היי לכולן - ולben צ

שירקאן1

New member
היי לכולן - ולben צ

לא שמתי לב ששנינו הגברים היחידים . צריך לפנק אותנו...במשך השבוע הבא אלך לבדוק אופציית שייט במחיר סביר , חודש ותאריך יבחר לאחר החלטת כולם . כרגע המחירים
. נ.ב. שלישי ורביעי 50% הנחה. (בחדר) ====================================== לא קשה ,כול כותב בפורום, לציין ע"י האותיות צ,מ,ד. מאיזה איזור הוא,היא צפון,מרכז,דרום. כך נדע כמה חברה יש מכול מכול מקום. רבותי יום נעים. magda

גאיה ק

New member
היי שירקאן,כולם.

מאוד אשמח אם תפרוס קצצצת יותר פרטים על התוכנית הסודית,כדי שלא "נחלב" כל פיסת אינפורמציה. הנסתר רב על הגלוי. למיטב הבנתי,אנשים חושבים פה על טיול טבע או בדומה, בן יום אחד ואתה מדבר על שיט ביאכטה לכמה ימים,או משהו שכזה. אנשים עדיין לא נפגשו בפורום הזה לכוס קפה למעט בודדים ונראה לי שאתה מפליג...רחוק מידי. אינפורמציה מאוד תעזור,גם לתכנן יחד באם הכוונות פה לפחות של חלק מהאנשים רציניות.

magy

New member
גם אני הצעתי לו..

להתחיל בקטן... בטיול בארץ לפני שקופצים לנסיעה ארוכה ורחוקה... אבל שירקאן רוצה כנראה ללכת ישר על גדול.......... לדעתי, צריך מפגשון - טיולון בן חצי יום - יום...... ואחר כך אם תהיה הסכמה וגיבוש דעות ללכת הלאה..... גם מסע גדול מתחיל בצעד קטן..... ולפי הקצב שלנו........ נפגש בעוד עשור.........

גאיה ק

New member
../images/Emo6.gif

מיד רואים שאת בחורה מאוד אופטימית מגי.עשור.. טיולון אני יכולה להביא מהאחיניות שלי.
אז מתי ולאן יוצאים?

ben3211

Member
גאיה ומאגי צודקות ../images/Emo127.gif

לדעתי להיות "תקוע" איתי כמה ימים (ולילות) על ספינה מתנדנדת בלב ים זה לא משהו מומלץ.

שירקאן1

New member
התוכנית הסודית,ששש

שלום כיתה א. הכוונה בטיול לצאת לשייט חופים מנמל חיפה. למי שלא הבין. -------------------- לא מהיום למחר. ברור שצרכים להפגש לצורך היכרות ,בלי או אם היציאה. הרי המטרה שלנו היא לא הנסיעה. או שצריך לפרט גם זאת. אם יצא או לא לא תלוי בי .

magy

New member
התכנית הלא סודית

היא להתארגן, כדי שביום העצמאות נוכל לבלות ביחד... בשביל זה צריך קודם להפגש ...מפגש מקדים.

בלסימה

New member
בוקר טוב../images/Emo178.gifצפונית

ממה שאני רואה ומניסיוני אתכם,אתם אוהבים לפנטז המממווון ,גם על זוגיות? דובר בעבר על מיפגש בת"א ואני הייתי בת"א בתאריך הנ"ל וכלום לא יצא מזה,לא היה מיפגש, האם יש בינכם כאלה שניפגשו כבר מפורום זה? או שאלה גישושים של תינוקות לבית רבן

ben3211

Member
אכן חבלי לידה קשים. ../images/Emo123.gif

אל יאוש בלסימה, הקצב אמנם איטי אולם בסוף יצא משהו....אינשאללה. סבלנות.

בלסימה

New member
חבלי לידה בגילנו 50+

איפה הניסיון חיים, לגשת לעינין ללא ציפיות,לחשוף את פרצופינו בגילינו המקסים,ללא שיפוטיות, כמו אנשים מבוגרים

שירקאן1

New member
צהריים ../images/Emo8.gif צפון היפה.

