אופסססס נסיון נוסף אולי ככה יעבור
ג גילי פרי New member 7/7/06 #38 אופסססס../images/Emo12.gif נסיון נוסף../images/Emo13.gif אולי ככה יעבור
ה הדגבא של הצאט New member 6/7/06 #15 וסתם , ראיתי שאתה מזל סרטן , יש לשנינו יום הולדת עוד מעט ... או שהיה לך כבר ? לי יש מחרותיים . אז שיהיה מזל טוב .
וסתם , ראיתי שאתה מזל סרטן , יש לשנינו יום הולדת עוד מעט ... או שהיה לך כבר ? לי יש מחרותיים . אז שיהיה מזל טוב .
ר רותי 11 New member 6/7/06 #17 הדגבא מזל טוב ../images/Emo65.gif מקדימה את זה ביומיים. ומקווה שתקבל את כל אובכל אופן את רוב התשובות לשאלות שלך כי כמו שאתה מבין נשמתך היא זו שדוחפת אותך לשאול.
הדגבא מזל טוב ../images/Emo65.gif מקדימה את זה ביומיים. ומקווה שתקבל את כל אובכל אופן את רוב התשובות לשאלות שלך כי כמו שאתה מבין נשמתך היא זו שדוחפת אותך לשאול.
ר רותי 11 New member 6/7/06 #23 גל אז גם לך אני מאחלת מעכשיו מזל טוב ויום הולדת שמח ושתצא מהספקות שלך.
ג גל סופר New member 6/7/06 #27 תודה גם לך רותי ../images/Emo13.gif ו... אף פעם לא היו לי ספקות, אני האדם הכי לא סקפטי שהכרתי...חחח גל
תודה גם לך רותי ../images/Emo13.gif ו... אף פעם לא היו לי ספקות, אני האדם הכי לא סקפטי שהכרתי...חחח גל
ר רותי 11 New member 6/7/06 #28 או .קי - אתה פשוט מדבר על אמונה שאמונה זה עדיין בגדר הטלת ספק ככה בכל אופן הבנתי והסליחה עימך אם הבנתי לא נכון.
או .קי - אתה פשוט מדבר על אמונה שאמונה זה עדיין בגדר הטלת ספק ככה בכל אופן הבנתי והסליחה עימך אם הבנתי לא נכון.
ג גילי פרי New member 6/7/06 #33 ../images/Emo49.gif מראש ידידינו../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif