היי לכם

היי לכם ../images/Emo13.gif

היי,שבת שלום מה נשמע? אני לא יודעת אם נכון לכתוב את זה פה אבל אני אנסה! יש לי בעיה מסויימת ואני מודעת לכך! ראיתי שדיברתם על זה לפני כמה חודשים..לא הסתכלתי כ"כ מתי זה היה! דיברתם על נחירות! אז בטח הבנתם כבר שאני בבעיה הזאת! הייתי חייבת להיכנס לבדוק איפה אני יכולה לדבר על זה! נכנסתי לפה..אני מקווה שזה בסדר... היום חברה שלי הזמינה אותי לישון אצלה..וזאת לא פעם ראשונה שהיא מזמינה אותי..וזאת הפעם השנייה שאני אומרת לה שיש לי סיבה ולא אומרת לה מהיא. מה אני יכולה לעשות? אני מקווה שזה בסדר שאני כותבת את זה פה! אין לי איפה עוד לכתוב את זה! מצטערת שזה כ"כ ארוך! אבל אני בבאסה ולא יודעת מה לעשות! אולי אתם יכולים לייעץ לי?

Mוניk

New member
yaeli היחידה ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אכן כן זהו הפורום הנכון לפני חודש פלוס/מינוס היית פו חברה ציפיטפטת שמה הכירה בחור מקסימ ולילה אחד איתו נרדמה,,ולפתע פיתאומ שמעה נחירה,,, אצה רצה לפו <לפורום> וקיבלה עיצות איך ומה עושים כשנוחרים. אני הצעתי לה לשים לו חרצנימ של שסק אחד בכל נחיר,,ניראה לי שבעייתו נפטרה כי מאז לא שמענו שום תלונה <זו הייתה התלוצצות לשמה> ואתyaeli היחידה ברוכה הבאה יאאלה מכינה לך לשתות,,משקה קסמים מקווה שזה יפתור את בעיית הנחירה. וחוצ מזה אל תאמיני לאפ אחד שאת נוחרת עד שלא תשמעי בעצמך,,,הרי כשאת ישנה ת'לא יכולה לשמוע נכון??. אזמ'כפת לך מה אומרים

היי מוניק ../images/Emo24.gif

קודם כל תודה על קבלת הפנים הנעימה.
קודם כל מהסוף להתחלה <של ההודעה שלך..> איכפת לי מה אומרים..ברור שאיכפת..למה, לך לא איכפת מה אומרים עלייך? אני דווקא יודעת שאני נוחרת בגלל איזה מישהי די גועלית שהייתה איתי בבסיס באותו חדר שהעירה אותי בלילות בגלל זה..והתברר לי שאני נוחרת אז הלכתי על חשבון הצבא למעבדת שינה..והתברר שאני נוחרת.. זה האמת ממש מבאס לדעת את זה כי אני לא יכולה לישון
אצל חברות! או שכן ואז להתכחש לזה? והלוואי שהיה משקה קסמים שיעביר את זה את הבעיה הזאת!
בקשר לחרצנים של השסק..אמ..רעיון טוב.
.אולי אני אנסה את זה היום בלילה ואספר לך איך היה לישון עם זה..

Mוניk

New member
yaeli היחידה הי מאמי../images/Emo24.gif

ברור שאיכפת לך את צודקת יעלי אבל אני בטוחה שיש פתרון לבעיה כי את כל כך צעירה,,ובטוח ימצאו פתרונ לנחירותיך(אה זה לא נורא) אההה ויש לי עוד רעיון תלכי תישני אצל אותה חברה אל תחחשי ועל תחשבי על זה בכלל תצאו תבלו,,טפטפטו עד שהיא תרדם אחורי זה את,,וכך היא לא תשמע. ומקסימום שתשמע נו אז מה זה מה יש תהיה בטוחה בעצמך אל תתני לזה לשבש לך תוכניות
שתגיד תודה שיש לה מזמורים בחלום
yaeli היחידה את חמודה}{

היי מוניק..

אולי זה מה שאני באמת אעשה! אני אלך לחברה הזאת ואני אשן אצלה ואולי היא לא תשמע בכלל... חחחח מזמורים בחלום? זה לא נראה לי כזה מזמור נעים לאוזן...
תודה על המחמאה
תודה לך!

liat1953

New member
נחירות,כמה לא נעים../images/Emo122.gif

יש להתיחס לנחירות ברצינות ולטפל בכך. יש דרך,יש מה לעשות. לא להזניח.

ניקו 45

New member
שלום לך יעלי היחידה

בעיתך משותפת לעוד רבים וטובים כמונו ....הבנת מכאן שגם אני נוחר . הפתרון הינו בשני מישורים : טכני : פשוט תצתידי באטמי אוזניים טובים ( מסיליקון - ובמחיר די זול ) ותתני לחברתך .....הדבר לא יהיה לה מסובך , באם תהיה מוכנה לנסות . רפואי : בדיקה רפואית אשר ניתן בניתוח קטן לשפר מהותית את הבעיה . מקוה שעזרתי לך במעט . שבוע נהדר לך ניקו

למעלה