היי לכולם...

eh 21

New member
היי לכולם...

מישהו שמע פעם על פרו' מירי נויפלד, היא נרולוגית שמתמחה באפילפסיה ו- eeg מישהו מכירה שמע?....

פרופ` נויפלד

היא מס` 1 בתחום הזה אני נמצא אצלה אם כי היא לא מתלהבת מסיכונים מסויימים ולא ממהרת להפסיק את הכדורים (אבל כמובן שזה נתון לשיקול המטופל) אבל היא טובה מאוד בכל מה שקשור לאפילפסיה ולא נראה לי שיש מישהו שיותר טוב ממנה בתחום כמובן זה בתחום של אפי` למבוגרים, לילדים אנ`לא יודע, אבל המינוס היחיד שיש לה תור לאיזה חצי שנה אולי קצת פחות אבל זה שווה לחכות בשבילה

eh 21

New member
לרוני

היא נתנה לי תור לעוד שבועיים ולא הבנתי איך זה יכול להיות בגלל זה חשבתי אולי לא הרבה באים אליה...ניסיתי לקבוע לפרו' קרסו והיה לו לפברואר 2007! בגלל זה לא הבנתי....

פרופ` נויפלד

היא מס` 1 בתחום הזה אני נמצא אצלה אם כי היא לא מתלהבת מסיכונים מסויימים ולא ממהרת להפסיק את הכדורים (אבל כמובן שזה נתון לשיקול המטופל) אבל היא טובה מאוד בכל מה שקשור לאפילפסיה ולא נראה לי שיש מישהו שיותר טוב ממנה בתחום כמובן זה בתחום של אפי` למבוגרים, לילדים אנ`לא יודע, אבל המינוס היחיד שיש לה תור לאיזה חצי שנה אולי קצת פחות אבל זה שווה לחכות בשבילה

uma5

New member
מעניין בפרטי היחס שונה הנוי. השחורה

מה עושים כשאין ממה? אז מידרדרים לו זה חד פעמי או קי אך הם דורשים לפחות שלושה ביקורים ואח"כ אם דורש בדיקות או אישפוז תסדר מקופ"ח ומה אם הקופה לא תאפשר?

eh 21

New member
יש החזר

זה עולה 1000 ש"ח ואני יודעת שבמכבי מקבלים החזר של 500-550 לא זוכרת כ"כ אבל רק ל3 פגישות נותנים החזר....

uma5

New member
אני לא אוהבת את הגאוותנות שלה

וכשגילתה שיש לבתי מעבר לאפילפסיה היה לה גם ציסטה בראש היא פשוט נבהלה טופלה במחלקה הועפה לבי"ח סעודי וכשהשתחררה לא היה המשך טיפול מצידה. גם לי עשה הרושם שהיא חוששת מסיכונים ומעימותים עם הצוות. כל האשפוז היא התחמקה מלשוחח עימנו. יותר לא חזרנו לאיכילוב גם יחס קובע אולי לא היה קליק.

ufo11

New member
כאן נמחקה הודעה

כאן נמחקה הודעה על ידי הנהלת הפורומים

eh 21

New member
לufo11

איפה ד"ר קיוותי נמצאת איפה היא מקבלת אנשים? היא עובדת עם מכבי או שזה פרטי?

ufo11

New member
כפי שאמרו כאן היא מדי פעם בשניידר

וכן היא מקבלת פרטי אצלה בבית. אם תרצי עוד פרטים, תשלחי לי מסר... אגב, יש כאן בפורום נדמה לי את הטלפון שלה ברשימת רופאים. לגבי עבודה עם מכבי, אינני יודע... אני בקופ"ח כללית...לפי ההסדר שלהם עם הרופאים, המטופל משלם בפרטי סכום לא גדול ואת השאר קופ"ח משלימה להם. לגבי מכבי, אין לי שמץ.

uma5

New member
ד"ר נויפלד

כפי שאמרתי אני שונאת את הגאוותנות של ד"ר נויפלד. כשגרנו במרכז טיפלה בה ד"ר קיוויתי אפילו למורים של בתי היתה עונה ומדריכה אותם.

טעות בידך

כי בתור לימודים וידע יש לה הרבה יותר אז זה שהיא לא סימפטית לגביך זה משהו אחר גם הרופא משפחה שלי הוא קשוח ולא מדבר אבל את עבודתו הוא עושה בצורה הכי טובה שאפשר, אז תאמר לי מה עדיף רופא שעושה את עבודתו נאמנה או אחד שיאמר לך יפה מה שלומך איך בעבודה וכו`?

ufo11

New member
מה שעדיף הוא רופא שדואג לצרכים שלך

ומטפל בבעיות שלך לפני שהוא מתחיל לספור את השטרות בארנק. חוץ מזה, לפי מה שאני רואה כאן, עוד אנשים לא אוהבים את ההתנהגות שלה (וזה חשוב מאוד למטופל ואני בטוח שלא רק לי). יחס טוב למטופלים הוא דבר נחוץ בהחלט. בידע שלה אני לא מפקפק לרגע, אני בטוח שהיא עברה הרבה כדי להגיע לתואר ולמומחיות שיש לה.

uma5

New member
יחס

חלק גדול של הריפוי הוא גם היחס היחס מקנה גם בטחון וכשיודעים שיש עם מי לדבר ולהגיב מקבלים גם ביטחון

uma5

New member
יחס

כשחולים צריכים גם קצת התיחסות האחד שאמר שדבר ראשון ביקשה כסף ולא ביררה במה מדובר חיזק את הרגשתי האישית

למעלה