היי לכולן/ם

היי לכולן/ם ../images/Emo13.gif

אני פותחת כאן הודעה ראשית, בהמשך לשאלה ששאלתי, וקיבלתי תגובה מטליה, בדיון שנדחק לעמוד השני, אז אני ממשיכה אותו כאן: השאלה היתה בקשר לדחייה לא ברורה שיש לי מלבישת צבע טורקיז, למרות שאני ממש יכולה לאהוב אותו אסטתית. (מקבלת תחושה ממש רעה וצורמנית ובלתי נסבלת) טליה כתבה שיתכן שזה קשור למערכות יחסים עם אנשים, והערכה עצמית, וכן...אני בהחלט יכולה לעשות את ההקשרים
אבל...זה לא ככה ברוב המקרים, אצל רוב האנשים ? :) הזכרת גם מושג של 'טפילים' בהילה, אשמח לדעת יותר מה זה אומר, מהם? איך הם מגיעים לשם בדיוק? :) איך אפשר לגרום להם ללכת...?
(ובקשר לסלידתי מורוד עז- אז כן, הניתוח שלך התאים למדי :) אשמח גם אם תפנו אותי למקורות נוספים ללמידה על צבעים ומשמעויותם השונות.. תודה רבה מראש..

ושאלה נוספת ולא לגמרי קשורה

מה ידוע לכם על שיטת EMF? הייתי בהרצאה קצרה על הנושא, ונשמע די מעניין, עד החלק שהתחילו לדבר על ישויות ואינטילגנציות אחרות, (זה נושא שממש לא מובן לי, ודי מבהיל אותי) וגם הזכירו שם את המושג של 'שתל', ואני תוהה אם זה אותו הדבר שנכתב ונדון כאן לפעמים, בתור איזשהו דבר מזיק ומסוכן. אני די הדיוטה במונחים, אז אודה מאוד על הסברים נוספים..

