היי לכולם..

תשובה

אני גרה בת"א. תקשיבי ישנה ילדה במגמה שגרה בחיפה.. אז לא יודעת... תלוי. אם את חושבת שתלמה זה הבבי"ס הכי רציני וטוב שאת יכולה להגיע אליו וממש חשוב לך אז אולי זה שווה את ההשקעה (כמה זמן זה מאיפה שאת גרה?). ואולי זה לא שווה את זה. אולי את יכולה למצוא בי"ס אחר שיש בו מגמת מחול טובה וללמוד שם. תלמה זה עדיין לא הבי"ס היחיד. ונכון, אפשר בעיקרון להתקבל רק מ-ט' ו-י'. אמא של חברה שלי מורה שם כך שהיו לי מן פרוטקציות ונתנו לי להיבחן בבחינות של י' ואני נכנסתי לבי"ס רק בתחילת י"א.

שמעי

אני שמעתי על מישהו שהתקבל למגמה אחרת בי"א בלי פרוטקציות ובלי כלום. כדאי מאוד לברר ולראות מה בדיוק אומרים לך! חבל לך לפספס הזדמנות על משהו טיפשי שאני אזרוק פה, אני הרי לא באמת יודעת. אבל בתכל'ס כבר עבור האודישנים.. העניין הוא שכדי להתקבל למגמה בי"א באמת צריך להיות כבר על רמה. ז"א הדרישות כבר גבוהות יותר מהאודישנים של ט' ו-י' כי את צריכה להיות ברמה של המגמה. קיצררר תתקשרי לבי"ס ותבררי פרטים :)

דנה EF

New member
אני גרה בתל מונד..

בסביבות נתניה.. ההורים שלי מאוד לא שמחים מכל העניין אז קודם כל אני צריכה להתחיל לשכנע קצת..

דנה EF

New member
תודה רבה לכולן על העידוד..!!

כי באמת זה מה שגרם לי לחשוב יותר מפעמיים על המצב..

SoulDancer

New member
היי

אני לא בתלמה ילין, אני בכלל לומדת בבצפר למדעים- וחבל לך על הזמן איך שהאנורקסיה והבולמיה חוגגת אצלינו. ומה תגידו פה? שזה המורים? לא... אנורקסיה זו מחלת נפש,ואם את תסרבי ותבואי בראש שלך לא מזיז, ושאת אוהבת את איך שאת ותשארי במעקב, יהיה טוב. חוץ מזה שזה בצפר טוב ללמוד בו, ובאמת כמו שאחת אמרה לא נראה לי שזה חוגג שם יותר מכל מקום אחר.. בהצלחה=)

toxic babe

New member
מסכימה איתך

הפרעות אכילה מתפרצות בעקבות תהליך נפשי. לפעמים זה "סתם" קריאה לעזרה, תשומת לב. אין שום קשר בין ריקוד לאנורקסיה. רקדניות צריכות להיות חזקות כדי לבצע שלל תנועות ואנורקסיה זה מצב שלא מאפשר את זה (אני מדברת על תת משקל לדוגמה של נערה בת 18 בגובה ממוצע ששוקלת פחות מ-40 קילו). כן צריך להיראות מייצגות אבל מפה ועד להפרעות אכילה הדרך עוד ארוכה.

NeTa MuFlEtA

New member
היי דנה.. ../images/Emo24.gif

תקשיבי, אני עצמי לא בתלמה ילין ואין לי מושג מה הולך שם.. אבל, לידיעתך המצערת, המחלות אנורקסיה/בולימיה, כמו שאר המחלות באשר הן, נתקלים בהם בכל מקום. מבינה
אם את [מקווה] לא נגררת לכך איפה שאת נמצאת היום, ויש לך אופי מספיק חזק, את לא תגררי לזה בכל מקום אחר שלא יהיה. ואם הרצון שלך ללמוד בתלמה ילין, אחד מהדברים הללו לא אמורים להפריע לך. בהצלחה

למעלה