היי לכולם...

יהאלי

New member
גוף ונפש- חד הם

ועל כך אין עוררין. לכן כדאי ללכת לרופא שיודע להקשיב, שיודע לראות גם מעבר למחלה את הנפש. וזה בכל תחום על אחת כמה וכמה באפי. דר' גרוס בלה מהצפון מומלצת מאוד למי שבאיזור. מעולה לימדה אותנו הרבה הקשיבה ומקשיבה.

קצת להגנתה

היא באמת קשוחה, צריך לקבל את זה שלא כל האנשים עם יחסי אנוש טובים, אני חייב לציין שרציתי לשלם לה והיא דחתה אותי. אני חושב שהיא מאוד קשורה לעבודה שלה ואיכפת לה, אבל הסיגנון מחוספס, ואפילו אני אעז להגיד שיש בה פשטות. אני אישית , טוב לי עם זה, כי אני לא ניבהל מזה, אפילו נח לי עם זה. אני חייב לציין שבהשוואה לכל שאר הצוות הסובב אותה, היא הרבה יותר מיקצועית, ונותנים לה כבוד.

eh 21

New member
היא נשמעה נחמדה...

אני התקשרתי אליה לפני יומיים והיא הייתה נשמעת נורא נחמדה בטלפון, היא גם התחילה לדבר איתי על דברים שלא קשורים בכלל כאילו פיתחה שיחה... מה היא עד כדי כך לא נעימה?

הי

תזרמי, ויהיה בסדר. אמרתי , העבודה הזו זה החיים שלה, ומאוד איכפת לה, בעבודה הזו(לאבחן ולטפל בנו, ולנהל מחלקה) נידרשת המון רצינות ואחריות וקשה לפעמים להיות גם חיכנות ונחמדות לכולם, אני בטוח שרבים ממכם ששקועים בעבודה שוכחים קצת לחיך, אז לה יותר קשה , מי שרגיש תהיה לו בעיה. אני מכיר כמה חיכנים ונחמדים, אבל לאחר זמן מיסתבר שעובדים עליך.

uma5

New member
כבוד

הצוות לא מעיז לערער על סמכותה אחת הסטזריות ממש בכתה והתנצלה לפניה .הסטזרית תפסה חולה בהתקף קשה ולקח זמן עד שהיא הגיעה יותר מחצי שעה ואז הסטזרית הגיבה אבל אני ראיתי והיא השתיקה אותה.

סליחה?

אני הייתי במחלקה עשיתי שם EEG בשינה והיא התייחסה מאוד יפה לצוות שלה אבל כמובן שהיא לא יכולה להקדיש את מלוא תשומת הלב לפציינטים יש לה מחלקה שלימה לנהל ולדעתי אתם סתם מכפישים את שמה וזה הוצאת דיבה וזה לא מוסרי בעליל, אתם לא מודעים עד כמה היא משקיעה את עצמה בעבודה, לילה טוב וכל טוב

למעלה