היי מאמי

singlelove

New member
פחחחחחח הפסיכית מפציצה בכינויים

ועוד נכנסת לכתוב בכינוי של החבר המסכן שלה. אויי רינת את כל כך שקופה גלמודה ועצובה. אגב קארין זו הצרפתיה שיושבת על באגטים כל היום ??? רינת קחי את הכדורים נשמה זה יעזור לך להתגבר על כאב הדחייה שבני העיף אותך לכל הרוחות.

singlelove אחי הרגת אותי../images/Emo6.gif

"אגב קארין זו הצרפתיה שיושבת על באגטים כל היום ??? " הרגת אותי
קארין יושבת על בגטים חחחחחחחחחחחחחחחחחחח תגידי רינתי את אוהבת בגטים? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא כואב כן לא כואב לא כואב חחחחחחחחחחחחחחחחחח

singlelove

New member
כן גם רינת אוהבת באגטים

היא נפגשת עם קארין קונות בסופר כמה באגטים והולכות לשבת עליהם כל היום. זה יותר טוב מלהמציא בני זוג דימיוניים. מה לעשות שגברים לא הולכים עם כל אשפה. אבל רינת יש כמה בדואים שמזיינים גם כבשים אולי יסכימו לעשות לך טובה. למה הם מוכנים לזיין הכול.

singlelove

New member
לא הבנת כלום ?????!!!!!??????

את פ ס י כ י ת !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קחי כבר את הכדורים ולכי לנוח חולת נפש אחת !!! בני ל א רוצה אותך !! בני לא יחזור אלייך !!!! חלאס יא חופרת

עכשיו יש לה חבר?עוד המצאה../images/Emo6.gif

תפסיקי לרשום בכמה ניקים זה לא עובד עלינו. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח "חבר" אהבתי בחיי אהבתי. תגידי איפה בני? נטש אותך מאחור ונשארת לבד. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח, תעשי טובה לכי תכיני חמוצים סטייקים וצי'פס נבוא לאכול צלך צהריים. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח "חבר".? מה לא התגרשת עדין?חחחחחחחחחחחחחחח אולי מאהב לא חבר.

פחחחחחחחחחחחחחח

תגידי לי, גברת רבנית, באיזה חלק של בין המיצרים אסור לאכול בשר?

רינתי רינתייי דחוף כנסי מהר

מענין למה "החבר" שלך שחושב שהוא דומה לאשטון קוצ'ר לא רושם פה יותר. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.
אוחחח רינת מה היתי עושה לך לו היתי חבר שלך

למעלה