היי לכם...

~מעיין~

New member
היי לכם...

טוב אז אחרי ים זמן שלא הייתי כאן חזרתי ובגדול עם אכזה ענקית וגדולה בהרבה יותר.. אני כל היום בוכה וקשה לי.. טוב אני יחסוך במילים ויתחיל בסיפור.. הכרתי מישהו ואנחנו כבר שבוע יחד.. היום העלתי את הנושא של "להגדיר את עצמנו" כי כולם קוראים לנו חברים, אנחנו כל יום יחד.. בכזה שלב רציתי לראות איפה אני עומדת אז העלתי את הנושא והוא אמר לי שהוא נורא מפחד מהמילה מחוייבות.. ושהוא רואה את זה כלקיחת החופש שלו.. אז אמרתי לו שזה לא ככה.. להפך כשיש חברה הוא נהנה משתי עולמות.. קשר עם מישהי וגם להיות עדין עם חברים שו אז הוא אמר לי שיש לו כמה חברים שהתרחקו בגלל זה ושהוא מכיר את עצמו שכשיש לו חברה אז הוא "נוטש" את כולם.. שורה תחתונה.. הוא מפחד מחויבות.. וזה דבר שצריך לעבוד עליו.. אבל איך?! גם לא רציתי ממשך להמשיך את השיחה הזאת כדי לא ללחוץ.. הרי אם הוא היה רוצה להיות איתי אז השיחה הזאת בכלל לא הייתה מתקיימת אלא רק לוחצת במקרה זה.. ורע לי.. שעברו ימים טובים.. של אושר וחיוכים כל היום.. ועכשיו זה נגמר הרבה אמרו לי שאושר הוא דבר שלא נמשך להרבה זמן.. אבל לא ידעתי שעד כדי כך לזמן קצר.. והוא אמר לי שהימים האלה עברו לו ממש מאושרים.. ושהוא ממש מתאהב בי.. אז מה הקטע שלו? גם כל השבוע הזה היינו יחד ורק יחד ולא עם ממש עם חברים שלו.. אז מה ההבדל אם זה וגדר כידידה או חברה? הרי הוא איתי כך או כך.. נשארה לי פה תמונה של שנינו יחד.. המון המון זכרונות.. אומנם זמן קצר אבל עברתי הרבה.. אחרי כל יום כל היום.. מדובר בזה שחזרתי לפנות בוקר הביתה כי הייתי איתו.. כשחזרתי ממנו התקשרתי אליו.. כדי להגיד לו שאני מצטערת על השיחה והכל.. אז הוא נורא הבין אותי הוא היה נשמע גם קצת עצוב ושאלתי אם נפגש שוב והוא אמר לי בטח.. והבטיח שיתקשר מחר.. אבל אתם מכירים את הפחד שהוא לא יתקשר..? בכל אופן..תעזרו.. תייעצו. תשתדלו לנחם כי אני פה שבורה ולא מפסיקה לבכות
-אני-

mariana

New member
מעיינוש למה לבכות?../images/Emo7.gif

הוא שווה את הדמעה שלך? לא! ואת מכירה את המשפט מי ששוה אותו לא היה גורם לך לבכות. את פשוט עצובה לחשוב שכל הדברים שעשיתם ביחד לא יחזור להיות בחיים. את לא צריכה לפחד. זה שהוא לא בנוי למחוייבות אז הוא לא בנוי להחזיק קשר כמו שצריך, אז למה הוא ניכנס לזה בכלל? מה הוא רצה להיות רק ידיד שלך? אני לא מבינה פה או שפשוט הקשר שהוא ידידותי הפך להיות חברותי? אם כן יכול להיות שהוא נימשך אלייך ולכן רצה אותך בתוך חברה שלו, אבל את רואה מה הוא אומר, הוא לא יוותר על החברים שלו, זה בחור עם המון השפעה מהחברים, אפילו אם תיהיו ביחד הוא תמיד יחפש אותם ואת תמיד תיהי בצד ב´. לא שאמרתי שהוא צריך לוות על חברים שלו אבל הוא לא יודע איך להבדיל בין חברים לחברה זה ממש ברור! למה את מכניסה את הראש שלך למיטה חולה? את אוהבת להיפגע? עדיף שתתרחקי מימנו ולא תכאיבי לעצמך. כשהו יהיה בנוי למחוייבות אז הוא ידע איפה לפגוש אותך. אני ממש לא רוצה שתתאכזבי אבל איתו אני מרגישה שתתאכזבי בעתיד, זה מין קול פנימי שאומר לי את זה. את לא צריכה צרות על הראש הקטן והיפה שלך. תלמדי להעריך את עצמך ושאת שווה הרבה יותר ממה שהוא חושב. אל תלחיצי אותו עזבי אותו לנפשו. אני מקווה שעזרתי לך אפילו קצת. עכשיו לעיניינו, אני מקווה שאין דמעות עכשיו. תגידי למה את לא ניכנסת לפורום לעיתים קרובות? מה את ברוגז? מה את עושה בחיים חוץ מזה?