שיטת EMF

השיטה מבוססת על פיתוח הנחיה בתקשור מקבוצת אור הנקראת 'קריון'. כמו בכל העברת מסרים מהיבט אור (שאיננו מימד שלישי) המסר הראשון נקי אבל כאשר האדם דרכו עבר התקשור פונה אל המקור ומתחיל לשאול שאלות ביוזמתו, כדי לא להפריע לתהליך, תדר של אותו מקור, תדר האור שלו, מושם על ההילה של האדם - אנו קוראים לתדר זה במגוון שמות: ישויות, עלוקות, ערפדים, שולטנים וכן הלאה. אותם שולטנים אשר היו תדר אור נקי, לפני שהופרדו מהמקור והושמו על ההילה, מפתחים אגו שכן תדר האגו קיים בהילה ולכן הם כבר אינם מעבירי מסר טהורים כפי שאמורים היו להיות. חלק מהמסרים שלהם הם אמת צרופה וחלק מהמסרים שלהם מועברים כך שיוכלו לשלוט יותר. השתל אשר מדובר עליו איננו דבר של אור אלא שליטה. שיטת הEMF משחררת חלק מההפרעות האלקטרומגנטיות היושבות על ההילה ושמה במקומן כמה אחרות. היכן שמדברים איתך על ישויות, מדריכים רוחניים, צדיקים מתים, ...., סמלים קוסמיים וכן הלאה, שם יש לך רמזים לדבר שעלול לשלוט בך, כפי שהרגשת באופן אינטואיטיבי כל כך נהדר. כך גם כאשר את נמצאת עם אנשים שמתקשרים או מעבירים מידע הקשור לחוצנים או מטפלים עם חוצנים. קל יהיה לך לדעת מי הם לא רק בגלל שידברו על זה אלא גם בגלל שהחוצנים יודעים שנכון לעכשיו רק לי יש את הידע לשחרר לחלוטין את השתלים שהם שמים על אנשים ולכן כל מי שהם פועלים באמצעותו הופך להיות או מרגיש כמאויים על ידי - גם אם אין לי כל קשר אישי אל האדם שהחוצן יושב בתוכו, עליו או עובד ושם באמצעותו שתלים על אחרים ולא כל כוונה אישית להיות בקשר עם אותו אדם - החוצנים גורמים להם מגננה או נסיון להלחם כי על 'עבודתם/משימתם בכוכב ארץ' הם נלחמים. השתל הוא בהחלט מסוכן לא בגלל שיש לו השפעה מיידית של סכנה אלא בגלל שכאשר תתחיל התחרות בין קבוצות החוצנים מי ישלוט בכוכב ארץ הם יפעילו את האנשים שיש להם שתלים באמצעות הקרנת תדר צליל מרחוק (מחוץ לתחום האטמוספירה אולי או בתוך הטמוספירה אך לא במיקום המסכן אותם) ומי שהיו שניה לפני כן בני אדם מהישוב יהפכו כהרף עיין לצבא של אנדרואידים המתפקדים לפי תכנות טכנולוגי מתוחכם. אני יודעת כי ההשפעה שלהם חזקה מאד כי תלמידים שלי אשר עברו ניקוי מהישויות וההולוגרמות של מעגלי הרס, בחודשים האחרונים, שאלו אותי למה אני לא שמה את הישות שלי על התלמידים והמטופלים כי לדבריהם 'אפשר לשים ישות טובה'. אני אומרת לך כאן חד וחלק, אין דבר כזה ישות טובה כשהי מתעלקת על ההילה שלך ושולטת בך, תמיד!!!! אבל ממש תמיד היא תושפע מהאגו שבהילה ותהפוך לעלוקה שאיננה ממש טובה. לכן כפי שכבר עניתי כאן, אני לא אהיה גורו, מפורסמת או עם צבא של מאמינים כי כבודו ועצמאותו של כל אנוש חשובה לי - זה מה שברמה מסוימת מפחיד את מה ששם אתהשתלים והישויות. ברכות לבביות, אסתיה

היי תודה רבה על התגובה..:)

ממ..מעניין
... כי באותה הרצאה דיברו כמה אנשים שעברו את ה'טיפול', ומאוד היו מאושרים ודיברו בשיבחו. אז...- איך ניתן להבדיל בין מה 'מזיק' לבין מה חיובי? (ומהם סמלים קוסמיים דרך אגב?:) המרצה לא דיברה שם ממשית על 'ישויות' רק הזכירה שהשיטה הגיעה בתקשור לפני כ-16 שנים. וגם..בדרך אגב הזכירה שאנשים חשים 'כפות ידיים נוספות' במהלך הטיפול, ושמעורבות בו 'אינטילגנציות גבוהות יותר'.... האנשים שעושים את זה , פועלים בשיטות הללו, מודעים לכל זה ?
ואם מותר לשאול- מהיכן לך יש את הידע שדברים כאלו אכן מתרחשים? לי הכל נשמע זר ומוזר ורחוק באותה מידה :) כך שאני לא יכולה לשפוט.....
אשמח לתגובה

