היי לכם

sagi.exe

New member
הבנתי אותך...היום.....אני יוצא

בדיוק בשעה 12 בלילה וחורש את חיפה על הילוך ראשון ב 12 אלף סל"ד. ושימותו הזקנים...

בלגאנים

New member
תגובה מהעו"ד של בלגאנית

בלגאנית תעשה בלגאנים כמה שעולה על רוחה כל עוד היא לא מעליבה אנשים וההודעה בפורום אופנועים ממש הופתעתי ונהניתי לזכור שהודעתי זכורה בליבכם ובמחשביכם כל עוד בלגאנית תמשיך לשמוע כל היום רעשי אופנוע שמופעלים כך סתם "בשביל הכיף" (כדברי אופנוען עימו יצא לה לדבר) זכותה לנקוט בכל צעד שהיא רואה לנכון עד כאן דברי בלגאנית תבלו

MAX D

New member
בהצלחה

אם תתקרבי לאזור באופנוע שלי אני לא מקנה בך או בכל אחד אחר שינסה...
פגיעה ברכוש אישי זה כבר עניין פלילי... בהצלחה!!! שגיא- תן כמה מכות גז בשביל הנכה.

MAX D

New member
מי הנ"ל?

מאיפה הגעת? פעם ראשונה בפורום וכבר מבקר יחס של אחרים? היא כבר רשמה שהיא לא התכוונה לרע!!! הגעת מאוחר מדי... לא מתאים לך? אל תקרא. לא מכיר אותך בפורום- אל תבקר אנשים שאתה לא מכיר!!!

לא חייב לתת לך דין וחשבון מי אני

אני אזרח חיפה בדיוק כמוך שהגיע לפורום. ואם אני רואה משהו שלא מוצא חן בעיני כבר בפעם הראשונה שאני נכנס לפה, זכותי להגיד את זה. למה, יש זכות דיבור רק לקבועים פה??!!

MAX D

New member
לא אבל

אם היית קורא את כל השירשור היית יורד לסוף דעתי.

בל בל

New member
ליפה ומאגניב

טוב אז אין לי בעיה אם מישהו רוצה להעביר ביקורת עלי , אבל אתה הערת על ההודעה שלי כבר אחרי שהודתי שהגזמתי והתנצלתי ככה שההערה שלך ממש לא היתה אפקטיבית במיוחד, וזה היה נראה כאילו אתה מנסה לגרום לריב,ואתה אחד שלא קשור לנפשות הפועלות בפורום ככה שאני ממש לא מבינה מה היה המניע שלך. ואם כתבת את ההודעה שלך ולא ידעת שהתנצלתי כבר, אז אני מציעה לך להבא לקרוא את כל ההודעות הכתובות בשרשור ששייך להודעה שאליה אתה רוצה להגיב. ולמקס, איזה חמוד אתה!!! אלוהים אני מתה עליך!

tygger

New member
מה הייתי רוצה לראות?

מספר דברים. הראשון הוא לוח זמנים של אוטובוסים. שני הוא רשימה של מספרי טלפונים למוניות. אחר כך אם אפשר מפה של העיר. לא משהו מEMAPS אלה משהו מפורט לתיירים. מלונות, רחובות ראשיים ודברים לעשות. אחר כך אולי אפשר לתת איזה סקירה של המקומות, מחירי מלונות ממוצעים ודברים כאלה.

למעלה