תשאיר את העוגות בצד
אתה עושה לאנשים פה תיאבון... בקצרה, מה שאני אומרת הוא כזה: ההפחדות שלך מוגזמות. יש ספרים יותר טובים ופחות טובים, יש שנכתבו ממניע כלכלי ויש שממניע אלטרואיסטי, ומהספרים היותר טובים לא רק שלא מומלץ להמנע, אלא אני - אישית - ממליצה בחום כן לקרוא אותם. אתייחס לשני המשפטים האחרונים שלך, אלה שאחרי העוגות ומכסחות הדשא, שאיתם אני מסכימה דווקא: אתה אומר, שהידע האמיתי מוחזק ברשות המורים האמיתיים. בזה אני מסכימה איתך. אלא שלמרבה הפלא, המורים האמיתיים הללו לא פעם כותבים ספרים. שוב, אם תרצה אוכל לתת לא מעט דוגמאות לספרים כאלה שנכתבו על ידי מורים אותנטיים לחלוטין הקשורים לשושלות בנות קיימא ואינם מעוניינים ב"גיוס מסיונרי" אלא בהקלת הסבל בעולם. אתה אומר גם שמה שיש בספרים הוא טעימה ותו לא, וגם בכך אני מסכימה איתך. זה לא אומר שיש להמנע מהטעימה הזו. להפך, במקרים רבים היא יכולה לעזור ולהוביל הלאה. בנוסף לכך, מי שיכול לפנות לעצמו את הזמן לפגוש מורה פנים אל פנים, כמובן מומלץ מאוד לעשות זאת בלי קשר לקריאת ספרים. גם כאן, יש מורים שמניעיהם כשל כותבי הספרים שהזכרת, ושלימוד מפיהם לאו דווקא יהיה מומלץ. שרלטנים היו מאז ומתמיד, וגם סתם מורים גרועים תמיד יש. בין אם בקריאה ובין אם בלימוד ישיר, צריך לדעת במה לבחור ובעקבות מי כדאי ללכת.