סמלים קוסמיים ס א א ס ק י

כל הבריאה נבראה עם חכמה עליונה. הרבה מהתדרים של הצבע, הצליל והצורה השייכים לתהליך הבריאה נמצאים כעת בשימוש ישיר במערכת הידע והמידע שלנו מתחום ההנדסה, הגיאומטריה, הצבע והצליל מקרינים גם הם תדרים. ההיבט העילאי שלהם הוא המיקום של המקור שלהם במימד כלשהו. עליהם להיות מאוזנים ורגועים כדי שלא יפעלו בניגוד למושלמות שלהם ולכן אין מקום להפריע להם בעבודתם ומי שמפריע מקבל במתנה את הקטע של התדר המושם על ההילה ומתחיל לטפח הרגלי שליטה והשתלטות על האדם עליו הוא הושם. אכן שיטת ה EMF מאד יעילה ולו לא היו מכניסים דברים אחרים היא יכלה לייצג בכבוד את מה שנע לאורך ולרוחב ולניקוי/טיהור של ההפרעות על האנשים - אילו לא היו שמים בעצמם ישויות אלו וגם לא שתלים שהישות של קריון מתכננת להמשיך בה. כל מה שמושם על ההילה שלך איננו מיטיב את איכות חייך. תקשור תמיד מביא לשימת הישויות של המתוקשר המתקשרת על האנשים. אנשים מודעים חלקית ולפעמים בכלל לא כי החייזרים מונעים מהם להכיר בזה שהשתלטו עליהם ודרכם הם משתלטים על אחרים. באשר לידע, מצאתי תקליטור משנת 1999 ושמתי את הסיפור במאמרים, ודאי תיהני מהסיפור של נשמה חדשה. לפני שבפעם ששית או השמינית היום המסר יורד אז להתקרא אסתיה

Tal_Ya_Tal

New member
היי סאסקי../images/Emo24.gifא-כ-ן, צבע הוא תדר

ועל כן, מבחינה אנרגטית, כל צבע מבטא דברים שונים. אפשר לאבחן אנשים על פי העדפות הצבעים שלהם. זה ידוע זה מכבר גם לפסיכולוגים. יש תורה שלמה של ריפוי באמצעות צבעים. או יותר נכון 'תורות' שונות של ריפוי באמצעות צבעים. לינדה קלרק כתבה על כך כבר לפני שני עשורים. בהודעה שכתבתי בה על הצבעים הזכרתי את מבחן הצבעים של פרופ' לישר שפת האור היא שיטת ריפוי בעמצאות צורה וצבע האורה סומא היא שיטת ריפוי בצבע אף היא ולגביה כדאי לך לשאול את המומחית-את דר' אסתיה חוטר גזע. לגבי טפילים שיושבים על ההילה, הם מגיעים לשם כאשר אנו נפתחים אליהם באמצעות סיאנסים, תקשורים או שימוש בסמים משכרים או נרקוטיים וכד'. הם מוצאים את נקודות התורפה ונדבקים אל ההילה, שואבים מאתנו אנרגיה. חלק מן הטפילים, אינו מודע להיותו טפיל. הוא בטוח שגף הנשא הוא גופו ואינו מודע להיותו שייך לעולם אחר. יש דרך לשחרר בוגי'ז כאלה מן ההלה. אני למדתי את השיטה. אך בדרך כלל צריכים לעבוד בזוגות. (בדרך כלל אנו נמשכים לצבעים שיש לנו בהלה. גם שלומי סנדק מלמד לקרוא את צבעי ההילה) אך לגבי הטפילים בהילה, הם גורמים לך לסלוד ממה שהם חוששים ממנו.
:-} L&L TALYA

מעניין...

(והיי- תודה על הפירוט טליה! :) ממ..איך אוכל לדעת דרכים לעשות זאת? :) (נשמע....מפחיד. אבל איכשהו קצת הגיוני..)

תורכיז וורוד עמוק (מג'נטה בהיר)

