היי לכם...

~מעיין~

New member
../images/Emo171.gifהוא התקשר!!

אז נתחיל בתודה לכולם פה.. אתם אנשים נפלאים.. הכל בעזרת התמיכה שלכם ודיברנו.. חזרנו!! אמרתי לו שהבנתי שהשיחה הלחיצה אותו.. אז כמו כל גבר עם אגו הוא אמר שלא.. ואמר לי שהוא לא יכול לראות את עצמו בלעדי עכשיו אחרי הימים האלה.. אמרתי לו שלא משנה ההגדרה אלא העיקר הרגש אז הוא אמר לי בואי נמשיך את הכל כאילו כלום לא קרה וניתן לזמן לקבוע לנו הגדרה.. ו.. אני מאושרת תודה רבה רבה רבה

mariana

New member
נשמה אני שמחה שאת מאושרת

הרי אמרתי לך אם הוא לא מתקשר אלייך לא קוראים לי מרין ואת רואה הוא היתקשר סימן שאני באמת מרין

GALI02

New member
מעיין- אין סיבה שהאושר הזה יחלוף

תראי, את בוחנת את כל המצב הזה רק מנקודת הראות שלך. את רואה במילה מחוייבות או הגדרת קשר כמשהו מובן מאליו וזה לא מתקשר אצלך למשהו מפחיד או כובל. אבל אל תשכחי שהוא בן אדם בפני עצמו עם "חבילות" מהעבר והשקפה משלו. מה שאתם צריכים חעשות לדעתי זה להגיע איכשהו לאיזושהי פשרה. אני אישית גם לא בעד הגדרות מהסוג הזה. ושבוע נראה לי מוקדם מדי בכל מקרה. אז בשבילך- תניחי לזה. תתנהגי איתו כרגיל כאילו כלום לא קרה. תתני לו להרגיש שהכל בסדר. ושהוא יכול לקחת את הזמן. אבל כמובן שגם לזה יש גבול. תעלי שוב את הנושא הזה רק אחרי שיעבור קצת זמן. אבל אם זה באמת כל כך מפריע לך תדברי איתו שוב ותסבירי לו שזה מפריע לך אבל תדגישי שאת מבחינתך מוכנה לנסות ולהבין גם אותו ולהגיע לאיזשהו פתרון.ץ הכי טוב לדעתי להנחי לזה. חמודה- אל תבכי. תתני לעצמך צ´אנס להיות מאושרת. ואם הוא לא ייתקשר- תחזירי את הכדור למגרש שלך ותתקשרי את אליו. סתם לשאול מה נשמע- שיחה קלילה כזאת. מעייני המון בהצלחה

GALI02

New member
אופס- לא המשכתי לקרוא../images/Emo9.gif

שמחה שדברים הסתדרו בסוף

למעלה