חדשה וכואבת
New member
היי לכן../images/Emo140.gif
זוכרות אותי? אני עדיין כואבת. חזרתי לא מזמן מהגניקולוג. שוב חזרתי על אותם דברים (כאבים, דימום כבד, בחילות, הקאות וכו') ושוב הוא ישר את השפן של "ניסית לקחת גלולות"? אתן מבינות? זה הפיתרון הכי קל. גלולות.
לא התאפקתי ופרצתי בבכי. בעיקר בגלל שניסיון העבר מלמד שגלולות (לא ברצף) לא עוזרות. הוא אמר שהוא מבין ושהרבה נשים סובלות ומתארות את הכאבים שאני מתארת. כשהעליתי שוב את ה "מרפאה בתה"ש של אנדומטריוזיס" הוא ישר אמר שיש כל מיני מרפאות ולכל מרפאה מדביקים שם אחר שהיא כביכול, מתמחה בו וגם בתה"ש האיבחון הוא ע"י הלפרוסקופיה והוא לא היה ממליץ לי על זה בגלל שהבדיקה ca-25 יצאה תקינה. בכל מקרה, גם אם יש לי אנדומטריוזיס לדבריו, הטיפול הוא ע"י גלולות ברצף ולכן, הוא חושב שעלי לקחת 3 חודשים גלולות ברצף ולחזור אליו לאחר מכן, לראות איך ממשיכים. בגלל שלפני חצי שנה יצאו לי ערכי כבד גבוהים הוא נתן לי לעשות גם בדיקות של: גלוקוז קראטינין אוראה חומצה אורית תפקודי כבד CBS CRP LIPID SCREEN BATTERY ו- CA-125 מה אתן אומרות? האם הפיתרון הוא באמת לקחת גלולות ברצף? החלטתי לנסות ואם זה לא יעזור- אני מתכוונת לעבור לרופאה שהמליצו לי עליה בחום. תודה שאתן פה ואני יכולה להתייעץ איתכן בגלל שאני באמת לבד במערכה
זוכרות אותי? אני עדיין כואבת. חזרתי לא מזמן מהגניקולוג. שוב חזרתי על אותם דברים (כאבים, דימום כבד, בחילות, הקאות וכו') ושוב הוא ישר את השפן של "ניסית לקחת גלולות"? אתן מבינות? זה הפיתרון הכי קל. גלולות.