היי מאמי

חחח צה''ל חיסל להם את כל הסלב

ערפת יאסין וכל הזבל שעכשיו בגהינום היו לקוחות קבועים... אבו טיר בדרך =]

L A G U N A

New member
נו באמתתתתתתתתתתתת

כל כך מחכה כבר להיתענג איתך בשייט לאנליה...... ששששששששששששש אל תספר לאף אחד.......... יותר צומי מיזה אבל באמת שלא יכולנו לבקש.. עלק אל תספר לאף אחד והשניה רשמת פה את זה בשידור חי לכל עם ישראל בפעם הבאה שאת רושמת " ששש אל תספר לאף אחד " תדאגי גם את לשמור את זה בששששש ... שקטטטטטטטטטטטטטטטט שבת שלום ! בהחלט הייתי פה !

יש לה הפרעות קשות במח דמיונות

חחחחחחחח אנליה עלק איזה שטויות מה ששמעתי מכל מי שמכיר אותה שבעלה נטש אותה ומאז היא השתגעה מהכל. נשארה לבד הדמיונות פרצו גבולות והחלומות התנפצו להם . היא מדמיינת שיש לה מישהו בשם כפיר. שחושב שהוא דומה לאשטון קוצ'ר חחחחחחח. ומה הקטע תשמעו אני מת פה חחחחחחחחחחחחחחחחח היה לה מאהב מהבלוגים שגם בעט בה אחרי שמכר לה חרטבונות חחח הבטיח לה אהבה בסוף בעט בה . ומה היא עשתה?השיגה "תעודת גט" וצילמה אותה בפורום שכולם יראו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. לא להתייחס יעבור לה פשוט הכדורים לא משפיעים. "חלום" שחור מה עם אנליה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

singlelove

New member
זה מה שקורה ששוכחים לקחת את הכדורים

חלום עמו פעם הבאה תיקחי את הכדורים בזמן ולא תתחילי להמציא דברים. וואלה בני שיחק אותה כשהעיף אותה לכל הרוחות. נראה לי המאהב שלה זה המסך מחשב והמקלדת

חחחחחחח איזה קטעים איתה

בחיאת חלום או מי שלא תיהי תנסעי לאיזה בונקר ותחשבי שאת באנליה מה זה פאקינג אנליה? חחחחחחחחח. תגידי חלום למה בני בעט בך? איזה בעיטה נתן לה חחחחחחחחחח איפה "כפיר".? כפיר אתה פה? יא מכוער דומה לגוש חרא חחחחחחח. הראו פה תמונה שלו ממש יצור מהביצה של צפרדע חחחחחחחח. איזה קטעים איתה באמאשלי חלום לכי תעשי חמוצים חחחחחח. שבת שלום אנשים. חחחחחחחח עלק אנליה

עלובההההההההההההההההההההההההההההההה

ברמות קשות! מה קרה הוא לא נותן לך צומי ? אז את מחפשת אותו פה?!

היא מחפשת את בני רק פה....

מענין למה מי יודע למה? לוכד עזוב אותך ממנה היא סתם חור בראש. היא לבדדד עזובה גלמודה בודדה עצובה ירודה. היא לא יכולה להוציא מראשה את השם בני!!! כי בני היה בשבילה הכל. אוויר רגש חיים אהבה הכל. אבל בחייכם היא גרמה לכל זה שבני בעט בה לכל הרוחות... יאלה חלום או מי שלא תיהי חפשי את החברים שלך באגד.

TלEיEרWןS

New member
אנליה = אנטליה ...

היא סה"כ התבלבלה ... ומה אתם כ"כ שמחים ?? שיהיה לך לבריאות ושב"ש

singlelove

New member
הנה המטורפת בכינוי אחר

פחחחחח לקח לך זמן להגיב ? תקחי את הכדורים מאמי ותנוחי הרבה ואולי עד הערב הקרבורטור יעלה בחזרה .....

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

דיי דיי כואבת לי הבטן מצחוק פשוט לא עומדת בזה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כמה מתוחכמת את, פשוט מחליפה ניק

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אנליה=אלניה/אנטליה

אני יודעת שזה אתה בני אוקי? אתה יכול להחליף ניקים כמה שאתה רוצה. בעצם זה לא מה שמפריע לי .תאמין לי שלא ניראה דווקא שזה מעורר קינאה אצלך אתה לא חושב??? אני ממציאה דברים על עצמי?חחחחחחחח טוב ..תאמין לי שהחלטתי לא להיתיחס לגביי כל מה שאתה כותב עלי כאן ולכל ההמצאות הניבזיות שלך עלי לא משנה.... יש אלהים בשמיים מכיר אותו ?? סלאמת ושבת שלום לכל הנורמאלים שכאן...........

