היי לכם

i love gina

New member
וואי, איזה כיף מדברים על מיסי!!!

הגעתם למקום הנכון... יש לי פרקטיקלי את כל הדיסקים שלה... אז ככה- הדיסק האחרון שלה בהחלט מעולה, אבל קצת שונה מהאחרים בזה שאין לו בדיוק כיוון מוגדר (נגיד, אנדר... היה די חזרה להיפ-הופ רטרו, סו אדיקטיב היה יותר אלקטורני-מועדונים.... ) ככה שיש פה קצת מכל הסגנונות, ואולי זה דווקא יתרון. יש בו שירים פשוט אדירים, ושיתופי פעולה שלא ישכחו אצלי בזמן הקרוב... חובה לשמוע את: pass that dutch wake up i'm so hot don't be cruel-ענק!! toys bump it let me fix my weave spelling bee אלה המעולים שפה... בקשר למה יותר טוב... אז כמו שאמרתי כל הדיסקים שלה די שונים אז אי אפשר כל כך להשוות.. סו אדיקטיב היה פרוייקט שבאמת קשה להתעלות עליו, אבל לדעתי אנדר... עשה עבודה מצויינת, והוא לדעתי הדיסק הכי שווה שלה, קצת יותר מהאחרון...

ערן1987

New member
אני מת על וויק אפ!!!

שיר מ-ד-ה-י-ם! מיסי גם אחלה מפיקה וגם אחלה זמרת/ראפרית אני לא מעריץ שלה או משהו אבל אני אוהב שירים שלה.. חשבתי על לקנות את "מיס אי..",יש אותו ב-40 ש"ח(!!!)טאואר רקורדס כדאי?

i love gina

New member
הרשה לי לענות לך בשתי מילים

כאילו, דהה!!!!! בטח ששווה!!!!! ב-40 שקל??? איך זה שעדיין לא קנית?!? יו, זה ממש ממש דיסק שווה, ועוד בכזה מחיר... אח... איזה דיסק.... בוא אני יגיד לך למה תשים לב שמה? dog in heat one inute man lick shots get ur freak on השיר השמיני או השביעי- שברח לי שמו כרגע, שיר ניאון כזה.. 4 my people step off slap slap slap!!! extacy whatchugonna do נראה לי אמרתי את כל רשימת השירים...

ערן1987

New member
מתלהבת ../images/Emo8.gif

עוד לא קניתי כבר ממליצה? כשאקנה,אם אקנה,אגיד לך.. ואני מת על "גט יור פריק און",זה היה הלהיט היחידי שלה באירופה(ועוד אחד וזהו) היא יותר מצליחה בארה"ב מאשר בשאר העולם(וחבל!)

NiKi†a

New member
יש מצב שרק אני שונאת אותה.

אז אני לא אגיב כדי שלא תסקלו אותי.

דיידו..... הדיסק החדש שלה פשוט יפה

ויש לה שירים מתוקים במיוחד.... גם הפסקול של הסרט "אהבה זה כל הסיפור" הוא אחלה של דיסק

ערן1987

New member
האלבום של דיידו נחמד

יש לי ביקורת עליו,להביא קישור?(פרסומת סמויה) הפסקול באמת נראה מעניין,יש בו את השוגהבייבס,נורה ג'ונס ועוד.. למישהו יש?

אני שמעתי אותו בחנות דיסקים ואני

מאוד רוצה לקנות אותו רק שאין לי אפשרות כרגע, אבל בהזדמנות הראשונה אני קונה אותו....

ערן1987

New member
יש לי את אלבום הבכורה של נלי

מאוד התאכזבתי.. אבל סה"כ נחמד,אהבתי בעיקר את "היי, מאן!"

hadasrulez

New member
לא מתחברת לדיידו...

הקול שלה מרגיז אותי וגם זה לא הסגנון של השירים שאני שומעת

ערן1987

New member
הקול לא צריך להיות קשור

את צריכה להנות מהמוסיקה או לא,זה הכל

i love gina

New member
בטח שהקול קשור...

וזה מה שהופך את הדיסק של דיידו לעוד יותר טוב!!! לדעתי דווקא גם המוזיקה וגם הקול שלה ממש טובים למצברוח צ'ילאווטי כזה... אגב- על מה אתם חושבים שהייתם מקפחים? קול או מוזיקה? אני נראה לי הייתי הולך על מוזיקה, כאילו- חשוב לי יותר שלזמר/זמרת יהיה קול מדהים... אחר כך המוזיקה...

למעלה