היי לכם :)

Torn

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

מקווה שתהני בפורום, ולפי בקשת שירי הנה תעודת מתנחלת ,תעני עלייה
שם: גיל: מקום מגורים (או אזור): אלבום אהוב: 3 שירים אהובים: תכונה רעה: תכונה טובה: הדבר שהכי יקר לי: מסר לאומה (מוטו לחיים או סתם יציאה): אייסיקיו (אם יש): ** בקטע של האלבום האהוב ו3 השירים האהובים זה לא בהכרח של אוונסנס בניגוד למה שחשבו הרבה אחרים.

White Stripe

New member
אוווווו סליחההההההההה../images/Emo7.gif

עוד לא נסעתיייי יאו אבל צחון אתה כזה בונבון מואה! איזה חמוד! אני אשתוק מכשיו תמשיך!

Torn

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo11.gif

Ms Dynamite

New member
:)

שם: אלינה גיל: 16 מקום מגורים: נ"ע אלבום אהוב: האחרון!!! 3 שירים אהובים: everywhere going under my immortal אייסיקיו: 151215848

White Stripe

New member
שששששששאלוםםם תיכנסי!!

אממ לפני שאני נוסעת יש לי הזדמנות לעשות ת'מנהג שלי (יאהו!) אז הנה: שם: גיל: מקום מגורים (או אזור): אלבום אהוב: 3 שירים אהובים: תכונה רעה: תכונה טובה: הדבר הכי יקר לי: מסר לאומה (מוטו לחיים או סתם יציאה דפוקה): אייסיקיו (אם יש): את צריכה למלאות כאילו (Duh) ווו.. אני שירי... בת 13, זה הכל תהני!

White Stripe

New member
../images/Emo32.gifרק רציתי להגיד ש'עירומים'

של שחר אבן צור זה השיר הכי טיפשי, הכי מעצבן, הכי הכי דפוק ששמעתי! מנגינות כמו של תוכניות לילדים והמילים - אשכרה לא היה לו על מה לשיר גועל נפש

למעלה