בליסימה את צודקת, אבל בגילאים שלנו (לא אצל כולם). מלווה לעיתים גם החשש. הרי בכול זאת.מדובר באזורים שונים ובאנשים שלא מכירים .אולי חלק פגשו חלק אחר. אבל זה לא תרוץ.

magy

New member
ממש לא תירוץ

בפרט לא בגילנו כשרוצים להרחיב את מעגל ההכרויות שבין כה בעייתי . הרי כולנו סגרנו מעגלים קודמים..... וכל הזמן נשארים באוברדרפט של מעגלים חדשים.......

שירקאן1

New member
ציינתי כך .חמדה.

אבל יש גם בררנות . בגילאים שלנו אי אפשר לקבל נסיך או נסיכה. מה עדיף להיות כל הזמן לבד או לבחור בת או בן זוג שיענה על הציפיות. מעבר לכך יגיעו לפגישה שני גברים עם 10 נשים ...אזזה יהיה כמו לתפוש שור בשני קרניו זה מה יש. אישה לא תלך לפגישה עם גבר שהיא לא מכירה אותו, כשקיים מרחק נסיעה רב. אלא אם הגבר יבוא לאזור מגוריה.(קניון) יום נעים

בלסימה

New member
היי שירקאן ולכולם יום עצוב../images/Emo157.gif

יש הרבה כח להסתתר לאחורי המחשב, החשש שאחרי שמיתראים הדימוי יירד וכבר יראו אותי כמו שאני. שזה הכי טוב למערכות קשרים, אז לדעתי כולם יפים וניפלאים, זה בסדר גם לא להפגש,לפחות בשלב זה, אז לא להתנהג בכאילו,

שירקאן1

New member
להתתר מחורי המחשב.

בדיוק, מאחורי המחשב הכתיבה יותר חופשית בפגישה אנחנו שונים . מה החשש שהגבר יתאכזב או האישה, אפשר גם ידידות. המטרה לא להשאר ל ב ד... אפשר לבנות זוגיות גם ממרחק ,מה רע.נפגשים לסו"פ. לא הולך שלום. יום נעים

ben3211

Member
הצעתי לגבי מפגש משותף ../images/Emo218.gif

הצעה א' 19:00 נפגשים בנמל יפו 19:30 חצי שעה ללחיצות ידיים חיבוקים ונשיקות. 19:31 הפלגה ללב ים למשך 40-50 דקות באחת הספינות המיועדות לכך הכוללות מזנון ורחבת ריקודים, בעלות סבירה לכל הדיעות. 20:30 ארוחת ערב חגיגית וטעימה במסעדת דגים "בני הדייג" הסמוכה. 22:00 נסיעה קצרה לחוף המערבי או חוף שרתון. 22:20 ישיבה משותפת מול חוף הים, כשמלצריות (גם מלצרים) עמוסות מגשיים וחשופות פופיקיים מגישות משקאות קרים / חריפים / חמים. 01:00 רחצה משותפת בחוף לאור הירח (רצוי להביא בגד ים / מגבת ). 02:00 פרידה קולקטיבית ונפנוף ידיים לשלום. נ.ב. עדיף שהאירוע יערך ביום חמישי או שבת הקרובים מפאת האילוצים שלי. הצעה ב' לגבי השעות הן פחות או יותר כמו בהצעה א' העיקרון הוא למפגש על חוף הים (הכי מתאים לדעתי חוף תל ברוך) הבערת מדורה גדולה במרכז (נדאג כבר לעצים או שמישהו מכם מוכן לנדב את הרהיטים שלו)
אפשר גם בנוסף לארגן מנגל גדול לקנות בשרים ומשקאות קרים וקפה. מישהו מאיתנו ידאג למערכת סטריאו וסוללות עכשיו מי שחושב שאני לא מקורי ושופע רעיונות....שיקום.

למעלה