היי לכולם!!! אממ המליצו לי על הפורום הזה!!! אז פעם ראשונה פה.....מקווה שנשתלב טוב!
L LoveGod New member 8/8/06 #1 היי לכולם!!! אממ המליצו לי על הפורום הזה!!! אז פעם ראשונה פה.....מקווה שנשתלב טוב!
י יוסושש New member 8/8/06 #3 הייי ../images/Emo13.gif אתה תשתלב יפה מאודדד וזה פורום סוףף הדרךך כל בעיה כל עצה הכלל אתה יכול קבל פההה! זה פורום חם עם המון אנשים חמודיםם ומתחשבים ואוהבים! תהנה לךך ובהצלחה
הייי ../images/Emo13.gif אתה תשתלב יפה מאודדד וזה פורום סוףף הדרךך כל בעיה כל עצה הכלל אתה יכול קבל פההה! זה פורום חם עם המון אנשים חמודיםם ומתחשבים ואוהבים! תהנה לךך ובהצלחה
א אודי פלוס מינוס New member 9/8/06 #6 ../images/Emo45.gif ברוכה הבאה... חחח... מה?? גם אתה דו ושלא ידעו??... (או סתם משחק אותה חצי סטיירט) |צוחק| הכל בצחוק חומד! תהנה פה זה אחלה פורום שילוב מהנה... =]
../images/Emo45.gif ברוכה הבאה... חחח... מה?? גם אתה דו ושלא ידעו??... (או סתם משחק אותה חצי סטיירט) |צוחק| הכל בצחוק חומד! תהנה פה זה אחלה פורום שילוב מהנה... =]
ל לחייך תמיד New member 9/8/06 #7 לאב גוד? מי טוב ../images/Emo23.gif גוד ../images/Emo3.gif ברוך הבא גבר גבר, תשתלב במהרה ותיהנה לך כאןןןן אגב אני מכיר אותך מגאווה זקנה!! אהה.. חח צעירה
לאב גוד? מי טוב ../images/Emo23.gif גוד ../images/Emo3.gif ברוך הבא גבר גבר, תשתלב במהרה ותיהנה לך כאןןןן אגב אני מכיר אותך מגאווה זקנה!! אהה.. חח צעירה
ח חניתה דרלינג New member 10/8/06 #8 ברוך הבא, אל אהבה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif איזה כינוי אתה ארוס או קופידון אני חנה, 29, חיפה. מי המליץ לך? תהנה בפורום
ברוך הבא, אל אהבה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif איזה כינוי אתה ארוס או קופידון אני חנה, 29, חיפה. מי המליץ לך? תהנה בפורום
L LoveGod New member 10/8/06 #11 יאא... חמודה סוף סוף אחת שהבינה את השם נכון!!!! ואני מעדיף את המקור...שזה ארוס!! הרומאים סתם מעתיקנים!
יאא... חמודה סוף סוף אחת שהבינה את השם נכון!!!! ואני מעדיף את המקור...שזה ארוס!! הרומאים סתם מעתיקנים!