המממ........ תני לי רגע לחשוב על זה
אני פשוט צריכה לעכל כמה דברים, אז בואי נעשה סקירה קצרה בשבילי ובשבילך: 1.אני נמצאת כרגע בפורום
חיפה 2.פורום שבו אני לרוב רגילה לקרוא דברים שקשורים ל
חיפה 3. לך קוראים רעות ואת בונה אתר לתיירים שבאים ל
אילת???? 4.את רוצה שאנחנו נעזור לך..... 5.אני מקדישה כמה דקות לשאלה שלך (אני לא צריכה יותר מכמה דקות כי אני לא עיי
פה או משהו כזה, דביר) 6.אני מוזמנת לרשום מה שבא לי (וופי די דו דה! חופש הביטוי שלי פועל גם כאן! מי היה מאמין....איזה צ'ופר!) 7.אובכן אז ככה הנה אני עונה- אני כתיירת הייתי רוצה לדעת אי
פה באילת יש מחשב שבו אני אוכל להתחבר לאינטרנט ולשאול שאלה שלא תהיה לגמריי, אבל לגמריי קשורה לנושא הפורום ושאז איזה בחורה חביבה שבמקרה תיפול עלי תגיד לי- "מותק שלי, טעית במקום אני חושבת שכדאי שתנסי במקום שקשור לאילת כמו לדוגמא
פה או רגע רגע יש לי עוד אחד, מכיון שזה כל כך קשה למצוא, אני באמת בשוק מעצמי, אבל נו מילא קבלי
גם זה . מה את עדיין רוצה עוד? יאללה! מה אני משרתת חפשי לבד יש בשפע". ועכשיו בנימה יותר נחמדה ותורמת- אני הייתי רוצה לדעת אי
פה ממוקמים מקומות הבילוי העיקריים, איזה אטרקציות יש,דרכי התעבורה,התקשורת וכו' את יודעת מה ? יאללה תשתוללי עם זה- אי
פה יש זונות? אי
פה קונים סמים? אי
פה אפשר לקנות מסטיק בזוקה בעשרים אגורות (יענו הכי זול) אי
פה רוב כלבי האיזור מחרבנים (שאני לא אניח את כף רגלי שם)אי
פה יש יטושים? אי
פה אני יכולה למצוא איזה זקן שיבטיח לי שהוא יעשה אותי כוכבת (או או אני יודעת! כמעט בכל מקום! ) איך נראים אנשי המשטרה? איך מזהים מסומם (לכי בטילת, תעברי בדוכנים, את רואה את כל אלה? הם מסוממים!) טוב נמאס לי! אז קבלי בלה בלה בלה שגרתי ותשארי מקום לדימיון! נ.ב את יודעת מה יהיה פאדיחה? אם הקישורים שלי לא יעבדו! שזה דבר שלא לרוב קורה לי אז אני אקח את זה בקטנה ואגיד לך מראש - לכי לתפוז מקומי , שמה תמצאי אילת, תכנסי פנימה, לא.... אל תבהלי, תשאלי את השאלה שלך שם ותראטי שהכל יסתדר. ופעם הבא שאת רוצה לשאול כזאת שאלה לפחות תשקרי ותגידי שאת בונה אתר לתיירים שבאים לחי
פה, לפחות אז נקטול אותך על כמה שזה לא שימושי ולא על כמה שזה לא קשור. ואל תעלבי מתוקה, הכל באור ואהבה!