היי לכם. :)

MomerS

New member
שכחת את ההכי חשוב

מחלישים את המכאניק אני לא אוהב אותם כי הם גונבים את המפות בשתי דקות הם פשוט עוקבים אחרי וכשאני בא להתקיף הם עושים את הפטיש עד שאני עובר שרת הנה מסמך word שמפרט את השינוים של המכאניק בעקבות הכאוס מקווה שזה יעלה דרך תפוז

וכמובן שמייפל עושה בעיות...../images/Emo4.gif

מופיע לי הדבר הזה כשאני מנסה לפתוח את המשחק.
אני אצרף עוד תמונה-זה מה שמופיע לי אחרי שאני לוחצת על "הפעל תוכנית".

והשניה../images/Emo26.gif

אני אשמח אם מישהו יסביר לי מה הבעיה. קראתי שכתוב שהמשחק לא מתאים לגירסה של הווינדוס, אבל איך זה לא מתאים לווינדוס 7? |:

miss_t

New member
מה קורה אם את עושה חפש פתרונות?

מקריאה ברשת - נסי לבדוק את הפיירוול שלך ואם יש למייפל ולhackshield הרשאות בפיירוול שלך. בנוסף- יש אנשים שכתבו בפורמים שצרריך להריץ את מייפל ממשתמש אדמין במלחשב.. מישהו כתב לעשות את השלבים הבאים- אני לא יודעת מה הם בדיוק אבל נראה שהם מאתחלים את הגדרות האינרנט.הוא אמר שעזר לו. This worked for me, hope it helps. 1.- Click "Start" 2.- Click "Run" 3.- Type "Cmd" and press enter 4.- Type in the black window "netsh winsock reset" 5.- You should get a message asking you to reboot 6.- Do it lol פתרון נוסף שמוצע בפורמים: Computer > Right-click and press properties > Device Manager > Expand network adaptors > Disable Microsoft Loopback adapter > Enable it again ביצוע תהליכים אלו על אחריותך בלבד.

עוד שאלה ../images/Emo9.gif

הגעתי לרמה 8 [קשוחה ואפלה] ואני עכשיו קוסמת. עכשיו, אם אני אעלה את הAP באופן אוטומטי, זה יפגע בי או שזה לא משנה? O:

צ ל י ל 8

New member
ברמות נמוכות את בהחלט יכולה לעשות את זה

עד כמות ה-LUK שאת מעוניינת להגיע אליו מקסימום.

אין לי משוג אבל...../images/Emo12.gif

אני ממש לא זוכרת מה עשיתי בדמות הקודמת שלי עם הAP ובטח שזה לא רלוונטי לעכשיו, אני חושבת ששמתי את כל הנק' בINT והשארתי 4 או 2 בLUK עד שהגעתי ל90 LUK או משהו כזה, אבל אני לא יודעת אם זה נכון לעכשיו.

צ ל י ל 8

New member
שאלה על משפחה: כמה רמות צריך להיות בהפרש

שבין ג'וניור לסניור? 20 או 30?

Guid

New member
לוטן!

שלום שלום!
אני שמח שחזרת, ואני חושב שאין ממש צורך להציג את עצמי...
שיהיה בכיף! ובהצלחה עם הדמות החדשה!

למעלה