היי מה דעתכם

B a m b i

New member
היי מה דעתכם

איזה שיר (של שלמה כמובן) הייתם רוצים שילווה אתכם לחופה??? תשובה שלי בסוף.

שייני

New member
אהבתיה ../images/Emo20.gif

או "את ואני"

אהבתיה

New member
אני גאה בכינוי שלי... ../images/Emo9.gif

אהבתיה כמובן... או אחרי הכל את שיר...

Ido S

New member
פתאום אחרי ימים רבים...

חשבתי, בדקתי, והגעתי למסקנה ש"אחרי הכל את שיר" מושלם.

B a m b i

New member
חשבתי על...

נכון שאהבתיה ואחרי הכל את שיר הם השירים היותר טובים (בלשון המעטה)... אבל רציתי משו מקורי, אז חשבתי על המנגינה של "מקום", (בטח את/ה מזמזמים את זה בראש עכשיו). בקיצער מה שאני רוצה לומר, שסיכמתי על זה עם החברה שלי, והיא הסכימה. עכשיו רק חסר ששלמה יסכים להיות הרב.

שייני

New member
הכי חשוב......... ../images/Emo8.gif

שיהיה לכם המון המון מזל-טוב!!!
השיר הזוכה מדהים לדעתי בטוח יהיה מקסים... ועוד עם שלמה בתור הרב.... בכלל :)

R o M

New member
וואו, מזל טוב

הבחירה פשוט פיצוץ. שיהיה לכם ערב נפלא וחיים מדהימים ביחד. וכמובן, תחזור לספר חוויות.

למברטה

New member
צר לי לאכזב...

אני מסכימה עם רום אם לא שמעת את אהבתיה מתוך "אישה ילדה ולמברטה" אז אין מה להשוות בין השניים הנעימה של מקום קצת מעציבה אותי אבל שיהיה במזל ומקווה שתהנו תבדוק את הגירסה של אהבתיה שאנחנו מדברים עליה לא תתאכזב מבטיחה

בחופה שלי נוגן שיר של שלמה../images/Emo70.gif ../images/Emo79.gif

סיפרתי את זה כבר כאן, אבל אם הנושא כבר הועלה, אני אשמח לספר שוב... בחתונתי (אשר היתה לא מכבר), הפתעתי את אשתי החמודה וחיברתי לה שיר אשר קראתי לה מתחת לחופה - לא לפני שהיא סיננה מבין שיניה: "איזה מנייאק אתה"... וברקע, נוגן השיר קורע הלב וסוחט הדמעות: "אחרי הכל את שיר". ארנון

השיר שילווה אותי ....

השיר שילווה אותי לחופה (עם חברי בהווה שהוא בעלי לעתיד כמובן...) הוא "ריקוד סוף המאה" ולסלואו השני- "בואי ניקח לנו יום"...... או להיפך, תלוי איך יתגלגלו העיניינים.... דרך אגב מה שלומכם חברים יקרים שלי?????????

למעלה