היי לכן!

Me¥tal

New member
היי לכן!

אני מיטל, "משקיפה" על הפורום כבר הרבה זמן, והנה הדולי השניה שלי (הראשונה היתה מכוערת מדי..
) הבגדים שלה די פשוטים ולא משהו, אבל לקח לי שנתיים לצייר אותם. נהניתי מכל רגע. הרקע בפוטושופ. אנג´וי.

sumsumgirl

New member
חמודה! זה רק אני או שהרגליים שלה

צרות מדי? הו וול.. אוף!! כתבתי הודעה ארוכה וניסיתי לשלוח ופתאום הוא עף מזה באמצע ואז כתבתי את אותה ההודעה שוב וניסיתי לשלוח והוא לא שלח ושוב ניסיתי לשלוח והוא לא שלח ואחרי הניסיון החמישי או משו כזה נמאס לי... יש לי היום יומולדת!

DarK יהלי

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo105.gif../images/Emo58.gif

אז ככה:
הילה.. תקבלי המון
ות,
ים ו
ות, מלא מלא
, שה
שלך לא יהיה
, ב
בלימודים ובכל הדרכים לכבוד יום הולדתך ה-14 שתטוסי ב
ותחבשי
, ושבכל משחק יהיה לך מזל ב
, בשבילך
הרבה איחולים וברכות... שה
תזרח בבוקר וה
יופיע כל לילה, כשאת ישנה
תהני מהיום כי את המלכה שלו, עלייך מולבש ה
!! ב-
, יהלי.....

Hugs a Kisses

New member
רציתי להגיב אתמול אבל האינטרנט היה

איטי.... ועוד יש לי אידיאסאל... הוו וול, שיהיה! הבובה יפה אבל הרגלים שלה באמת צרות השיער נחמד אבל את הבפנים שעשית ככה לא עשית ממש קשור לצע השיער עצמו, זה צריך להיות בואתם גוונים, רק בפנים יותר כהה ובחוץ רגיל... מקווה שעזרתי שלך

sumsumgirl

New member
תודה גם לך רותי!

ואם יהיה לי כוח יותר מאוחר אני אנסה -בפעם האלף- לשלוח את ההודעה.. כי עכשיו כבר אין לי כוח..

Super girl maia

New member
מזל טוב!!- אתמול לא ראיתי...../images/Emo34.gif

באמת באמת מזל טוב...
U.... שתמשיכי איתנו עד שנהיה כמו
שני שלך... (הלוואי!! אפילו יותר מבית ספר!! כדברי המורים: "ביהס זה כמו בית שני שלך!! אתה שם חצי יום!!") עד 12,000 ושלא
מהר, חס וחלילה!!טפו טפו טפו!!
עלייך!! שלא יהיו לך
(המבין יבין) ל-ע-ו-ל-ם (!!)חס וחלילה!!טפו טפו טפו!!
עלייך!! אז למרות שאני לא מכירה אותך... מזל טוב!! נ.ב: למה ליהלי לא התייחסת?! היא עשתה לך ברכה אפילו יותר מושקעת משלי ו-אין התייחסות!! אפילו שאת לא מכירה אותה!! גם אני לא אותך ואני כותבת לך ברכה... לתשומת ליבך!!

sumsumgirl

New member
מצטערת שלא הגבתי ליהלי

(או שזאת הייתה מאיה? סליחה הזיכרון שלי לא משו..) אבל תודה רבה רבה לשתיכן!!

DarK יהלי

New member
זאת הייתה יהלי... ../images/Emo105.gif../images/Emo58.gif

ויהלי תמיד יהלי!!! אני תמיד יהלי!!!

ניצול שירשור../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

אבל קודם כל,ברוכה הבאה. עשיתי דולי וחדשה וממש חשוב לי שתגיבו עליה,אז בבקשה..

ברבורה

New member
תגובה+ניצול שירשור!

איזה מהממת! חחח קצת מזכיר לי פיג´מה אבל פצצה :) ואיך שלי?

Me¥tal

New member
עוד אחת שלי..

השיער מגעיל... איך אני יכולה לשפר אותו?

למעלה