היי לכם

angel enamorado

New member
היי לכם../images/Emo32.gif

הרבה זמן לא כתבתי, הגבתי וכו' וזה לא שאני לא פה, אני כאן ואני קוראת אבל משומה אני לא מוצאת את עצמי מגיבה :// בכל אופן רציתי לשתף אותכם שהקדימו לי ת'גיוס, שאני לומדת נהיגה. ושטוב לי בכללי.אני מאושרת. חחח.. וחלק גדול מזה בזכותכם שעודדתם אותי, כשתמכתם, חיבקתם , ייעצתם.

inbar 16

New member
שלום לך! ../images/Emo140.gif

אני שמחה שטוב לך בחיים! הכי כיף להיות מאושרים ושטוב לנו... שיהיה לך בהצלחה בלימודי נהיגה ובגיוס!!!

היי מאמי...

גם לי זה קרה בתקופה שלא הייתי בפורום. מה ז"א לא הייתי? כאילו הייתי, אבל לא ראיתי את עצמי מגיבה, בדיוק כמוך. למה? וואלה, לא יודעת! בכל אופן, אני שמחה שאת שמחה ואת שמחה שאני שמחה שאת שמחה (לא סתם... חחחחחחחח
) ושאת מאושרת, בהצלחה בלימודי נהיגה
(גם אני לומדת עכשיו...) ועל הקדמת הגיוס... בתקווה שכולנו נהיה מאושרים כמוך! א-מ-ן-!!!

חח שאלתי את שירן..מתי היא מתגייסת!

את שלך אני כבר יודעעעעעת! ולא ענית לי על השאלה אבל..

sh53

New member
שמחה שאת מאושרת ../images/Emo13.gif

ומאושרת בשבילך
באיזה שיעור את כבר?

angel enamorado

New member
תשובה לירדן ולשושי

שושי- שיעור 18 :) ביום שישי יהיה 20 (שיעורים כפולים כמובן) וירדן , תרענני את זכרוני לגבי הבעיה.. חחח אם זה לגבי הבנות שלא דיברתי איתן- הבעיה כבר לא בעיה אבל לא כי פתרתי אותה אלא כי לי זה לא מציק יותר..חחח אם לא מדובר בזה- אני אשמח אם תזכרי לי וסורי שלא זכרתי..חחח

sh53

New member
תשובה לירדן (למרות שמשרשרת לאנגל)

כי זה מתקשר איכשהו למה שאנג'ל אמרה/ביקשה ירדן, אם את רוצה שיעזרו לך, אז לא תמיד אנשים זוכרים במה מדובר, לא תמיד אנשים זוכרים הכל (אולי קצת) - אז לא להתעצל ולחזור על זה גם 100 פעם או לעשות חיפוש בפורום ולהעתיק - כי אם רוצים עזרה אז קודם לעזור לעצמנו וזה תלוי קודם כל בצעד הראשון שאנו עושים (אנו ולא אחרים).

חחח אממ..לא בדיוק זה

את זוכרת את ההודעה שרשמת שאת לבד חוצ מחבר שלך? אז עכשיו את לא מרגישה יותר לבד? את עם אנשים או הכרת חברים חדשים?? חח איך אני שואלת את זה..אבל זה מסקרן...חחח =)

angel enamorado

New member
אהה..חח

אממ.. אני לא מרגישה לבד.. לא יודעת. העבודה דיי ממלא לי את היום, ואז מידי פעם לעיתים רחוקות אני יוצאת. אבל הבנות בעבודה הם כמו חברות אזזה הרגשה של כאילו הייתי רוב היום עם חברות ועכשיו אני בבית. עדיין לא הכרתי אנשים חדשים, אבל עוד חודש וחצי בגיוס אני אכיר וזה מעביר לי ת'זמן. הבדידות הזו שהייתה כבר איננה. זה תקופות שבאות והולכות. עם זאת, לאהובי הייתה רגילה, שבצורה מפתיעה ולא צפוייה חיזקה אותנו כזוג עוד, והקסם שהיה כמובן התחזק והכל נהיה הרבה יותר 'פירסט מאנטס' (החודשים הראשונים שמתרגשים מכל פגישה)אז זה דיי ממלא אותי וכמו שכתבתי- טוב לי
תודה רבה על שזכרת והתעניינת וסליחה שאני עצמי לא זכרתי. ואם כבר, אז מה איתך? איך את מרגישה עכשיו? הרי שכתבת שהבעיה הייתה זהה, אז מה קורה איתך עכשיו?

חחח אממ קצת יותר טוב.

יש לי כבר טסט פנימי בראשון..ובכלל הנהיגה נורא משפרת לי ת'מצב רוח. ת'אמת..גמלי ממש אין חיים אני גם עובדת ובגלל שזה בשדה תעופה אז דופקים לנו מלא שעות במשמרת ושעות לא בדיוק נורמליות..כמו 3 בבוקר עד 10 בבוקר..וככה אנלא ממש יכולה לצאת. אבל גם לפעמים..מתאווררת ויוצאת. למרות שבעבודה אצלי לא כזה טוב..אבל פסדר מעביר ת'זמן ומקבלת כסף..עכשיו התקופה הזאת היא יותר בקטע של להרוויח כסף עד הצבא..היא לא כזאת תקופת בילויים כמו שבהתחלה היא הייתה..מבינה? בקיצור יהיה טוב. שמיייחה שטוב לך..לפחות טוב למישו..חחח

למעלה