היי לכולן/ם-

miss blend

New member
היי לכולן/ם-

ראיתי שאתן/ם דנים על "פיק אפ" אחד תוהה איך לעשות זאת השניה מפנטזת על פיק אפ שממען לבוא... בכל חובה לראות את הבלוג שלי הוא עוסק ב-"פיק אפ מחוז ת"א ושות'" הארות, דיווחים מה קורה בחוץ.....און ליין חוץ מזה? מה שלומכם אנשים? אולי שרשור היכרות קצר? אני גרושה +1 בת 29 ואתם?

ת י א ה

New member
אנחנו פורום מכובד ומוסרי

ואף אחד כאן לא מחפש פיק-אפס. אם יש באמתחתך נושאים מוסריים יותר לדון בהם בצוותא את מוזמנת לשבת עימנו. התיאותי לשתף אותנו בקווים לדמותך ?

miss blend

New member
בטח על הקווים!!!

מצטערת אם השתמע מדברי משהו לא ראוי, בכל מקרה בבלוג שלי יש "זעקה" מוסרית על כל נושא הפיק אפ כל ההתעסקות הזאת במערכות יחסים אינסטנט, בתור אחת שהייתה נשואה מספר שנים, לא זכור לי תרבות כזאת חזקה של מערכות יחסים כאלה קצרות, זה מעיין מבט מלמעלה על גברים שלא מוכנים להשקיע במערכות יחסים כי הם מעדיפים מערכות יחסים קצרות ועיניניות. בכל מקרה לא הייתה כוונה לפגוע...להיפך...הכל בהומור...
נתחיל שוב, שלום לכולן/ם מבינה את הצורך של כולנו בחום ואהבה...אך עדיף לבד מאשר להיות במערכת יחסים לא ראויה או תורמת ובונה ומעבר לזה...צריך לראות טוב גם כשמכירים מישהו אנשים נוטים למכור עטיפות מהודרות בשביל לקדם דברים... לילה קסום! מיס.בלנד

ת י א ה

New member
הו' עכשיו הרבה יותר טוב

ברוכה הבאה
ואגב, גם אני כתבתי בהומור. מי שמכיר אותי יודע, אפרופו שירשור הכרות.

Taz39

New member
תגידי אפשר...

שיעור פרטי... טאז - נשבע שלא לקח כלום

Taz39

New member
בשעות כאלו...את שותה

מרטיני ביאנקו... תנסי להוסיף לו שוט וחצי וודקה קפואה...להכניס לשייקר...קוביות קרח...אפשר להוסיף לו 2 טיפות אנגוסטורה...תשתי לאט לאט... טאז - שעות הזויות...

biolimor

New member
../images/Emo48.gif

שוט אבסנט- כפית סוכר- אתם מסודרים נעים מאוד דרך אגב... לימור :)

miss blend

New member
גם אני רוצה, אבל ייגר!!

מצטרפת בחדווה לצ'ייסר למרות השעה ... איין כמו הלילה!!!

Taz39

New member
את יודעת שייגר זה...

דגסטיף...ורק הישארלים הפכו אותו לשוט...יענו... טאז - לחיי הלילה...

miss blend

New member
אני מהמכורות...../images/Emo3.gif....

לא זה נחמד... אבל גם יין טוב הולך!!! אז מה אתה חזק בנושא המשקאות, משתמע ....

miss blend

New member
רעיון- שרשור סיפורי משקה

אני ראשונה (איזה כיף , איזה כיף נה נה נה נה נה!!!) טוב מה השיא ששתיתי ביום אחד? מרטיני 1, 6 ייגר, וודקה (והייתי סבבה לגמרי...) הסיפור הכי הזוי שהיה לי ממשקה ? זה אגב "טאז" מוויסקי נקי התערבות לפני 10 שנים בערך כוס ענקית שתיתי ולא יכולתי ללכת אפילו על הריצפה לא היה לי אומדן מרחק מהריצפה ..."הזוי" המשפט הכי מטומטם שגבר אמר לי על משקה? שאם לא מסתכלים בעיינים יש 7 שנים סקס גרוע (BAROOOR)... חוץ מזה...איין על ההרגשה המדהימה הזאת של שתיה במידה נכונה עד כדי עירפול המחשבות, אבל לא שותים לבד לשתות זה עם הח'ברה/ פרטנר ראוי
לילה קסום!!!! חלומות רוויים בצ'ייסרים תופינים ושלל גינונים אלכוהולים..

maof

New member
וואלה איזה הספק ליום אחד....

סחטיין עליך
מעוף

rony34

New member
../images/Emo106.gif עומק אמיתי

מזכיר חבר'ה בכיתה ח' שמתערבים מי ישתין יותר רחוק.מסיפוריה של בלונדינית(או אני והחבר'ה אחרי חמישה ייגרס).עומק של כוסית טקילה ריקה.

למעלה