היי לכולן/ם-

mars4

New member
סוף סוף נושא כלבבי ...

נרשמתי אקרא בעיון ואוסיף הגיגים מנסיוני הדל! לא מסכים לגבי מה שכתבת על הולווט כי אם בפיק אפ עסקינן על מה תליני? כאילו...הולכת למוזיאון ומתפלאת שיש תמונות על הקיר? טוב את ההמשך נעשה בבלוג! אגב, המלצה חמה, שלוותה בימי שני בלילה. מוסיקה דרום אמריקאית סוחפת , בריזה מהים, קוקטלים מעולים, ואוירה מחשמלת. אין עוד הרבה ימי שני עד שהמקום המופלא הזה יסגר!

miss blend

New member
היי Mars-

כן השלוותה בימי שני בכלל לא רע, ללא ספק בנוגע למקומות.. שרשמתי ה"וולווט" נחשב מקדשם הבילתי רשמי בעליל של הZOO לנדים למינהם... (מתוך ביקור טראומתי ויחיד שהשאיר חותם)...אגב כל המקומות בנמל ת"א... אפופים אווירה כזאת...שלוותה/ריבנדייל/גלינה וכו'... לגבי ה"ארליך" שרשמתי...(גם ביקור יחיד וטראומטי) אם בשאר המקומות יש פיק אפ מתון...שם הוא פיק אפ בכל רמ"ח אביריו... יש מקומות טובים והם ללא ספק אלא שלא יודעים עליהם רבים/פרצופים מוכרים בשד' ת"א או מקומות חדשים בהרצה ראשונית... חוץ מזה חברים, תנו חיוך זה בחינם!!! צוחקים קצת על הנושא...

mars4

New member
מכל המקומות שציינת בנמל

שזה אגב המקום החביב עלי לבילוי בעיקר בימי הקיץ, אני אוהב במיוחד את בויה (לא בדיוק פיק אפ אבל אוכל מעולה ובלילה האורות דועכים ואוירה סליזית משתררת בעיקר באזור הבר) וארמדה. מקום עם קצת יותר שיק לטעמי. ליום יום... אין תחליף לטאפו הטאפס בר הכי אותנטי והכי מדליק בעיר. במיוחד בימים שאדי , האורים והתומים, נושא הדגל של הברמנים בארץ , מנצח על הקוקטלים שרק הוא יודע לרקוח!

miss blend

New member
היי Mars-

כן השלוותה בימי שני בכלל לא רע, ללא ספק בנוגע למקומות.. שרשמתי ה"וולווט" נחשב מקדשם הבילתי רשמי בעליל של הZOO לנדים למינהם... (מתוך ביקור טראומתי ויחיד שהשאיר חותם)...אגב כל המקומות בנמל ת"א... אפופים אווירה כזאת...שלוותה/ריבנדייל/גלינה וכו'... לגבי ה"ארליך" שרשמתי...(גם ביקור יחיד וטראומטי) אם בשאר המקומות יש פיק אפ מתון...שם הוא פיק אפ בכל רמ"ח אביריו... יש מקומות טובים והם ללא ספק אלא שלא יודעים עליהם רבים/פרצופים מוכרים בשד' ת"א או מקומות חדשים בהרצה ראשונית... חוץ מזה חברים, תנו חיוך זה בחינם!!! צוחקים קצת על הנושא...תפסיקו להיות כאלה רציניים.....

Taz39

New member
אפשר לדעת בבקשה מה פיק אפ..

בזמני פיק אפ היה טנדר שהיה לו ארגז פתוח מאחור... טאז - אברבנל יותר טוב משלוותה...

miss blend

New member
"פיק אפ"-

"פיק-אפ": מושג תל-אביבי ידוע. אווירת הפיק-אפ המוחצנת שורצת בכל מחוזות ת"א, ברים ושות`. שליחת חצים מדוייקים לעבר המטרות. Pick 4 a 1 night stand אווירה של מערכות יחסים "אינסטנט"...ברוב הברים יש תחושה כזאת של שוק בשר..צייד!!
עוד לא סיפרת לי מאיפה הידע הנרחב במשקאות?

Taz39

New member
השליחת חצים...

זה כמו קופידון...יורים יורים ולא פוגעים... מעניין תופעת הפיק אפ...לגבי המשקאות לא שאלת... חובב אלכוהול...ובוגר קורס ברמנים... טאז - בשביל בשר טוב יש את חינאוי ביפו...

mars4

New member
תבוא מחר בערב ל

breakfast club . מראה אחד שווה אלף מילים!

miss blend

New member
מקום ישן...

ברוטשילד,כן הייתי כשנפתח הוא של אדם הורוביץ, שמעתי עליו מאחיו... אווירת "דארק" עמוסה ב"תעשיה"...מה שטוב שם זה הסלקציה
מוזיקה מעולה!!!! הרגלים זזות מעצמן וחוץ מזה תמיד נחמד לראות את ענת עצמון, נועם ברנע, ליאור אשכנזי וכו' ... מסביב.... Mars סחטיין, אני רואה שאתה מרושת...

miss blend

New member
אגב הוא לא מקום שמתאים לכל אחד-

צריך להיות בוהמי קצת...הוא בסגנון אפל יותר לא מהודר....

mars4

New member
../images/Emo141.gif הכל נכון רק בהסתייגות קלה

רוב אלה שהזכרת באים לראות אותי.... סתםםםםם!

t o t a l

New member
../images/Emo4.gif נשמע כמו מדריך מסעדות

כמו כל תופעה יחודית, המעבדת מערכה הראשוני לאחר שהופכת לממוסדת, הופכת לטרנד, ומקוטלגת במדריך לתיירים.

נהנתי מהציניות - את חמודה את...

רק הדיסלקציה שלי הופכת את ה"דפנטלי" שלך, לאינפנטילי או דפקטיבי לסירוגין. זה לא בגלל הפיק-אק, אני תמיד הייתי כזה.

למעלה