היי לכם

בלגאנים

New member
בדיוק ככה תתנצלי

באים ומתעניינים מה את רוצה שיופיע באתר על אילת וככה את קוטלת בושה להיות בפורום שיש בו אנשים עצבנים וביקורתיים כאלה ולזאת שפתחה את השרשור- יהיה טוב אם יהיה פירוט של אכסניות נוער וטלפונים איך להגיע אליהם ואם את פותחת את האתר אז תגידי לנו מה הכתובת

זהו.

ואחרי שאביבוש כתב מה שכתב, אפשר להמשיך הלאה למי, למי, יש יותר כבוד נימי + אביב =

MAX D

New member
אתה מאיים עלי?????

לא כדאי לך... אולי פה אני נראה נחמד- פנים אל פנים אני חסר רחמים. "יפה ומגניב" לא מזיז לי, לא אתה ולא אף אחד אחר יגיד לי איך להתנהג פה (חוץ ממנהל הפורום). הבנאדם נכנס ותקף בלי לקרוא את השירשור... גם אתה וגם חבר שלך- תרגיעו.. "אם אתה עוד פעם תיפנה אליו ככה אני אגרום לזה שאם החיים שלך היו סרט אנשים היו פורצים בבכי" שלך כרגע כמו קומדיה... תפגוש אותי והם יהפכו לסרט אימה...

GS2003

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif:-

זה האיום הכי פתטי ששמעתי בחיים שלי ! פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח "אם החיים שלך היו סרט אנשים היו פורצים בבכי" (במבטא עמוק של טמבל שחושב שהוא ערס או משהו)
כן, אני בטוח שעכשיו MAX D יושב כולו בפחדים אחרי שהוא שמע מה אתה יכול לעשות, יא טמבל ! יאללה יאללה... ודבר אחרון, מר "אני מגניב וחתיך", אל תיכנס לפורום עם עוד ניקים אחרים רק בגלל שאתה רוצה גיבוי לזה שאתה באמת "יפה ומגניב". אנחנו ממילא לא מאמינים לזה...

MAX D

New member
בכל פורום יש את הביקורת

ואת העצבים... אז מה? לכל בנאדם יש את דרך המחשבה שלו- היא לא חרגה מהגבול אותו הציב טיגר. היא לא העליבה אישית. זה שאת נכנסת לפורום אופנועים ורשמת לנו שאם אנחנו ניסע בחיפה אחרי 00:00 ונעשה רעש יפנצ'רו לנו את הגלגלים זה בסדר? קצת לחשוב על התגובה לא הזיקה לאף אחד... כן מעצבן להיות בפורום שאם אחד קוטל אז אנשים לא מתייחסים יותר מדי אבל מצתרפים לקטילה... נתנו לכם במה לענות מה שאתם רוצים- אל תגידו לאחרים איך להגיב!!!

בל בל

New member
טוב אז כנראה שהדברים שלי לא הובנו

כל כך נכון. לא היתה לי מטרה לפגוע באף אחד ואני מצטערת אם פגעתי בך רעות. כל מה שאמרתי נאמר בציניות ובאמת במחשבה לאחור כנראה שהגזמתי קצת. בקשר אליך מר אבירם גלזר, אני מציעה שתסתום מהר את הפה שלך לפני שאני באמת יהיה עצבנית ואז אתה בבעיה למה אני יודעת איפה אתה גר.... ובקשר אליך בלאגנית יקרה,אם זה כזה בושה בשבילך להיות שייכת לפורום שכזה אז את לא חייבת להיות שייכת. מי שמכיר אותי יודע שאני אף פעם לא אפגע בכוונה במישהו, וכל התשובה שלי היתה כתובה בציניות ובהומור שכנראה משעשע רק אותי בכל אופן אין צורך לקחת ללב. המשך יום נעים ושוב סליחה רעות אם פגעתי בך.

MAX D

New member
למי יש יותר כבוד?

לי! אתה לא יכול לדבר בזכות עצמך אז אתה מכניס לפה את חבר שלך? פחחחחח.... אתה ממש מעורר רחמים... קח רגיעון- נקווה שזה מה שיעזור לך.

MAX D

New member
דרך אגב-

ההורוסקופ שלך היום: זהו יום הרמוני למדי, ובו כדאי לחשוב רחוק יותר, ולתת למוח עוד כמה גירויים חדשים. יש לי רעיון- לחשוב!!!

