היי לכם

היי לכם../images/Emo13.gif

היי לכולם! אני מעריצה ענקית של בון ג'ובי! (וקוראת סמויה...) רציתי לשאול איפה אפשר למצוא תווים לאורגנית לשירים שלו, בעיקר ל-it's my life, have a nice day, livin' on a prayer ו ו-you give love a bad name. תודה מראש! נ.ב. בדיוק קניתי מאיביי שרשרת כמו זו שיש בקליפ של have a nice day הנה תמונה: הלינק|http://cgi.ebay.com/Bon-Jovi-Have-A-Nice-Day-Smirky-Guy-Necklace-WATERPROOF_W0QQitemZ280119898904QQihZ018QQcategoryZ92840QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItem|סלינק| מה דעתכם?

חחח לא עבד לי הלינק...

http://cgi.ebay.com/Bon-Jovi-Have-A-Nice-Day-Smirky-Guy-Necklace-WATERPROOF_W0QQitemZ280119898904QQihZ018QQcategoryZ92840QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItem

nogao10

New member
שמחה ששאלת!

גם אני חיפשתי לפני שנה תווים, אבל שכחתי מזה לגמרי אחרי שלא מצאתי. אני חיפשתי בכל מקרה שוב, ודבר ראשון גיליתי שתווים של גיטרה זה פשוט דבר מוזר!! אוקיי... אז מצאתי משהו ממש מוזר לפסנתר, האם זה תווים למשהו? קשה לי לומר: http://tabnabber.com/directory_song.asp?artist=Bon+Jovi זה נראה כמו אקורדים, אבל אני לא יודעת לנגן אקורדים... אז באסה לי, מה? (אוקיי, למדתי פסנתר שלוש שנים עד כיתה ד', הידע שלי די מצומצם.....) אני אמשיך לחפש, אבל זה מה שמצאתי עד עכשיו.... בהצלחה!

LIRONSH100

New member
הרוכה הבאה!

טוב אין לי מושג איפה אפשר להשיג תווים שלהם... אבל את מוזמנת לפורום שלנו... ולהיות קבועה בו.. תכתבי יותר על עצמך כמו אייך קוראים לך ומה הגיל שלך ומאיפה... וזהו בערך.. אז ברוכה הבאה ואני ממש אבל ממש שמחה שיש חדשה... (ואני ממש מקווה שיהיו עוד!) את מוזמנת לקרוא את הפינות שלנו,ובכלל... לי קוראים לירון בת 18, ואני מאי שם בגליל המערבי... ואני אישתו של ג'ון בון ג'ובי...-לא שהוא יודע את זה אבל למי אכפת....

תודה ../images/Emo13.gif

חחחח זה אף פעם לא עקרוני אם הם יודעים את זה או לא... גם אני לירון
מחיפה בת 16 (כבר כמעט שבוע) ואני ממש אשמח להצטרף... מתה על ג'ון ועל ריצ'י (אפילו שהוא מתלבש נורא...) ודייויד מצחיק... בדיוק ראיתי את ההופעה של CRUSH שיש בDVD ויש שם קטעים ממש מצחיקים... חחח התחיל לרדת להם גשם שם והשיער של ג'ון נהרס לגמרי אז מתישהו הוא שם בנדנה... ספרו לי קצת על עצמכם
(ותודה רבה על התווים ל-nogao10 למרות שלא הצלחתי להבין אותם חחח)

nogao10

New member
אז ברוכה הבאה!!!!!

קוראים לי נוגה, 17, צפון (כפר ורדים אומר לך משהו?) האהבה הגדולה שלי זה ריצ'י סמבורה, ולפי החתימה שלי אפשר להבין את זה (נ.ס, קיצור של נוגה סמבורה) מקווה שתהני בפורום..... עכשיו יש לנו תקופה קצת קשה, אבל אנשים כמוך יעזרו לנו לעבור אותה!!! תשתתפי בפינות, ויהיה טוב!!!!!!! אם את חושבת שריצ' מתלבש נורא, אני ולירון צוחקות עליו בפינה ההזויה על הבגדים שלו... תקראי, אולי תאהבי את זה.... הוא באמת מתלבש נורא!!! תהני נ.ס

LIRONSH100

New member
יוו מגניב!!

