היי לכולם ..

אסף6

New member
היי לכולם ..

היום יש לי יום הולדת .. ואתמול בלילה ב-24:00 ישר שהתאריך השתנה להיום הראשון שאמר לי מזל טוב היה אותו אחד ששבר לי את הלב לפני חודשיים .. והוא התחיל להגיד שמגיע לי רק טוב וכל זה ואז בסוף הוא רשם : "אוהב אותך המון .." ואני לא מבין .. הוא אוהב בתור ידיד או בתור אהבה כמו שאהב לפני חודשיים ?? אני מבולבל מאד ולא יודע מה לעשות , הקטע שאני לא רוצה לדבר איתו על זה עכשיו ביום הולדת שלי כדי לא להתאכזב אולי .. מה לעשות ??

חחחחחח

בדיוק עכשיו הגבתי לך על ההודעה הקודמת שלך עם הפסיכולוג... אממ אנ יבאמת חושב שכדאי שתחכה קצת, אל תדבר איתו עכשיו.. אל תחשוב על זה.. תתעשק בעובדה שהיום גדלת בשנה חח... ואחרי זה.. מחר... או בערב.. או מתי שהוא... תשאל אותו למה הוא התכוון שהוא אמר אוהב אותך המון.. או משהו כזה.. למרות.. שאל תצפה.. מניסיון... אתה יכול לקוות.. אבל אסור לצפות.. כי גודל האכזבה כגודל הציפיה... בגלל זה אסור לך להתעשק בזה עכשיו.. אבל אסור לך לחשוב על זה.. כי ככל שתחשוב על זה גם גודל הציפיה יוכל לגדול. סגור את זה במגירה כל שהיא.. אל תתיחס לזה.. ואחרי היום הולדת פתח את זה שוב... ותשאל.. נועמ =]

טIcטי

New member
../images/Emo23.gif אמממ דבר ראשון..

מזל טוב ילד
עד 122 וחצי ושניה. שתהיה היומולדת הכי מקסימה ומאושרת. ועכשיו, כדי שבאמת תהיה יומולדת מקסימה. כמו שאמר ההוא מעלי. אל תחפור בזה עכשיו, כי רק המחשבה.. תקפיא אותך. תן ליומולדת לעבור.. תן לזה יום יומיים להרגע. ואז תנסה לשאול, ישירות או ברמזים, למה הוא התכוון במשפט. והעצה הכי טובה שלי היא.. "תקווה לטוב ביותר, אך תצפה לגרוע מכל" ככה לא מתאכזבים. בהצלחה ושוב. מזל טוב

אההההההםםםם

ל"הוא מעליך" יש שם =] חחחחחחחח ולמקרה שאתה לא יודע זה נועם חחחחח

טIcטי

New member
../images/Emo23.gif חחחחחחחחחחח

ואני אמור לדעת, כי... הכרנו רשמית? P: נעים מאוד פשוש, שחף ^^

James Hammerton

New member
קודם כל מזלטוב ../images/Emo13.gif

אני לא ממש מכיר את הסיפור, האם דיברתם בחודשיים האלה? איך הוא התנהג כלפיך? בינתיים אגב אני לא חושב שאתה צריך לעשות משהו מיוחד חוץ מלומר תודה. אם הוא ירצה קשר רומנטי, סביר להניח שהוא יפנה אליך ולא יהיו לך ספקות לגבי זה.

למעלה