היי לכולם ,

היי לכולם ,

כתבתי פה בעבר מספר פעמים . מקווה שאתם זוכרים אותי . רציתי לשאול אותכם מהי דעתכם בנושא חיים לאחר המוות , גן עדן ( כף הקלע ומקומות כאלה מצד שני ) - האם לדעתכם ניתן להגיע לרמת ידיעה כלשהיא בנושא בחיינו פה עכשיו . אני מתכוון שעצם זה שקיים בעולם איזשהוא מימד רוחני , " משהו מעבר " , זה משהו שאני בטוח שרוב האנשים כאן בפורום מסכימים עליו שזו ממש עובדה ולא משנה כרגע מאיפה מגיע הידע הזה . אני שואל עכשיו לגבי משהו ספציפי יותר - חיים לאחר המוות - האם יש דבר כזה והוא גם כן עובדה עבורכם באותה מידה ? ואם זה לא מספיק יש לי שאלה עוד יותר ספציפית ... במידה וכן - מהם אותם חיים , האם אנו יכולים להגיד משהו לגביהם , האם קשרים חברתיים שאני יוצר פה בעולם ילוו אותי גם שם , האם אנשים יקרים לי יהיו איתי גם שם ? הנושא הזה ממש מעניין אותי ומאוד אשמח לשמוע מה אתם חושבים . תודה מראש .

IBP1

New member
ברוך שובך חבר ,זוכר גם זוכר ../images/Emo24.gif

רותי 11

New member
הדגבא של הצאט

כל מה שציינת מבחינתי שרירותי וקיים. יש ספר שיכול לעזור לך למצוא את כל התשובות ששאלת עכשיו הוא נקרא "מסע הנשמות" של מייקל ניוטון ויש לזה ספר המשך "גורלן של נשמות" שניהם ספרים מדהימים והוא נותן מידע לגבי מה שקורה איתנו בחיים שלאחר החיים מה קורה איתנו בין הגלגולים.

משעשע ...

ואולי מיסטי ...

תודה , אנסה לעיין בספרים האלה ,

אבל יש לי שאלה ובאמת כדי להבין - נניח שאני קורא את הספר ומקבל בו תשובות מפורטות למה קורה בחיים לאחר המוות - מניין הסמכות של כותב הספר שמה שהוא אומר זה נכון ?

רותי 11

New member
הדרך שהוא הגיע לאותן תשובות

מסבירה את זה. הוא מכניס את האנשים למצב של הרפיה עמוקה מאוד מעין היפנוזה ועושה להם שיחזור גלגולים - ואז מכניס אותם למצב תודעה עמוק יותר ומביא אותם לחיים שבין החיים. והמעניין הוא שהוא עשה את זה להמון אנשים ורובם עונים את אותן תשובות. אני כאחת שעושה שיחזורי גלגולים יודעת לענות על השאלות האלה. למרות שאני עדיין עושה שיחזורים רק לחיים קודמים שלנו ולא לחיים שבין החיים. דבר שמאוד הייתי רוצה לעשות ואני עובתד על זה בזמן האחרון.

גל סופר

New member
לדעתי האישית

ויכול להיות שאני טועה, אבל אני לא חושב שהיפנוזה וריגרסיה זה באמת מה שנטען שזה. אחרת, עניין הגילגולים כבר היה מדע ואתאיזם לא היה קיים יותר. גל
נ.ב. יכול להיות קשר בין תאוריית התת מודע הקולקטיבי לבין ריגרסיה? פעם חשבתי על זה קצת, אבל אני צריך ללמוד את אותה תאורייה יותר טוב בכדי לנסות להבין אם יש קשר...

רותי 11

New member
גל יתכן מאוד

כי למעשה כל ההיסטוריה שלנו הן מהחיים האלה והן מחיים א חרים נמצאת אצלנו בתת מודע השאלה היא אם אתה יודע איפה יושב התת מודע. אז ככה התת מודע שלנו נמצא בדנ"א שלנו. ולמעשה רגרסיה זה להשתיק את המודע והלציף/לעלות את התת מודע.

גל סופר

New member
טוענים שרגרסיה

מחזירה אותנו לגילגולים קודמים. לכן, לא נשמע לי הגיוני שהזיכרון שנשמר בתת מודע הוא בדיוק אותו זיכרון של חיים קודמים. כי אם כן, זה לא בדנ"א שלנו אלא בנשמה. גל

רותי 11

New member
גל הנשמה שלנו מטביעה

את אותם זכרונות בדנ"א שלנו. הכל נמצא שם. איך בדיוק אתהח ושב שבאמת מגיעים לחיים אחרים ? דרך מסע בזמן ? לא שיש באמת זמן.

גל סופר

New member
נראה לי בעייתי

לנסות לקחת מושגים מדעיים ולערבב עם מושגים דתיים. בכל אופן, אהבתי את ההסבר שלך, תודה

גל סופר

New member
לדעתי

הרבה אנשים נוהגים להפוך את האמונה שלהם לעובדה, בכדי לפתח לעצמם את האמונה כ"כ עד שזה כבר מציאות. בדיוק כמו רב אחד ששמעתי שאמר "אני לא מאמין באלהים!"... אח"כ הוא אמר שהוא יודע שאלהים קיים. ולעניין... חז"ל אומרים שהעולם הזה הוא טרקלין לעולם הבא, לדעתי הם צודקים. תראה את זה בתור מסדרון ארוך, לאחר המוות אנחנו מקבלים מפתח שפותח את אחת מהדלתות שבמסדרון. השאלה היא איזו דלת זאת תיהיה... האם זאת הדלת ל"גן עדן"? "גיהנום"? "גילגול נוסף"?... האדם זוכה במפתח במשך כל חייו, רק בסוף הוא רשאי להשתמש במפתח. זאת דעתי

גל סופר

New member
השאלה היא אם "קורה" משהו

אני לא חושב שהזמן הוא חלק מגן עדן, לכן גם לא "יקרה" שם משהו, כיוון ש"קרה"/"קורה"/"יקרה" כפוף לזמן. אני חושב שכשאדם מגיע לגן עדן הוא יוצר חיבור מסוים עם האל וחוזר בעצם אל מי שהביא אותו לכאן. מה יקרה אז? אני צריך לחשוב על זה

רותי 11

New member
אין באמת גן עדן

אבל החיים שבין הגלגולים למי שמגיע "לעולם הנשמות" אז באמת שם אומרים שזה גן עדן, משום ששם הצבעים שונים הכל שם זאת רק אהבה - אהבה ברמה שאנחנו לא מכירים אותה כאן כבני אדם בגוף פיזי. תקרא תחכים. ואגב מה שכתוב בספרים האלה תואם המון תיקשורים של כל מיני מתקשרים ברחבי העולם.

גל סופר

New member
גם תיקשור זאת אמונה

ולכן אי אפשר להשליך מאמונה אחת לאחרת. "גן עדן" זה מקום של אור, איך את מגדירה "אהבה"? גל

רותי 11

New member
למה אתה חושב שתקשור

זאת אמונה ? אני מתקשרת ואני לא חושבת שזאת אמונה בשבילי זאת עובדה. מעבר לידיעה זאת עובדה.

למעלה