היי לכם ../images/Emo9.gif

קוראים לי רעות, ואני חלק מפרוייקט שבונה אתר לתיירים שבאים לאילת. האתר אמור לספק לתיירים מידע בנושאים שונים הקשורים לאילת איזה מידע, אתם כתיירים, הייתם רוצים לראות באתר ? אני אשמח מאוד אם תקדישו כמה דקת לענות על השאלה הזו - אתם מוזמנים לרשום מה שבא לכם
תודה

בל בל

New member
המממ........ תני לי רגע לחשוב על זה

אני פשוט צריכה לעכל כמה דברים, אז בואי נעשה סקירה קצרה בשבילי ובשבילך: 1.אני נמצאת כרגע בפורום חיפה 2.פורום שבו אני לרוב רגילה לקרוא דברים שקשורים לחיפה 3. לך קוראים רעות ואת בונה אתר לתיירים שבאים לאילת???? 4.את רוצה שאנחנו נעזור לך..... 5.אני מקדישה כמה דקות לשאלה שלך (אני לא צריכה יותר מכמה דקות כי אני לא עייפה או משהו כזה, דביר) 6.אני מוזמנת לרשום מה שבא לי (וופי די דו דה! חופש הביטוי שלי פועל גם כאן! מי היה מאמין....איזה צ'ופר!) 7.אובכן אז ככה הנה אני עונה- אני כתיירת הייתי רוצה לדעת איפה באילת יש מחשב שבו אני אוכל להתחבר לאינטרנט ולשאול שאלה שלא תהיה לגמריי, אבל לגמריי קשורה לנושא הפורום ושאז איזה בחורה חביבה שבמקרה תיפול עלי תגיד לי- "מותק שלי, טעית במקום אני חושבת שכדאי שתנסי במקום שקשור לאילת כמו לדוגמא פה או רגע רגע יש לי עוד אחד, מכיון שזה כל כך קשה למצוא, אני באמת בשוק מעצמי, אבל נו מילא קבלי גם זה . מה את עדיין רוצה עוד? יאללה! מה אני משרתת חפשי לבד יש בשפע". ועכשיו בנימה יותר נחמדה ותורמת- אני הייתי רוצה לדעת איפה ממוקמים מקומות הבילוי העיקריים, איזה אטרקציות יש,דרכי התעבורה,התקשורת וכו' את יודעת מה ? יאללה תשתוללי עם זה- איפה יש זונות? איפה קונים סמים? איפה אפשר לקנות מסטיק בזוקה בעשרים אגורות (יענו הכי זול) איפה רוב כלבי האיזור מחרבנים (שאני לא אניח את כף רגלי שם)איפה יש יטושים? איפה אני יכולה למצוא איזה זקן שיבטיח לי שהוא יעשה אותי כוכבת (או או אני יודעת! כמעט בכל מקום! ) איך נראים אנשי המשטרה? איך מזהים מסומם (לכי בטילת, תעברי בדוכנים, את רואה את כל אלה? הם מסוממים!) טוב נמאס לי! אז קבלי בלה בלה בלה שגרתי ותשארי מקום לדימיון! נ.ב את יודעת מה יהיה פאדיחה? אם הקישורים שלי לא יעבדו! שזה דבר שלא לרוב קורה לי אז אני אקח את זה בקטנה ואגיד לך מראש - לכי לתפוז מקומי , שמה תמצאי אילת, תכנסי פנימה, לא.... אל תבהלי, תשאלי את השאלה שלך שם ותראטי שהכל יסתדר. ופעם הבא שאת רוצה לשאול כזאת שאלה לפחות תשקרי ותגידי שאת בונה אתר לתיירים שבאים לחיפה, לפחות אז נקטול אותך על כמה שזה לא שימושי ולא על כמה שזה לא קשור. ואל תעלבי מתוקה, הכל באור ואהבה!

sagi.exe

New member
לא הבנתי רק את העניין עם האופנועים

והשעה 12 בחיפה ???? מי אמר את זה ? גברת באלאגנים ? מה , היא יודעת מה זה אופנוע בכלל ?

MAX D

New member
אכן גב' באלגאנים

קישור... סורי טעות שלי- אסור לנסוע מ- 22:00 עד 6:00... הרי גם המכוניות לא נוסעות- מי שרוצה, ידחוף את האופנוע/קטנוע/מכונית שלו למחוז חפצו...

למעלה