היי לכם

קורס לא בהכרח עולה כסף

יש לא מעט קורסים שמתקיימים על בסיס תרומה, ומי שאין לו - לא משלם.

נהראש

New member
חברים יקרים

הבחורה הנחמדה מתכוננת לפסיכומטרי, זה הכל. שתי אפשרויות: 1. מחפשת ספר באנגלית כדי לשפר אוצר מילים והבנת הנקרא. אופציה סבירה. 2. מחפשת ספר מדיטציה כדי ללמוד טכניקת רגיעה פשוטה למבחן. אופציה פחות סבירה-כי למה באנגלית? איך משאלתה הפשוטה והתמימה יוצא כזה שירשור מלא שליליות וכוחניות? אתם מוזמנים לענות.

אלאחד

New member
כל דבר בעיתו - סופסוף מישהו התעורר

וראה את השאלה כפי שהיא. איזה כיף?

Seeker68

New member
מעניין אך כנראה גם מובן...

שדווקא אצל אנשים הנמצאים בדרך/תהליך של מודעות מתעורר כל כך הרבה אגו ובעלות על "ידע" "אגו רוחני" שגם לי לא חסר... (בדרך אל האוצר צריך לחפור גם בבוץ? ) מעניין גם כמה מהידע הזה הוא "דעת" ואני לא מתיימר לדעת... לפעמים הפורום הזה מקבל צורה של בריכה מלאה בתנינים אני לרוב נמנע מלקפוץ פנימה ובכל זאת הוא פורום באיכות גבוהה ויש בו בעלי ידע ודעת ולעיתים אני מגלה בו יהלומים... שבת שלום עם הרבה שקט פנימי...

dharmax

New member
->

איש יקר, אני דווקא לא מסכים עם ההבחנה שלך - "שדווקא אצל אנשים אנשים הנמצאים.....". אני חושב שהאגו ובעלות על ידע וכו' הם אינדקציה לכך שהם לא באותו דרך/תהליך. אני גם לא מסכים עם השימוש במילה "לעיתים", בהקשר זה. לצערי, אני מכיר את הפורום הזה עוד מהתקופה שהיה בIOL, וזה תמיד היה כך. יש לציין שאת המסה העיקרית של החומר השלילי הביאו גם אז גם היום אותם אנשים. מקווה שתתרום יותר, כדי שיהיו יותר יהלום מרפש. ברכות

Seeker68

New member
זכותך...

האגו מלווה את כולנו עד יומנו האחרון, השאלה היא כמה הוא שולט. אני חושב שהאגו הוא מהמניעים הראשונים לדרך רוחנית/מודעותית. בשלב מאוחר יותר הוא יכול לפנות מקום גם להכוונה גבוהה יותר. לפעמים האגו מתנפח כאשר יש איזשהם "הישגים" בדרך. למיטב הבנתי, הליכה בדרך של מודעות חושפת שכבות עמוקות של אגו. המילה "לעיתים" מתייחסת לדברים הטובים שאני מגלה בפורום. אני לא רואה מה יש לך להסכים כאן או לא... שבת שלום

A r j u n a

New member
אני מסכים עם שניכם ../images/Emo13.gif

לא שזה חשוב שאני מסכים, אבל זו זכותי וברצוני לנצל אותה. איך אני יכול להסכים עם שניכם? קצת עם כל אחד, והרבה עם שניכם ביחד.
קידה וברכה

dharmax

New member
סליחה

:) התבלבלתי: התכוונתי למה שה"לפעמים" התייחס אליו, לא ה"לעיתים" :) ברכות, ומען הסר ספק, אני חושב שהגישה שלך נכונה - לקחת את הטוב שבכל דבר.

Seeker68

New member
סבבה, אני לא מעוניין בתעודת כשרות...

ולא מחפש להיות באיזשהו צד ב"קונפליקט" שבת נעימה לכולם

הצופה.

New member
זה לא מעניין אותנו

אתה מקבל הכשר אם תרצה או לא
חברה להרגעעעעעעעעע

למעלה