ההמלצה שלי
השנה ייצא לי לרכוש רבה דיסקים של ים זמרים כגון : גסטין , וויטני, כריסטינה , 50 סנט,קלי קלרקסון, בריטני , אוונסנס, שון פול , ביונסה ,מרי גיי בלייג, טוני ברקסטון , גיילו , מדונה , נו-דאוט , מיסטיק, נלי, קלי רולנד, מישל בראנץ ועוד...... אבל שום דיסק לא עשה לי את זה חוץ משני דיסקים ממש חזקים שיצאו בשנה האחרונה .... ואני לא אומר זאת בגלל שאני מעריץ את הזמרת ..... שני הדיסקים שאני ממליץ לך הם של מראיה קארי ...... 1) צארמברייסלט ( בעברית : צמיד קסום) - זהו האלבום בו מאריה מוכיחה שהיא עדיין שולטת טוב בקול שלה , ומראה לכולם שהחמש אוקטבות שלה עדיין עובדות כראוי .... ההמלצות לשירים שבו : שקטים כגון : THROUGH THE RAIN,YOURS,BRINGIN' ON THE HEATBREAK,והבלדות המטריפות : MY SAVING GRACE, I ONLY WANTED. קצביים : THE ONE, YOU GOT ME ,CLOWN, ושני השירים הפצצתיים לדעתי בדיסק : הדואט עם באסטה ריימס - I KNOW WHAT YOU WANT, והשיר המהמם YOU HAD YOUR CHANCE. * לסיום התקציר לדיסק הזה הייתי אומר ששוב לאחר הרבה מכשולים שניסו לתת למאריה בשנתיים האחרונות ניתן לראות שהיא עדיין תותחית ובעל קול עצום... ( מומלץ- CHARMBRACLETE 2003-2004). *** הדיסק השני שאני ממליץ עליו הוא : אלבום הרימקסים של מאריה קארי ... הדיסק הזה הוא שילוב של כל הלהיטים של מראיה שזכו למעמד מקום ראשון במצעד הבילבורד רק בגירסאות רימקסים ומיקסים ... האלבום כולל להיטים : MY ALL , HONEY , THANK GOD I FOUND YOU ; ANY TIME YOU NEED A FRINDE, FANTASY, ועוד רבים וטובים ...... ( מומלץ לשמוע).... ורק תיזכרו : MARIAH IS THE BEST.