שלום ס א א ס קי ראשית מידע נוסף על הצבעים וגם על שילובי הצבעים את יכולה למצוא בקישור להלן של אורה סומא ישראל, בכפתור הנקרא תחומים - אני מציעה לך כי תקראי גם את החומק שנקרא בקבוקי האבחון / איזון, המשלבים תורכיז עם מג'נטה. ראשית, ורוד עמוק הוא ורוד שהוסיפו לו כחול - שילוב זה שהוא יותר אדמוני, גם אם חיוור, נקרא מג'נטה. כאשר הוא לא כהה - משהו בין סגול לאדום, אלא בין ויולט בהיר לאדום הרי זה גוון בהיר של מג'נטה. צבע המג'נטה הבהיר נוצר בשכבה של המרחב הלבן שבהילה, בנקודת המפגש עם השכבה שבצבע אדום בשדה האנרגיה שמעליה, או באזור של צ'קרת הקודקוד המקרינה תדר לבן, כאשר צבע סגול של העין השלישית נפגש עם התדר האדום של ההילה. המשמעות היא 'נקודות חיבור' - כדאי להתבונן בנקודות חיבור, המשכיות במעגלים, זרימה בשלבים ובין שלבים, ההרמוניה שבקידומים שונים, ההרמוניה בלהתקדם במערכות יחסים או עניינים - הדחיה הזרת היא יותר עניין של בלבול מאשר בעיה כך שכאשר תמצאי את קצה החוט שלך היא תשתחרר מעצמה. הצבע התורכיז שמסמל לא רק את המרחק מהאבא בילדות (לעיתים מרחק מוחלט) אלא גם את היכולת להיות כן עם עצמך ועם אחרים, להגיד את האמת שלך למרות... למרות הרגישות הנפלאה שלך... למרות הפגיעות הנפלאה שלך... למרות העדינות האוהדת המסתתרת בפנימיותך כפי שרקפת מסתתרת מתחת לסלע. הסיבה שאני קוראת לכל הדברים האלו נפלאים היא שהם מסמלים את העוצמה האפשרית שלך להפוך למחנכת, מורה ומטפלת של ילדים, אנשים פגועים, אוטיסטים, עופות ודולפינים..... על הטפילים כתבתי בהקשר ל EMF וכנראה אשים מאמר מתישהו במאמרים של אורה סומא ישראל. אם לא הזכרתי זאת... הצבעים שאת לא סובלת הם החיוניים במיוחד לתהליך הריפוי העצמי. אסתיה האתר הרשמי של אורה סומא ישראל, מרכז לכיוונים חדשים בארץ ישראל http://www.moreno-stone.co.il/aurasoma/aurasoma%20%20op.htm זמני קורסים של אורה סומא ישראל http://Planet.nana.co.il/estia-h-g הבלוג האהוב שלי ב'רוחניות'. עם הערותיך והארותיך הופך לבמה משותפת http://Blog.tapuz.co.il/aurasoma

תורכיז וורוד עמוק (מג'נטה בהיר)

שלום ס א א ס קי ראשית מידע נוסף על הצבעים וגם על שילובי הצבעים את יכולה למצוא בקישור להלן של אורה סומא ישראל, בכפתור הנקרא תחומים - אני מציעה לך כי תקראי גם את החומק שנקרא בקבוקי האבחון / איזון, המשלבים תורכיז עם מג'נטה. ראשית, ורוד עמוק הוא ורוד שהוסיפו לו כחול - שילוב זה שהוא יותר אדמוני, גם אם חיוור, נקרא מג'נטה. כאשר הוא לא כהה - משהו בין סגול לאדום, אלא בין ויולט בהיר לאדום הרי זה גוון בהיר של מג'נטה. צבע המג'נטה הבהיר נוצר בשכבה של המרחב הלבן שבהילה, בנקודת המפגש עם השכבה שבצבע אדום בשדה האנרגיה שמעליה, או באזור של צ'קרת הקודקוד המקרינה תדר לבן, כאשר צבע סגול של העין השלישית נפגש עם התדר האדום של ההילה. המשמעות היא 'נקודות חיבור' - כדאי להתבונן בנקודות חיבור, המשכיות במעגלים, זרימה בשלבים ובין שלבים, ההרמוניה שבקידומים שונים, ההרמוניה בלהתקדם במערכות יחסים או עניינים - הדחיה הזרת היא יותר עניין של בלבול מאשר בעיה כך שכאשר תמצאי את קצה החוט שלך היא תשתחרר מעצמה. הצבע התורכיז שמסמל לא רק את המרחק מהאבא בילדות (לעיתים מרחק מוחלט) אלא גם את היכולת להיות כן עם עצמך ועם אחרים, להגיד את האמת שלך למרות... למרות הרגישות הנפלאה שלך... למרות הפגיעות הנפלאה שלך... למרות העדינות האוהדת המסתתרת בפנימיותך כפי שרקפת מסתתרת מתחת לסלע. הסיבה שאני קוראת לכל הדברים האלו נפלאים היא שהם מסמלים את העוצמה האפשרית שלך להפוך למחנכת, מורה ומטפלת של ילדים, אנשים פגועים, אוטיסטים, עופות ודולפינים..... על הטפילים כתבתי בהקשר ל EMF וכנראה אשים מאמר מתישהו במאמרים של אורה סומא ישראל. אם לא הזכרתי זאת... הצבעים שאת לא סובלת הם החיוניים במיוחד לתהליך הריפוי העצמי. אסתיה