~מעיין~

New member
מרינוש..

אוף.. נמאס לי.. חזרתי ממנו אתמול ב4 וחצי לפנות בוקר ומאז לא הפסקתי לבכות אפילו לשנייה אחת.. קשה לי סיפרתי לכמה אנשים.. והם אמרו לי שאולי המילה "חברה" הלחיצה אותו אבל פשוט הוא אתמו לאמר לי שהוא מתחי לממש להתאהב בי וחברים שלו כבר קוראים לי חברה של שי".. בכזה מצב בנאדם רוצה לראות איפה הוא עומד, לא? אז כנראה שהשיחה הזאת הייתה טעות.. ואולי באמת אני גם כואבת על זה שכל מה שעשינו כבר לא יחזור להיות.. אני איתו כל יום.. את יודעת כמה ניקשרתי אליו? הוא אמר לי שהוא רוצה לשמור איתי עדין על קשר של ידידות והכל.. ותהרגי אותי אם אני יודעת למה שאלתי איפה הוא יתן לי נשיקה עכשיו? אז הוא אמר לי פה.. ונתן לי נשיקה בשפתיים.. ואז הוא ביקש ממני נשיקה אחרונה.. אמרתי לו שעדיף בשביל שנינו שלא.. אז בסוף נתתי לו ואז הוא ביקש עוד אחת.. כשבאה המונית הוא רצה לחזור איתי הביתה מטענה" שהוא לא יכול לראות אותי ככה" אז נראה שכן אכפת לו.. וזה מה שאוכל אותי התפיסה הזאת שלו שאם יש חברה הוא נעול בתוך חדר ולא זז.. אמרתי לו שברור שיהיו ימים שהוא יצא לבד ואני אצא לבד.. אז הוא אמר לי שהוא יתקשר אלי היום.. זה היה שדיברנו בשעה 5 לפנות בוקר.. את מכירה את המצב הזה שרק אחרי שהכל נגמר בכלל אי אפשר לעזוב אחד את השני עד כדי כך שכשהגעתי הביתה דיברנו שוב.. אני לעצמי אמרתי היום שאם הוא מתקשר אלי באמת.. אז כנראה שזה לא הסוף.. אנחנו עוד ניפגש.. ואני ינסה להחזיר את המצב למה שהוא היה לפני השיחה הזאת.. אולי אני עושה טעות אבל אני שלמה עם עצמי מישהי באיזה פורום אמרה לי שהיא עם מישהו כבר שנה וחצי.. אוהבים עד מעל הראש והוא עדין לא רוצה הלגידר את זה כ"חברים" אלא כ"יוצאים" אז הגרה זה מה שיפריד בינינו אני מוותרת על זה.. אני רוצה אותו הוא נתן לי הרגשת ביטחון בימים האלה שכבר מזמן לא קיבלתי אושר שמחה והמון הנאה.. כואב לי לאבד את הכל עכשיו.. בגלל שיחה שטוטית.. תחזיקי לי אצבעות שהוא יתקשר.. אוף רע לי.. כל מילה שאני אורמת פה מתגמדת לעומת ההרגשה שלי ואני לא פה הרבה כי אני עובדת כמעט כל יום ואח"כ יוצאת אז עד שאני קמה בבוקר אני מתארגנת שוב לעבודה ועוד בימים האלה שהכרתי את שי בכלל אני איתו כל היום חוץ מכמה שעות שאני בעבודה.. מקווה שאת לא כועסת אוהבת.. מעיין

מאו יין

New member
מעייני....