אמרו לך שיש לך שם יפה? חחחחחחח טוב אז אנחנו חייבות למצוא שיטה מהר כדי שנבדיל בינינו -ואפילו יש לי רעיון... ל.ב.ג'- לירון בון ג'ובי זו תהיה אני (היי זו החתימה דלי כבר יותר מחודש! וג'ון זה בעלי! לא מוכנה לחלוקה! (לא שיש לי ברירה אבל רק עם כיעורי... (דורתי'אה.. בעעע...) בכל אופן... כן אני ונוגה מכירות את ההופעה הזו.. ושמנו לב0-קוראי הפינה ההזוויה ישר יבינו על מה אנחנו מדברות שגרם לנו לצחוק כל הההופעה אבל באמת כל ההופעה.. המכנסים של דייב- הכסופות- אז הן היו שם!! אבל סך הכל זה הופעה מדהימה... ואני לירון מעכו , עוד קצת יותר מחודשיים מתגייסת ואני אחראית לפינה ההזוייה יחד עם נוגה, ואחת הכותבות הקבועות בפינת היצירה - נוגה תסביר לך את החוקים.. את באמת מוזמנת לקרוא את שתי הפינות אני בטוחה שאת תואהבי את הפינה ההזויה- אם יש משהו לא מובן אנחנו כאן ונשמח להסביר לך... ונוגה יחיעם זה יותר חור מכפר ורדים! יחיעם זה סוף העולם ימינה... (אחד הקיבוצים בסביבה..) ואל תשכחי יש בלהקה גם את דייב ואת טיקו... אה וד"א מזל טוב!! מורי את הכי קטנה פה רק עכשיו שמתי לב... ובאמת לירון (כבר אמרתי שזה שם יפה?) את מאוד עוזרת לנו... המצב של הפורום מאוד רע... כמו שאת יכולה לשיים לב... אם את מכירה אנשים שאוהבים את בונג' את מוזמנת להכיר להם את הפורום... ל.ב.ג'... (ד"א כבר אמרתי שיש לך שם יפה?)חחחחחחחח (צריך להבין את ההומר שלנו... )

nogao10

New member
מה?????????

היית פעם בכפר ורדים????? כי אם יש חור יותר גדול מהמקום הזה, אם היה, הייתי יודעת!! ליחיעם יש לפחות יותר משני אוטובוסים שעוברים שם ביום!!!! הא, ניצחתי! כפר ורדים זה -ה-חור, למרות שלא הייתי רוצה לנצח, אבל זה מה שיש. בקרוב יש לי רשיון, ואחרי זה אני יכולה להגיע לאן שבא לי!!!!! חהחהחהחהחהחהחהחהחה דווקא אני ממש לא אוהבת את השם שלך... כאילו, איכס, בון ג'ובי..... איפה אנחנו, בארץ המוזרים?? מי קורא לעצמו בון ג'ובי??? (ריצ'י, די לכתוב בשמי!!!! תגיד להם שאתה כתבת את זה!! תגיד להם!!!! לא, אני לא רוצה שתגיד להם את זה! וגם לא לג'ון, מה זה עניינו בכלל?? כן, אתה יותר סקסי מג'ון..... עכשיו לך לעשן ולשתות עם ג'ון..... לא, כי עצבנת אותי ואנחנו לא נעשה כלום הלילה! אם אתה רוצה לך לעשות משהו עם ג'ון... אוף, לא אמרתי שאתה הומו!!! אההההההההההההההההה) לסיכום, מצטערת, אבל ריצ' כל הזמן הפריע לי.... כן, ריצ' סמבורה.... הוא לא יודע עברית, אבל שזה לא יפריע לכם, כן!!!???? נ.ס (יאללה, בייבי, אם תמשיך ככה אני מוחקת את ה-ס ושמה חזרה את ה-ע. מה זאת אומרת להתגרש?? אוי, ריצ'... אני לא מתגרשת ממך! אני אוהבת אותך...... טוב, בסדר, אני אחכה לך אחרי שתחזור מג'ון... אבל שלא תספר ללירון שנכנעתי ככה!!)

