היי לכולן/ם-

miss blend

New member
אWצ'....זה כאב...

הי מר Roni.היקר! אתה יודע מה הגדולה של אדם לפעמים, להתבדח גם על עצמו, זה אף מעיד על בטחון עצמי...(כן יש למדתי פסיכולוגיה...המקורות מהיימנים) בכל מקרה, תשתחרר קצת לא כל דבר בפורום אמור להיות בנושא מערכות יחסים/ה-X ושות'... וחוץ מזה...מעניין מי נמצא שם מול המחשב ומרשה לעצמו להתעסק בספקולציות שירירותיות על עומקה של זו... מה הוא "עומק אמיתי" מבחינתך? הנה הבמה שוט.... יום נפלא ל כ ו ל ן / ם.....

miss blend

New member
עכשיו זה ברור-רוני מקנאה!!

אויש כל כך טיפוסי לא לפרגן...........

לא הבנתי...

טיפוסי לֶמה? והאם יש קשר לכך שהיא גברת ולא אדון? (קוקו מקווה שאוזניה לא ישמעו שוב איזו הכללה מיטומטמת)

miss blend

New member
טיפוסי לאנושות לא לפרגן!!!

תקני אותי בבקשה אם אני טועה... כולנו ידועים כ"נשמות טובות" הלא כן?! אגב, מה בעיניין של פזור?!

miss blend

New member
ראיתי מה רשמת בבלוג שלי-

בכל מקרה, אני בלונדינית אמיתית עם עיינים כחולות, יפיפיה...תואר ראשון +מתכנתת... ואתה ידוע מה הכי כואב לך...הלב..אתה לעולם לא תוכל להשיג בחורות "איכותיות" כמוני כי מאוד קשה כשאיין מה להציע, כן הלבד, התיסכול כנראה מאפיל על כל תאי אנוש בגופך הרופס... אז תתיישר, לרדת על אנשים אחרים זה לא כח...זו חולשה....!!! לא נאות, פשע שאתם מחזיקים ברכש מסוג זה בפורום נאור זה, תתבייש!!!

כמובן שאני שוב לא מתערבת,אבל...

לפי התקנון אסור לפרסם בלוגים,ואת תוכנם. יש מצב שתחזרי לפסים לבד,כדי שאוכל ללכת לסייסטה שלי?

vered 37

New member
../images/Emo1.gif../images/Emo1.gifגמני בדרך לסייסטה.....

רק שלא יהיו לי פיקים בזמן השינה .. ואחלום על פיק אפים.....אינסטנט ... ושות'.

../images/Emo12.gif

את מתכוונת להשאיר לי לבד לברר אם חזרה לפסים??????????????? אם אני לא הולכת לסייסטה-גם את לא

vered 37

New member
אצלי ה- ../images/Emo133.gif דופקקקק .....

אין לי הרבה זמן ....רוצה כבר נוני נוני...

vered 37

New member
יש לי רעיון...

אולי ..לא רוצה ממש להתערב כמוך כן... אולי נזעיק את הסוכן 64 ..ונבקשה ממנו יפה ... לקחת את מיסי שלנו לסיבוב על האופניים ... אולי רעד הגלגלים ועוצמת הרכיבה יזיזו משהו וכך היא תחזור לפסים ...???? מה אומרת ? אגב אמרו לי היום שאני נודניקית אבל אין לי את הקוקו....

לא שאני,אבל...

הרעיון שלך נראה לי רק ירחיק אותה מהפסים
2 נודניקיות עם קוקו אחד...נראה לי די והותר לפורום הזה... אני בורחת לסייסטה... ברחי גם...מהרררררררררררררררררר! לילטוב

vered 37

New member
מפיק ו- פוק יוצא פיקפוק...../images/Emo9.gif

לילה טוב טאז..
לילה טוב קוקו....
אחחח סייסטה כמו האיטלקים !!!

miss blend

New member
רואים שלא קראת את הבלוג שלי-

היית מבין שאני "דפנטלי" לא בקטע הזה... לא תודה מערכות יחסים אינסטנט לא בשבילי... בבלוג שלי רשום על אווירת הפיק אפ בת"א , אז אל תלך רחוק זה מחכה בכל מקום אפשרי בהצלחה... אני בכל מקרה לא בקטע ביייייייי

למעלה