אני לא יודעת מה הסיפו של הבחור הזה ספציפית אבל בכלל בחיים למדתי שלא צריך בכלל להגיע לשיחה הזו..של איפה אנחנו עומדים ואיך אנחנו מגדירים את עצמינו...שפוגשים את האדם המתאים צריך פשוט לזרום איתו..ושהוא יזרום איתך...כל השאר כבר מתהווה מעצמו!!! לי זה נישמע שזה מה שעשיתם אבל את היית חייבת לשמוע את זה "רישמית". מניסיוני(ו..בנים לא להתנפל עלי זה הניסיון שלי עם ה"עם" שלכם..) כשאת מעלה את שיחת ה"איפה אנחנו עומדים" בפני גבר (במיוחד עם הוא צעיר בגילו) אחרי שבוע(???!??!?!!!) גם אם הכל היה מושלם מבחינתו,ברגע ששאלת את "השאלה" הלחצת אותו.פתאום הוא מרגיש את החבל (שלפני שנייה היה לו מאוד נעים) על הצוואר מתהדק.והוא מתחיל לחשוב על כל מה שהוא עלול "להפסיד" אם יתחייב עכשיו לך. בכל זאת שבוע מכל החיים זה לא הרבה זמן במיוחד... את צריכה להבא ללמוד לזרום לא לחשוש לא לחפש הגדרות. כמובן להיות "על המשמר" ולוודא ששניכם רוצים את אותם הדברים אבל לבדוק את זה בהסתכלות על איך שמתנהל הקשר,האם את מקבלת את תשומת הלב שאת רוצה? שגם את נותנת? זו הדרך ולא בשיחות "חד וחלק" שכאלה...

~מעיין~

New member
מאו יין...

את לא הראשונה שאומרת לי את זה.. את כ"כ צודקת.. אני גם חושבת ככה אבל עכשיו זה כבר מאוחר.. ובגלל זה אני שבורה עוד יותר.. כשגילתי שהכל נהרס בגללי.. הלוואי ויכולתי לחזור בכתה שעות אחורה בזמן.. אוף.. נמאס לי הוא הבטיח שיתקשר היום.. אני כ"כ מתפללת שהוא באמת יעשה את זה.. אם הוא מתקשר מבחינתי "חזרנו" אני יעשה הכל בשביל להחזיר הכל לקדמותו.. השאלה אם הוא יתקשר.. אני לא זזה מהטלפון.. במיוחד עכשיו כשאני יודעת שדיברנו בשעה 5 לפנות בוקר אז בכלל עד שהוא יתקשר יהיה הרבה זמן.. כי הוא בטח ישן עכשיו.. אני כ"כ מפחדת שהוא לא יתקשר.. אוף.. זה אוכל אותי.. אני מפחדת להיות בלעדיו שבוע זה אמנם קצת.. אבל נתן לנו הרבה.. מה את מייעצת לי לעשות בשלב זה..?

Queen Of Love

New member
אני לא אצא...

עם מישהו שלא מוכן להגדיר אותי כחברה שלו... אם עוד איזה חודש אני לא נכנסת להגדרת חברה אז אני אגיד לו לחפש את העתיד שלו בבזוקה
(ריקוש לימדה אותי את המשפט הזה)

~מעיין~

New member
אל תעשי את הטעות הזאת..

מתוקה.. חבל שאת נותת לו חודש להגדיר אתכם חברים תראי איך אני אכלתי אותה.. ובגדול כנראה שאם הוא לא רוצה להגידר אותכם ככה אז הוא גם כמו מי שאני הייתי איתו מפחדת מכל הקטע הזה של חברה ומחוייבות.. מה לעשות יש גם אנשים שזה מלחיץ אותם.. למרות שזה וגד לנו.. לצערי.. אנחנו צריכים להבין אותם הקטע החשוב בקשר שלכם זה איך אתם מרגישים אחד כלפי השני ולא איך אתם קוראים לעצמכם.. הרי כשהוא "יוצא" איתך הוא לא ילך ויכיר בנות, נכון? אז המ זה משנה לך אם אתם חברים או אם אתם "יוצאים" תני להגדרה לבוא לבד.. עם הזמן תלמדי מטעויות של אחרים.. שלי לפחות.. אל תחתכי בגלל שאין לכם הגדרה רשמית.. מקווה שעזרתי..

orbotek

New member
אני בעד!!

את צריכה לדעת איפה את עומדת למשל אני עם החבר (לשעבר) שלי כבר ביום השני ידענו שאנחנו חברים ומאוהבים אז בעצם תלוי איזה קשר יש לכם אם את מרגישה שזה קשר שהתחיל כידידות ולא כ- וואאאאא אז take it easy baby אבל אם לא והתאהבת בו אז שיהיה גבר ושרמנטי ושיגיד איפה אתם אתם עומדים

Queen Of Love

New member
לא הבנתי ...

אמרתי שאתם מכירים שבוע נכון? נפרדתם או מה? אני לא מבינה? גם אני מכירה מישהו כבר שבועיים, גם לי יש בעיה כזו שאני כל פעם שואלת את עצמי מה אנחנו, לדוגמא אתמול מרין שאלה אותי אם אנחנו חברים ואני כזה..
לא ממש ידעתי מה לענות, אני משערת שזה נקרא שאנחנו "יוצאים"... אז לבינתיים אני נהנית להיות איתו ועוד כמה זמן, אני מניחה שזה יבוא לבד, אולי כשנציג אחד את השני לחברים?... לא יודעת. אני גם קצת מודאגת, במיוחד אחרי אתמול שדיברתי עם מרין
ס-ת-ם... עכשיו ברצינות, אתם עדיין מדברים נכון? לא ניתקתם את הקשר נכון?