LIRONSH100

New member
חחחחחחח נוג ככה לעשות לי התקפת צחוק???

ונוג- באופק יחיעם קוראים לקיבוץ הזה- סוף העולם ימינה... ונוג ככה את מרשה לריצ'י לעשן ועוד עם ג'ון! תגידי לבעלי שיפסיק עם זה מייד אחרת הוא לא יקבל ממני אף נשיקהמ ובטח שבטח לא -הוא יודע מה... (חחחח בדיחות פרטיות!!!) אוהבת ל.ב.ג'

nogao10

New member
מממממממממ..........

אני מרשה לריצ'י לעשן??? בפעם האחרונה שבדקתי, הוא היה בן 47, לגמרי אחראי על עצמו (אחרי שהוא אמר את זה אני צעקתי עליו שבפעם האחרונה שבדקתי לא היה לי סרטן ואני רוצה שזה ישאר ככה) והוא יכול לעשן מתי שבא לו (כל עוד זה לא לידי, בבית שלנו, בחצר שלנו, בהופעות שלו.......) ולשתות מתי שבא לו (אבל רק מים! כי זה לא משמין! ואנחנו שומרים על משקל סביר!!). בכל מקרה אחרי הריב הענקי שלנו על הסיגריות והשתיה לפני שהתחתנו הלכתי וגנבתי לו חצי מהארון בגדים, אמרתי לו שכל פעם שהוא לא יעשן (כלומר, כל שבוע) הוא יקבל בחזרה בגד. אם הוא יעשן, הוא יקבל חתיכה מהבגד. הוא מתחיל להישבר עכשיו כשהוא קיבל חתיכה מהחולצה המזעזעת שלו! (מה שאפשר לומר על רב החולצות שלו, בעצם). זה יעבוד, אני אגרום לזה לעבוד......... אל תישברי במאבק נגד העישון! אנחנו חזקות!!!! LOVE נ.ס

LIRONSH100

New member
אני חזקה בזה....

רק שאת לא תשברי לי... ורעיון ממש טוב לגנוב לו את הבגדים מהארון... הלוואי ולי זה היה עוזר- אני ניסיתי לעשות את זה ואת יודעת מה קרה? הוא אמר שבסדר גם ככה הוא לא מתכוון לצאת מהבית.. אז מה זה עוזר לי? אני צריכה למצוא רעיון טוב אבל העונש שמצאתי בינתיים זה קשה עבורי.. ואני בקושי עומדת בזה... נוג יש לך רעיון?? (בדיחות פרטיות!) ד"א גל ברוכה החוזרת... תגיבי לכל מה שהפסדת... וכייף לך... מתי את מתגייסת ד"א? (את סיימת י"ב נכון?) ל.ב.ג'...

nogao10

New member
רעיונות??

תחשבי על זה, מה ג'ון הכי אוהב ולא יכול לחיות בלעדיו?? אני לא יודעת את התשובה, אני לא אישתו. אצל ריצ' זה עובד מצויין- הבגדים שלו.... וכמובן החבאתי לו את הגיטרה שהוא שר איתה את If I can't have your love להת'ר! יש דברים שבחורה לא מוכנה לסבול!!!!! אבל במקרה של בעלך תאלצי לקחת לו את כל הגיטרות... לבעלי יש יותר מ50. מטורף, נכון?? נראה לי שחלק מהגיטרות די זולות, אבל מי יגיד לריצ'י סמבורה הגדול "תגיד, לא קנית את זה ב100 דולר??" אם את רוצה להעניש אותו באמת בלי להעניש את עצמך, את יכולה פשוט לינסוע חזרה לישראל. הוא כל כך יתגעגע, הוא יטוס ויתחנן שתחזרי..... כמו שאני אומרת, גבר טוב זה גבר על הברכיים שכותב לך שירי אהבה. כן, זה ריצ'י שלי.....חחחחחח, סתם, נראה לכם? הבן אדם מסובב אותי על הזרת הקטנה שלו! הוא אומר לי שאני באה להופעה, אני באה, הוא אומר לי שאנחנו הולכים לג'ון, אנחנו הולכים, הוא אומר לי שהיום אני לא הולכת ללמוד ו..... טוב, עד לכאן, אני חייבת ללכת ללמוד. חוץ מזה, אומרים שמדים זה סקסי, תחכי חודשיים וקצת והוא יעשה מה שתרצי. יעבוד מצויין!!!! LOVE נ.ס