arlot

New member
הצבעים כתדרים ורבדים של מציאות

תמיד מיצגים נושאים הקשורים לסוג התדר , רפואה וריפוי קשורים לצבע הירוק , הביטוי יכול להגיע גם מחוויה "שלילית " בילדות אשר מיצגת את הרובד המרפא לדוגמא , ואני מציג דוגמא : אדם אשר באחד גילגוליו חווה שיעבוד בספינת עבדים והיה קשור בשרשראות כבדות לתקופה של שנים כאחד החותרים ,על ראשו הולבשה מסכת ברזל שהפכה ירוקה כבר בשנה הראשונה ,שנים לבש את אותה המסכה וסבל סבל פיזי רב ממנה . בגילגול פטרון לחוויה קשה זו לא הבינה הגברת למה היא סולדת מצבע ירוק ,ולא ידעה למה היא סובלת ממיגרנות ,אבל עם העבודה הרוחנית היא הצליחה להבין את הקשר ואת הסלידה הגדולה שלה מהצבע הירוק . אדם אחר יכול לסלוד מהצבע הירוק בגלל צבע הקיר בבית החולים וחלוק האחיות
, מעניין ונחמד שיש רמזים ברורים בחיינו בנושא התיקון שעלינו לבצע והסיבות להיתרחשות הסטגנציה . זה מה שחשבתי להוסיף מעבר לדברים הנכונים והיפים שניתקלתי בהם בתחילת השירשור
באהבה והרמוניה ערן

Tal_Ya_Tal

New member
ארלוט../images/Emo24.gifאין מקריות../images/Emo41.gifכידוע לך

ירוק הוא הצבע המשלים של אדום בספקטרום. אם כאב הראש הוא אדום, אז הגורם לו עשוי להיות ירוק, אך גם מה שירגיע אותו. כלומר, גם אם מישהו סולד ממשהו מסיבה 'מוצדקת' כביכול, תמצא לכך ביטוי רגשי/מנטלי שעובד בדיוק באותו המקום. השחזור של זכרון הגלגול הקודם הוא רק התסריט שנכתב על מנת לבטא בדרך ציורית את ה'בעיה' שממילא כבר קיימת. לפעמים, אחרי שאנשים עוברים שחזור גלגולים, הם אומרים לי. 'אני לא בטוח אם זה באמת קרה, או זה רק הדמיון שלי' ואז אני עונה שזה לגמרי לא משנה. עצם העובדה שזה מצוי בתת המודע שלהם, לזה יש חשיבות ולא איזה תסריט הם בנו סביב זה
L&L TALYA

הצופה.

New member
לי יש סלידה מורוד

פעם תפס אותי שוטר לבוש בורוד באמצע הכביש ונתן לי רפורט "איך בחור בגילך מסתובב בורוד?" האמת התחשק לי לפתוח לו את הצ'אקרה עם הברך אבל פחדתי
תגידו זה מעודף מדיטאציה?

למעלה