~מעיין~

New member
למלכה..

אז אם עדין לא הבנת אז הייתי במצב שלך ואז החלתי ליים שיחה של איפה אנחנו עומדים..? איך מגדירים את זה והוא נלחץ.. הוא ראה את זה כלקיחת החופש וכמו שמאו יין אמרה הוא ראה את החבל נבדק סביבו.. והוא נלחץ.. מה אני עושה הלאה..? אני חייבת עצות..

Queen Of Love

New member
יפה שלי תקשיבי ...

קודם כל נתחיל מזה שאת לא מתקשרת אליו יותר, עד שהוא מתקשר כמובן. spread your wings and prepare to fly... for you have become a butterfly fly abondly into the sun, if you should return to me we truly were meant to be so spread your wings and fly BUTTERFLY אין לך מושג כמה אני חיה ומאמינה בשיר הזה...!!! אז ככה, אם הוא יתקשר, תדברי איתו רגיל, כאילו השיחה על ההגדרה בכלל לא הייתה, תני לזה זמן אני מקווה שהוא יתקשר, ואם לא...הפסד שלו יקירתי! יהיה טוב, מה את דואגת??

mariana

New member
בינתיים לחכות

מה אני אגיד לך אני קצת שונה ממך בדברים האלה. לדוגמא אריאל ישר גרם לי להבין שאני שלו ושאנחנו חברים אבל לא באתי ושאלתי אותו פשוט מרגישים את זה. לעומת זאת עם מישהו אחר תמיד הייתי שואלת אותו מה איתנו איפה אנחנו עומדים? כי הוא היה יוצא איתי ועם עוד כמה. את לא רוצה להרגיש ככה נכון? לדעת שהוא לא יוצא איתך. אני לא יודעת איך הראש של שי עובד, אולי הוא לא רוצה להיתחייב אבל זה נקרא יזיזות, ואם הוא מתחייב אז כאילו הוא מפסיד את החברים שלו, אוףףףףףףףף היתסבכתי. את פשוט עכשיו צריכה לחכות, אם הוא מתקשר אלייך את אומרת לו שנקשרת אליו ושהוא עושה לך טוב, ושלא הרגשת ככה אף אף אחד אחר, ושאת מצטערת על זה שהלחצת אותו, את יודעת קצת להיתחנף וללטף לו את האגו, אבל תיזהרי לא לחנוק אותו, אבל אם הוא לא מיתקשר אלייך סימן שעדיין לא הכל אבוד אם היה לו טוב איתך הוא יתקשר למחרת, אני בטוחה שאולי הוא חושב על זה, כי אם היית טובה איתי והוא אהב להיות איתך אז אין סיכוי שהוא לא חושב עלייך בתור מישהי רצינית, אני בטוחה שהוא מקדיש זמן מחשבה על זה. לכן אל תלחצי אותו, אם הוא לא מתקשר אלייך את לא מתקשרת אליו את נותנת לו את הזמן שלו להחליט, אני בטוחה שהוא יתקשר אחר כך אפילו אם לא היום. מקווה שעזרתי יותר. אוהבת

מיקי 35

New member
קודם כל... תנגבי את הדמעות

את מכירה את המשפט שאומר... אם אתה אוהב מישהו שחרר אותו, אם הוא יחזור אליך הוע לעולם יהיה שלך, אם הוא לא יחזור הוא מעולם לא היה שלך... בקיצור... אם הבחור אומר שהוא לא מוכן למחויבות, אין הרבה מה לעשות.. הבעיה היא עם עצמו. תני לו ללכת, על אף הכאב. אם הוא יחזור אלייך, לא צריך יותר שיחה... כי הרי זה ברור, הוא שלך... ואם לא... אז כנראה גורלכם לא היה להיות יחד. בקיצור... המתיני קצת ממתוקה... חכי תראי מה יהיה. ובכל מקרה... אנחנו פה... לעזור

מיקי 35

New member
אווופסס... לא בכוונה

סליחה מתוקה... לא שמתי לב... האמת שלא קראתי את ההודעות של כולם... אבל אם גנבתי אני נצטער

Queen Of Love

New member
../images/Emo140.gif - מיקוש

אני צוחקת נשמה, אני דווקא אוהבת לדעת שעוד מישהו חושב כמוני

למעלה