היי מאמי

היי מאמי

הרגשתי צורך להיכנס כי מאוד התגעגעתי לזמנים ההם שהיינו מיתכתבים שעות ימים לילות וחודשים. עד שסוף סוף זה הגיע.. כפיר אני רוצה שתדע כמו תמיד שאתה אדם מקסים ונהדר כל כך מיתחשב ומיוחד אני כל כך מאושרת ושמחה על שיש לי אותך בקרוב ימלאו לנו שנתיים יחד ואני רוצה לציין עד כמה אתה חשוב לי ולמאי שניכם האושר שלי ואהבת חיי לקחת לעצמך "תיק כבד" ואתה מצליח בו היטב ואתה עושה את העבודה ניפלא ושנינו גאים בך אני מאחלת לך שתצליח בכל מעשיך ובכל דרכיך אמן ואמן......... ונעבור למנה העיקרית...אהמממממממ אהממ חחחחחחחחחחחחחחח כל כך מחכה כבר להיתענג איתך בשייט לאנליה...... ששששששששששששש אל תספר לאף אחד.......... אוהבת אותך מקסים שלי שמור על עצמך טוף?? ביי נשיקותתתתתתתתתת מרינתי

סנדרוששששששש

מת עלייך פרינססה שילי!!

שייט לאנליה?יש דבר כזה?../images/Emo6.gif

ואלה ואלה ואלה "חלום" שחור עוד חייה? חחחחחח שייט לאנליה? איפה זה בדיוק?חחחחחחחחחחחחחח. "כפיר" אין דבר כזה זה דבר דמיוני אשלייתי דבר מפגר. אחרי בירורים קדחנים התברר לאור חומר החקירה החסוי שהגיע אליי. כי"כפיר" לא קיים אלה רק בדמיונות של המפגרת הזאת שמדמיינת כך. איזה שייט איזה נעלים. מקסימום כדורים כתומים. עלק כפיר אלפרון קריית שמונה. אין אף אחד כזה בעיר הזאת. חמודה אני מציע לך לאכול הרבה לוף כי את מדמיינת אהבה . עלק אהבה חחחחחחחחחחחחחחחח די די כולנו צוחקים עלייך פה. יאלה יאלה לכי תפליצי במים רותחים. שנתים יחד? איזה יחד איזה בטיח חחחחחחחחחח., האישה הזאת חולה במחלת הדמיונות שיש לה. שטויות יעבור לה מתי שהוא שהיא תתעורר מהחלום חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אנליה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אולי יש מקום כזה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תן לה בשולטת תן לה באנליה../images/Emo6.gif

נשמה שולטת יש יש מקום כזה חחחחחחחחח בה"ח למג'נונים אנליה לשם הם מפליגים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תגידי"חלום" שחור שוב אכלת קובה מקולקלת? חחחחחחחתחחח תן לה ב"חלום" שחור חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo9.gif אני פה ועדיין נושמת ממה שהולך

פה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אגב בני כמה ניקים יש לך ימניוק חח שבת שלוםםםםםםםםםם לכולם

אמיר ימטורף חחחחחח

לא קראתי לך בני חשבתי לתומי שאולי האיש שבפנים זה בני אז שאלתי כמה ניקים יש לו מה נראה לך שאני סנילית חחח עדיין לא ברוך השם יש לי זיכרון שדופק יום יום חחח

singlelove

New member
אמיר לקרוא לך בני זו מחמאה

ולא היתה לה כוונה להחמיא לך. כבר עברת ניתוח לשינוי מין ? האא ילדונת ?

singlelove

New member
זה היה מתיחה ?

תשמע יוני, סוהו נראה אדם מאוד נשי אז האמנתי לזה. אתה יודע מה אומרים, אם זה נראה כמו אישה נשמע כמו אישה ומריח כמו אישה אז מן הסתם זה אישה.

.

"הרגשתי צורך להיכנס כי מאוד התגעגעתי לזמנים ההם שהיינו מיתכתבים שעות ימים לילות וחודשים. עד שסוף סוף זה הגיע.. כפיר אני רוצה שתדע כמו תמיד שאתה אדם מקסים ונהדר כל כך מיתחשב ומיוחד אני כל כך מאושרת ושמחה על שיש לי אותך בקרוב ימלאו לנו שנתיים יחד ואני רוצה לציין עד כמה אתה חשוב לי ולמאי שניכם האושר שלי ואהבת חיי לקחת לעצמך "תיק כבד" ואתה מצליח בו היטב ואתה עושה את העבודה ניפלא ושנינו גאים בך אני מאחלת לך שתצליח בכל מעשיך ובכל דרכיך אמן ואמן......... ונעבור למנה העיקרית...אהמממממממ אהממ חחחחחחחחחחחחחחח כל כך מחכה כבר להיתענג איתך בשייט לאנליה...... ששששששששששששש אל תספר לאף אחד.......... אוהבת אותך מקסים שלי שמור על עצמך טוף?? ביי נשיקותתתתתתתתתת" מרינתי אני רק חלמתי מתוק שלי זה לא אמיתי זה פאטה מורגנה שניה אני חייבת משהו להתעורר אולי ריטלין? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח "ואתה עושה את העבודה ניפלא" יופי "כפיר" הופה אתה סרטוט עושה את העבודה נפלא חחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יו יו אני מתה פהההההההההההה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה לא אמיתי זה פאטה מורגנה חזקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה כייף לפתוח תבוקר ככה יאלה ההיתי פה ביי ביי

singlelove

New member
המלצה לגביי אנליה ../images/Emo175.gif

אנליה היא עיירת חוף קסומה השוכנת לעיר עזה. השייט אלייה אורך בערך שעתיים. בדרך ניתן לצפות בכל ההתנחלויות שפינינו וכמו כן במחבלים נערכים לשיגור קאסמים. באנליה יש 3 בתי מלון שכל אחד הוא בדירוג 4 אבנים. בהילטון אנליה יש 100 חדרים והסוויטה שבו נקראית "סוויטת האהבה של זכרייה זביידי וטלי פחימה" שהם אורחים קבועים במלון הילטון אנליה. באנליה מבקרים מיטב הסלבריטאים מרחבי העולם כולל : מחמוד א זאהאר, כוכבי כוכב נולד סעודיה, רנטיסי וגם עראפת היה אורח קבוע. באנליה יש פארק מים שכולל מגלשות מים רבות וניתן לערוך שם מפגשים אבל לא מובטח שיהיה אפשר לחזור מהם בחיים. כמו כן באנליה ישנם שווקים רבים בהם ניתן לקנות מטעני חבלה, רימונים, שיבודים ובארגיות, ומיץ ענבים. באנליה משתמשים בדינר ששערו : 5.7 ש"ח = 1000000 דינר אנאלי. בקיצור כולם מוזמנים לאנליה העיר שהשמש בה לא זורחת...

למעלה