LIRONSH100

New member
כן אני כבר איימתי עליו בזה..

אמרתי לו שאם הוא ימשיך לעשן עד הגיוס שלי אז אני יוכל להיות ממש עיפה כשאני יגיע והצורה היחידה שהוא ימצא אותי כשאני יגיע זה במיטה ישנה... ואם אני יתעורר אני או יעבוד על הפינה או ידבר איתך.. אז טוב היום הוא בעונש גם ככה... בגלל שהשבוע הוא הסתפר שוב! והפעם באופן נוראי!! אבל זה ממש מזכיר את שנת 97.... אז בואו נתפלל כולנו ביחד שזה יגדל בחזרה.. אני מצר]ת תמונה שלו עם התספורת החדשה...התמונה צולמה במסיבה שהוא עשה עם גרושתו לכבוד סיום הקיץ- (מתי בדיוק הקיץ נגמר? עדין חם לי!) ואני יותר מאוחר יפתח נושא מיוחד שבבוא נרד על התסרוקת המכוערת הזו! (לפחות עד שאני יתרגל עליה..) ל.ב.ג'

nogao10

New member
באמת חם לי!!!!!

די, ריצ'י, לא חם לי כי ראיתי אותך!!!!! מה אתה עושה בבית בשעה כזאת?? אה, ג'ון בעונש? רוצה גם עונש?? אתה יכול ללכת לשבת בפינה... כן, קח את הגיטרה...... אוי, מה אתה שר לי את Whole lot of leaving?? נכתב על גרושתך!!!!! אתה מתכוון להתגרש ממני, סטפן??? מה אתה, מאיים עליי?? אתה מתגרש ממני, אני הולכת ישר לג'ון שירביץ לך.... שיט, אתה צודק... אני הולכת לטיקו!!!!!! חחחחחחח באמת בעלך קצת התפרע לו! אני זוכרת איך ריצ' נראה עם שיער ארוך וזה היה מדהים!!! פשוט...... למות!!! אני ארד איתך על התספורת ברצון!!!! לא, ריצ'י, אני לא מרשה לך לרדת על ג'ון? למה? כי הוא יותר סקסי ממך!!!! לא.. אני צחקתי... עכשיו כשהוא הסתפר זה באמת תחרות....... אוי, ריצ', בייבי, אתה סקסי? אתה יודע איך אני מוכיחה לך את זה...... ריצ'י.....!!!!!! באמת חם פה, מה??? חחחחח אני חושבת שאם יורדים על משהו בג'ון, זה תמיד אישתו לשעבר... אין על הירידות עליה, נכון? LOVE נ.ס

LIRONSH100

New member
בהחלט אין על הירידות עליה!

זה הדבר הכי כייפי בעולם!!!! אני כל כך אוהבת לרדך על המכוערת הזו.. אני לא מבינה אייך בעלי עשה איתה את הארבעה הילדים שלו... ואני כבר פותחת את ההודעה! וכן התחרות נמפתחה מחדש- רי'צי עכשיו נותן תחרות לג'ון עם התספורת החדשה- אוי לא... ג'ון נו אני רק אמרתי שהוא נותן לך תחרות לא אמרתי שהוא יותר סקסי ממך... נו אני פשוט שונאת את התספורת הזו אתה יודע את זה.. ג'ון עם אתההולך לעשן אתה יכול לחזור לגרושתך מצידי! ידעתי זה תמיד עובד... יופי.. עכשיו הוא בא עלי.. רגע לא הוא הולך למקרר! לא ג'ון פריניס בון ג'ובי אל תיגש למקרר זה למסיבה מחר!!

nogao10

New member
מסיבה????

