היי לכולם..

דנה EF

New member
היי לכולם..

אני פעם הייתי כאן בפורום.. הגבתי בערך פעמיים.. והנה חזרתי.. יש כאן מישהי/ו מתלמה ילין במגמת מחול..? ואם כן, או לא.. תגידו, אומרים שהאנורקסיה והבולימיה חוגגות במגמה שם.. זה נכון..? בשנה הבאה אני אנסה להתקבל ואני באמת מפחדת מכל הקטע של האנורקסיה.. ועוד משהו.. אתם יכולים לכתוב כל אחד את הגילאים שלו פה..? אני בת 13 יאללה ביי

Loony Moony

New member
היי

אני ענבל, בת 14 לפי הסיפורים יש שם עידוד לאנורקסיה מצד המורים, אבל אני לא יודעת איך זה באמת..

yaeltal12

New member
היי!

קודם כל ברוכה הבאה ואני חושבת שאני זוכרת אותך! אני לא תלמידה שם, אבל גם אני רוצה לנסות להתקבל שנה הבאה (גם אני בת 13). אני בטוחה ב-100% שהם מעודדים רזון בלי סוף ורוצים בנות מקלוניות, אבל אני בטוחה שלא כולן אנורקסיות. ולפי מה שאני יודעת אנורקסיה היא בעיה נפשית, ומי שיש לה בעיה כזאת יכולה לחלות באנורקסיה גם בלי מגמה. טוב זהו..... איפה את רוקדת?

היי,חח אני לא קשורה לדיון אבל..

כדאי לך לנסות להתקבל לתלמה-ילין,כי זה אודישן,וזה משפר את הבטיחון שלך ומחזק וכו',ואז אם תתקבלי תחליטי אם ללכת או לא-כי בכל זאת זה ניסיון חוויתי מאוד נראה לי
...פשוט קראתי למטה את ההודעות על הרזון וזה,ואם תחליטי ללכת בכל מקרה תצטרכי להיות חזקה ולהתמודד עם זה ולא להישבר
סורי שאני לא קשורה חח

yaeltal12

New member
צודקת...

אני בטוח אנסה, למרות שאני לא חושבת שיש לי סיכויים.... הייתה פה אחת שהתקבלה, אבל היא לא נרשמה בסוף, אני חושבת שמהסיבות האלא של האנורקסיה...

דנה EF

New member
אני רוקדת באיזה מתנ"ס..

לא משהו רציני.. אבל ביקשתי מהמורות שלי תגבור רציני בכל המקצועות ועכשיו אני משקיעה את כל מרצי במחול ובלימודים (כי צריך גם ציונים טובים בכדי להתקבל).. שאלה ל "פית הלילך": את יכולה לספר לי ולשאר האנשים פה מה יש באודישנים..? ושוב תודה לכולן..

תלמה ילין

אני בוגרת תלמה ילין במגמת מחול (סיימתי שנה שעברה). האנורקסיה והבולמיה לא חוגגים שם יותר מבכל מקום אחר ואפילו פחות, כי המורים קפדנים מאוד בנושא הזה. הבית ספר נהדר והמורים על רמה. אני מציעה לך ללכת לעשות שיעור אחר הצהריים יום אחד (ימים ראשון, שלישי או חמישי). את הפרטים את יכולה לקבל ממזכירות בית ספר. אני מאחלת לך המון בהצלחה באודישנים.

את מכירה את ליעד ..??

עם אני לא טועה היא סיימה שנה שעברה גם... יש לה שיער שחור מתולתל וקצר.. ולפי מה ששמעתי (גם ממנה) האנורקסיה\בולמיה שם חוגגת לא רק בגלל המורים הקפדניים שמבקשים גם מהבנות הכי הכי הכי רזות לרזות\לשמור אלא גם בגלל התחרות הנוראית שיש שם.. אני לא מציעה ללכת לשם.. !!!! אני סתם הלכתי לבחינות כדי לראות עם אני ברמה מספיק גבוהה כדי לעבור.. אבל אני לא חושבת שכדאי ללכת לבצפר למי שיתקבל (התקבלתי ואני לא הולכת..!!)