עכשיו זה אלניה.?../images/Emo6.gif

חמודה אני לא בני ולא מכיר אותך רק מהסיפורים שלך. מעורר קנאה על מה חמודה? הרי ידוע שאת חולה על בני מתה עליו. תוציאי אותו מהלב שלך מהנשמה שלך מחיים שלך מהחצי השני שלך. תפסיקי לחשוב עליו לפנטז ולדמיין אותו מולך להריח את הריח שלו. לנשום את המגע שלו. בעצם תפסיקי לכתוב פה כדי לשלוח לו סימנים. אני מכיר את בני ואני נשבע עם יד על הלב שאני לא בני. ותפסיקי לחשוב שכל מי שכותב פה זה בני. בני כבר לא קיים בשבילך. חאלס נטש אותך בעט בך לעולם. כולנו יודעים מה עשית לו כמה קיללת וריכלת עליו. ואתה עוד מאמינה באלוהים? יש לך אלוהים בכלל? אין לך טיפת רגש בנשמה אין לך לב הלב שלך מת מזמן. לו היתי בני היתי רושם בניק שלי אבל אני לא בני תצאי מזה פסיכופתית!! בני עבר הרבה בחיים וכל הקללות שלך עליו וכל ההכפשות וההשמצות. שאלוהים ישלם לך למעלה גבוה בשמיים. שתרגישי מה שהוא הרגיש. כי אני מכיר את בני ויודע מי ומה הוא. ותאמיני לי עם יד על הלב. שהית מתה להגיע לרבע שלו . לעולם לא תמצאי גבר כמו בני לעולם!!!!! ואף אחד לא יאהב אותך כמו שהוא אהב אותך פעם... ואת מדברת על אלוהים? בני מדבר איתי ובימים שעברו הוא סיפר לי הכל. את בחורה???? איזה בחורה ואיזו אישה את. פשוט זוועה להביט בך. מה הוא לא עשה בשבילך? את הדם שלו הוא נתן בשבילך. הוא לא חסך ממש כלום. את לא הית זרה בשבילו את הית החצי השני שלו. ולא רק אני יודע את זה יש עוד אנשים קרובים אליו שיודעים. שאלוהים בסוף שילם לך על הכל. הגלגל סובב לו סובב לו. בעלך בעט בך לכל הרוחות. השאיר אותך לבד עם כל האשליות שיש לך. ואת באה לפה עם איזו"אהבה" על "כפיר" על איזה מטומטם שלא קיים בחייך. תעשי לנו טובה תפסיקי לכתוב פה ועם את רוצה את בני בחזרה... חבל לך על הזמן כמו שאמרת."יש אלוהים בשמיים מכירה אותו?" השאלה אם את בכלל מאמינה באלוהים יודעת כמה קשה היתה הפגיעה שלך בבני. השאלה אם את בכלל יודעת כמה את נחותה כרגע. כמה שהלב שלך ריק ריק. ובכלל מה את רוצה מבני...? יש משהו שאפשר לדעת? הרי את הפסדת את הכל ממש את הכל... מי שנשאר מאחור זו את ולא הוא. מי שאכל את כל ליכלוך זו את בלבד! חמודה תשמעי לי לכי לקבוצת תמיכה זה לא בושה. תשפכי שם הכל. יבינו אותך גם אנו מבינים את הכאב שלך ואת הכעס. זה לא בושה.. עברת הרכבה קשיים בחיים. ואהבה נכזבת וכאב. בעצם מי אנו שנגיד לך מה לעשות..?? שיהיו לך חיים טובים ועצה ממני בחינם תפסיקי לחשוב שכולם בני. בני ואת זה עולם אחר פלנט אחר מנטליות אחרת אהבה אחרת.. ועוד משהו במה יש לקנא בך?? באהבה שאין לך באשליות שלך במה? ועוד עצה בחינם... תיהי בת אדם תיהי נייטלרית תיהי אמינה וכנה. אבל הבעיה שאין לך את כל זה... יש בך הרבה כעס ושנאה לאנשים.. ויש לזה טיפול זה לא בושה. תיהי בת אדם!! שבת שלום

singlelove

New member
חחחח בני איזה חפירה

תן לה לנסוע לאנליה עם הבן זוג הדימינוי שלה.

singlelove תקשיב לי טוב טוב כנס

אני לא מוכן לביקורת כזאת ממך ומהאחרים. אלו החיים האישים שלי ושל החברה שלי. אם היא אוהבת את בני ורוצה אותו בחזרה שתקח אותו. אבל אני הבנתי מכם בני והיא רבו והם נפרדו לפני שנה וחצי. אז תעשה לי טוב אל תבלבל את המח ותזהר ממני אני אומר לך. לא נורמלים כולם פה.

בחיאאטטטט זומזוםםם

שמעי...איך שלא קוראים לך(נניח גריזלדה) חלאס שיכנעת אותנו! באמת שכן החיים שלך דבש,יש לך אהבה פורחת ואני מאחל לכולם את האהבה שיש לך, אפילו לדנידין שלא ירגיש לבד אבל הכי חשוב ששכנעת את עצמךך דיי כבר לדרוש צומי עם ההודעות האלה שכול העולם יכול לראות זה כול כך פתאטי איך את לא קולטת את זה?? כן הכול דבש אצלך ואת משדרת את זה לכולם גם לזה שכנראה לא סופר אותך יותר ובאמת שהכי חשוב שאת מאמינה לעצמך...אבל תפסיקי להביך את עצמך זה דיי מזעזע..

קארין אנו אוהבים אותך תודה

קארין תודה לך. בקרוב אנו נבוא אלייך שישי שבת . תודה על המחמאות. רינת מוסרת לך דש חם חם וחיבוקים. ונשיקות ממני אלייך אני מת עלייך. אוהבים אותך

למעלה