יש מסיבה?? ולא הזמנם אותי???? ~~דממת אלחוט~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~

LIRONSH100

New member
נוג- המסיבה זה לא מסיבה שתענין אותך...

זה מסיבת כדורגל... כי יש מחר מחשק בין נבחרת ישראל -נבחרת אנגליה.. אז אנחנו כמה חברים שעושים על האש והמשחק... אז...

nogao10

New member
בסדר.......

בינתיים ריצ' ילמד אותי לנגן על גיטרה אמרתי לו שאני לא רוצה!!!! או שסתם נבלה קצת עם אווה... מסכנה, לא התייחסנו אליה קצת לאחרונה, עם כל מה שקורה לריצ' והכל, אז היא נשארה המון אצל אמא שלה....... ואנחנו חייבים להוציא אותה מאמא שלה ולתת לה קצת תרבות טובה.... היא אוהבת את גוון סטפאני, למען השם!!! אוי... כמה שאני אוהבת את בעלי!!!! זה אהבה שמדברים עליה בסרטים... בסרטים ובשירים של בון ג'ובי. בייבי, התחרטתי, תעשן, תשתה, תעשה הכל, רק אל תעזוב אותי!!!! אני אעשה הכל אני אתחנן, אני אגנוב, אני אשקר אם תהייה בזרועותיי הלילה, ריצ'י סמבורה.... נ.ס

LIRONSH100

New member
אוי מאי גאד..

ריצקי לא מלמד אותה מה זה טעם טוב במוזיקה?? חוץ מזה נוג את יודעת את תמיד מוזמנת עלי... וגם ריצ'י... שהוא יותר מידי בא עלינו... כמה פעמים הוא הפריע לי ולג'ון בארוחות הרומנטיות שג'ון עשה לי... והרס את כל הערב.. ג'ון מה זה התעצבן עליו לילה אחד...חחח בכל אופן.... נוג - אל תוותרי אל תני לו לעשן.... הוא גורר ככה גם את ג'ון... ונוג- תחשבי על זה הוא עוד יעשן לייד התאומים שיהיו לכם... אם הוא יגמל עכשיו אז זה פחות יזיק להם... (בדיחות פרטיות...)

nogao10

New member
זה כבר מזיק להם.......

טוב, אני באמת לא אכנע..... אבל ריצ'י רוצה שאני אעזוב את המחשב ואת השטויות של המעריצות שלי...... הוא אומר שיש לי את הגבר האמיתי, אז למה אני ממשיכה להעריץ אותם.... הוא פשוט לא מבין. אז כרגיל, אני נכנעת לרצונו של ריצ', והולכת למיטה... לישון? אני אתן לכם להנות מהספק
אני אראה אותכם מחר לפני המסיבה הפרטית. אבל חסר לך, אם אתם מזמינים את דייב אני נורא אכעס! את יודעת שאני לא יכולה שלא לבוא לאן שהמשפוחס שלי מוזמנת!! אוי, ריצ', לא אמרתי משפוחס! אתה מדמיין.... למה שאני אדבר על דייב?? ואם טיקו מוזמן ואני לא, גם, חבל.... הוא לא סיים את הסיפור על הריב עם גאנז. הטובים מנצחים בסוף.... טוב, אני באה, ריצ'!!! לא, אני לא אלבש את הדבר הזה!! אם אני אעשה את זה אתה תפסיק לעשן? מה????? אוקיי!!!!!!!! נראה לי שמצאתי דרך לגרום לריצ' לא לעשן... תנסי גם
לילה טוב!! LOVE נ.ס

למעלה