היי לכולן-

היי לכולן-../images/Emo53.gif

אני כאן כדי לעזור לחברה שלי ישלי חברה מאד מתוקה קצת שמנמונת וסקסית בטירוף רק בעיה אחת יש לה. היא כבר עם אותה תסרוקת 4 שנים!!!!!!!אני ואחיות שלה כבר מנסות לשכנע אותה לשנות למשהו אחר. ולא עוזר לנו כי היא אומרת שכמו שהיא עכשיו רק זה מתאים לפנים העגולות שלה התסרוקת שלה זה שיער ארוך ומדורג ומקדימה השיער מאחורי האוזניים רציתי לשאול- אם נראה לכן שאם היא תתספר למדורג משתי הצדדדים מעל האוזניים האם זה משמין? או מרזה ????(כי איזה מעצב שיער אמר לה שכשהשיער מדורג על הפנים זה מרזה כי הפנים נראות ארוכות יותר ולא עגולות)אני מקווה שאתן מבינות מה רצוני העיקר שחברתי תתספר עד החג !!!!!!!!

ר V י ט ל

New member
קודם כל את חברה מקסימה ../images/Emo13.gif

הספרים מכירים הרבה דרכים לתת אשליה של פנים רזות יותר בעזרת תספורות מיוחדות, אני חושבת שהכי כדאי להתייעץ עם הספר בקשר לזה. וחברתך אכן טועה.. דווקא כששמים את השיער מאחורי האוזניים זה נותן מראה מלא יותר לפנים ואילו במידה ושמים מעל האוזן זה נותן מסגרת יפה יותר לפנים המלאות. מקווה שקצת עזרתי מהנסיון האישי שלי .

אני דוקא חושבת

שאת לא חברה כזאת טובה. את צריכה לעזוב את החברה שלך במנוחה ולא להציק לה יותר. היא תעשה מה שהיא רוצה. איך היית מרגישה אם היא היתה מציקה לך ואומרת לך מה היא חושבת שיתאים לך בלי להתחשב בדיעות שלך? משמין, מרזה, עזבי אותה זה עניינה הפרטי. הפסיקי לנג'ס לה, את לא אמא שלה. תרצה תסתפר ותעשה לעצמה תסרוקת עם גוון כתום ונקודות סגולות. לא להתקרצץ.

החורזת**

New member
../images/Emo45.gif חברה טובה אומרת לחברתה

את דעתה האמיתית ואח"כ מקבלת את חברתה כפי שהיא מבלי לנסות לשנות אותה או את הופעתה.

למעלה