היי לכולן :)

ortal3213

New member
היי לכולן :)

אני חדשה פה בפורום אבל ממש לא חדשה בדרמות הקוראניות...
יש לי בעיה עם ההורדות של הפרקים ואני מקווה שתוכלו לעזור לי..
אני מנסה להוריד פרקים מאתר ASIA4HB כבר כמה ימים ולא מצליחה.. וראיתי שמישהי פרסמה את האתר RAPID8 שהוא כביכול מפחית את זמן ההורדה של ראפישייר אבל הבעיה היא שברגע שאני מנסה להוריד פרק דרך האתר הוא לא יורד עד הסוף.. ואני לא יודעת מה לעשות.. אם למישהי יש פתרון תגידו לי.. תודה

shoval 172

New member
תנסי להוריד

מגוגל "כרום" גם לי זה לא עבד עד הסוף באקספלורר הרגיל...
ניסיתי כמה ימים, אבל בצלחתי להוריד אחרי זה מ"כרום"..
מקווה שעזרתי!! בהצלחההה :):):):)

ortal3213

New member
ניסיתי וזה עדיין לא מצליח :(

אני אגיד לך מה.. הבעיה היא שכשאני פותחת את הקישור להורדה בראפידשייר כתוב שהפרק הוא לדוגמא 700MB אבל בפועל ההורדה מתבצעת על 640MB ואין לי מושג למה זה קורה :(
וניסיתי ביותר ממחשב אחד :/

LiAtUsH2006

New member
גם לי יש את הבעיה הזו עם ההורדה

עד עכשיו לא הייתה לי בעיה כזאת, אבל בפרקים שהם מעל 700 מגה בייט ההורדה מפסיקה ממש לקראת הסיום שלה.
אתמול למשל פרק של 860 מגה בייט הופסק כשהגיע ל-856 מגה בייט. בגלל ה-4 מגה הבודדים האלה ההורדה נדפקה

הפיתרון היחיד שמצאתי הוא להוריד את הפרק בצורה רגילה (ולחכות 6 שעות).

ortal3213

New member
והצליח לך? ניסיתי גם את ההורדה הרגילה..

אבל משום מה גם זה לא הצליח לי.. זתומרת פתחתי את הקישור של ההורדה ואוטומטית כשלחצתי הורדה זה הפף מ- 700MB ל640MB.. הבנת למה התכוונתי? כאילו שכתוב MB מסויים אבל ברגע שאני לוחצת "הורד" זה משתנה.. משו מוזר לגמרי!
וזה לא קרה לי עד השבועיים האחרונים... הכל היה סבבה ורגיל ובשבועיים האחרונים אני לא יכולה להוריד כלום.. ממש מבאס

LiAtUsH2006

New member
בחלק מהקבצים רשום לדוגמא 733 מגה בייט

ואז שמורידים את הקובץ כתוב רק 700MB אבל זה לא שגיאה אלא זה מראה את הגודל המקורי של הסרטון להורדה.
היום הצלחתי להוריד את הפרק האחרון שעשה לי בעיות.
ב-RAPID8 לא הצלחתי להוריד אותו אז הורדתי בצורה רגילה ואחרי 8 שעות יש לי את הפרק

בעיקרון, הפרק לא אמור להיות פחות מ-699MB. מקווה שתצליחי עם ההורדות כמה שיותר מהר

ortal3213

New member
אני גם מקווה

אני אנסה שוב כמו שאת אומרת... אני מקווה שזה יצליח לי

למעלה