היי לכם

LIRONSH100

New member
לילה טוב נוג...

חלומות מתוקים על דברים מתוקים -שזה אומר על: ריצ'י,ג'ון,דייב וטיקו... ותודה אני ינסה! ולא אנחנו הזמנו רק כמה חברים של אח שלי.. דייב וטיקו לא הוזמנו.. דייב עם מור באזור.. אז הם לא יכולים להגיע.. וטיקו.. טוב את יודעת הוא בדיכאון מהפרדה מניצן... וד"א אמרנו לרי'צי ממזמן שיבוא אבל כשריצ'י שע שזה על האש אז הוא אמר שנוגה צמחונית ובשבילך הוא יראה מהבית... (כמה נחמד ומתוק מצידו אה... ג'ון לא היה עושה את זה עבורי!!) ועוד ג'ון אמר לו שיהיה שם אלכוהול! אבל אין - רק ראד בולים...וRC קולה... וספרייט... וטוב הולך להיות כייף.. רק חסר שהנבחרת תנצח (אמן!! ) ותהני לך .. אוהבת המון המון.. לב.ג'... שולחת נשיקות לילה טוב.. וחלומות מתוקים על דברים מתוקים -שזה אומר על: ריצ'י,ג'ון,דייב וטיקו...

LIRONSH100

New member
הסבר למה שהלך פה!!!

טוב אז זה מה שנקרא בדיחות פרטיות!!! ואנחנו פשוט עבדנו על התמונות של השובע הבא בפינה- וככה חילקנו את השיחות שלנו - במסנ' השיחות הרבה יותר מצחיקות... אנחנו עוד הרבה יותר מדברות כמו בפינה... אנחנו מצטערות שהשתלטנו ככה על השרשור... פשוט זה צורה להחייאת הפורום... ענבל אם את רוצתה את יכולה למחוק.. כי הכל שטויות.. שום דבר שנכתב לא אמיתי.. (טוב חוץ מזה שהנבחרת באמת משחקת מחר... ) אנחנו פשוט היינו בהתקפות צחוק.. וממש לא רציניות!!! ואם מי שלא הבין הבדיחות זה: אני ונוגה נשואות.. לג'ון וריצ'י... מור נשואה למור... וככה אנחנו מנהלות לנו שיחות של נשות בונג'... פשוט התפוצצנו מצחוק... (לא היינו מעיזות לעשות דבר כזה כשמישהי שעזבה הייתה כי טוב אתן יודעות למה... ) וזה מה שהלך בשיחות במסנ'.... נוגה הלכה לישון עכשיו... ואני לא כי אני יותר מידי ערה בשביל לישון... ענבל באמת אם את רוצה את יכולה למחוק את זה אפילו זה מומלץ... ל.ב.ג'.. נ.ב הפסקנו! מחר הירידות על התסרוקת של ג'ון ועל גורשתו (דורת'יאה) אתן מוזמנות להצטרף!

LIRONSH100

New member
טוב הסבר למה שהלך פה!

כל מה שנכתב היה שטות אחת גדולה.. בדיחות פרטיות... אני דיי מצטערת שכתבנו את זה באינטרנט... ענבל תעשי טובה ותמחקי את זה טוב? הכל שם זה משהו שהוא סתם בצחוק.... ולא נאמר ברצינות- בדיוק כמו בפינה אפילו יותר מזה... אל תתיחסו לזה ברצינות באמת- ולירון אנחנו לא כאלה משוגעות.. פשוט צחקנו... מצטערת..

LIRONSH100

New member
כן נוג אבל..

זה בדיחות פרטיות.. רק אני את ומור אמורות להבין את הבדיחות האלו... ולזה יש לנו מסנ'... ד"א באמת אולי נעשה שרשור מסנ'??

למעלה