היי לכם. שאלה....

בלאגנית

New member
היי לכם. שאלה....

איך לצאת מדיכאון? אני כבר בסביבות שנה בבית...סיימתי בי איי באיזה אוניברסיטה ולא מצאתי עוד עבודה.. אני טיפוס שיכול לשבת שעות בבית ולא בוער לו לצאת החוצה אבל כנראה שזה משפיע עלי כי בתקופה הזאת אני דיי בדיכאון שמתי לב שיש טיפוסים שכל הזמן יוצאים מהבית ועושים משהו,זה משהו בטבע שלהם, אף פעם לא תופסים אותם לא עושים כלום (כמו חברה טובה שלי או חבר שלי) אבל אני לא ככה ,כי כמה אפשר לצאת ולראות חברים וכמה אפשר ללכת לבתי קפה... אבל מצד שני מה כן אפשר לעשות? אני יושבת בחדר קוראת קצת,שומעת מוזיקה וזהו... לפעמים אין לי תיאבון גם....בגלל המצב הזה. איך יוצאים מהמצב הזה...?

מה שלי עוזר

במצבים כאלו זה לחפש לי תחומי עניין. משהו, כל דבר, שמעניין אותי לעשות. אם את יכולה להיות בבית ולא לעבוד, אז תחפשי משהו להתנדב בו. לצאת מהבית למשהו שמעניין אוך, גם לשלוש שעות ביום בלבד, זה משהו. אם את אוהבת לקרוא, אולי תתנדבי בספריה? בהקראת ספרים לילדים אחר הצהרים? זה שעה בערך.. לא הרבה..

magenta73

New member
תצאי מהבית

תעסיקי את עצמך. תמצאי עבודה זמנית, לא רצינית. תמצאי חוגים שמעניינים אותך. תהיי אקטיבית, יצרנית. אולי אפילו תכתבי, תציירי, לא יודעת - אבל תיצרי דברים.

צאי מהבית-

לעבודה, לחדר כושר, סתם להסתובב ולטייל, לפגוש אנשים, למצוא תחביב שכולל שהייה מחוץ לבית. תאמיני לי שזה יעשה לך רק טוב.

peewee

New member
נשמע שלהיות בבית מציק

לך ומדכא אותך, אבל לא כתבת איך היית לפני כל המצב הזה-היית יוצאת יותר? תתעסקי בדברים שמעניינים אותך, נסי לעשות אותם מחוץ לבית כמו שאנשים המליצו.

למעלה