כן אני מכירה את ליעד

(מותק של ילדה אגב). אבל כמו שכבר ציינו פה אנורקסיה ובולימיה (שתי מחלות שונות בנושא הפרעות אכילה) קיימות בכל מקום לא רק בעולם המחול. פשוט בריקוד הן מודגשת יותר בגלל שכל הבנות חייבות להיות רזות. אבל בעצם, אצל רוב הבנות זה פשוט מבנה גוף טוב, הקפדה על דיאטה (ולא דיאטת הרעבה) ופעילות גופנית רבה.

Loony Moony

New member
אבל מי שמספיק חזקה

יכולה לעמוד בפני זה ולא להדרדר לאנורסיה או בולמיה.. אני אם הייתי מתקבלת הייתי הולכת, פשוט אני לא ברמה..

כ"כ הרבה שטויות בהודעה אחת

שזה אפילו מרגיז. על סמך מה בדיוק את אומרת שהאנורקסיה שם לא חוגגת יותר מבמקומות אחרים?! עכשיו אני בי"א ולומדת בתלמה ילין. בשנה שעברה למדתי בבי"ס אחר והמצב היה כ"כ הרבה יותר טוב. כל הזמן פשוט כל הזמןןן דליה מעירה לי ולחברותיי למגמה על המשקל! כל הזמן! לפעמים אני פשוט סובלת שם רק מהסיבה הזו. אין... תסבירי לי איך זה הגיוני שבנות מביאות איתן גזרים ומלפפונים לארוחת צהריים בימים שנשארים בבי"ס עד הערב. איך זה הגיוני?! וככה כמעט כל הבנות. ואני לא אומרת שתלמה לא בי"ס טוב. אין מה לעשות הוא הכי על רמה שיש. אבל כן... עבורי זה פשוט להיות נתון במצב לחץ על הזמן. מזלי שאני באמת מאוד אוהבת לרקוד.

תקשיבי..

בעיקרון אני באה מרקע מאוד קשה בכל הנושא הקשור לאכילה. היו לי ואני מאמינה שעדיין נשאו הפרעות קשות מאוד בכל הנוגע לנושא. אני מאוד ביקורתית בעניין הזה כרגע.. עברתי את זה כבר ואני לא רוצה לחזור לגיהנום הזה. קשה לי לראות את חברות שלי ככה וקשה לי לשמוע הערות מהמורים. כשזה קשור ללימוד המחול עצמו אני מאוד ממליצה על המגמה. הלימוד רציני, המורים טובים (וגם מאוד נחמדים אפילו שהיה נשמע שהם נאצים. שתדעו שאני ממש אוהבת את דויד). צריך רק באמת לבוא בראש כזה שאת הולכת להשקיע כי זה קשה.. זו השקעה של 20 שעות בשבוע. ואחרי החפירה הארוכה שלי אני מקווה שהסקת את המסקנות שלך. אם בא לך לשאול עוד שאלות אז בכיף!

מממממ לא ממש הבנתי..

מה בעצם את אומרת..? שהאנורקסיה כן חוגגת שם..? בבצפר אחר..? איזה בצפר...? סובלת מהסיבה הזאת..? איזה סיבה ובאיזה בצפר..?

Only Dance

New member
אהמ אהמ חחח

מעירים לך על המשקל? על איזה משקל? אני בטוהח שאת רזונת, כי אחרת אל היו מקבלים אותך, אני לא הייתי בבחינות, לא ביררתי עליהן, אבל אני בטוהח שאם המצב איך שאת מתארת לא בוחרים רק מוכשרות אלא גם מוכשרות שהן פחות או יותר רזות. אז לדרוש ממך להוריד ממה שאין להוריד? עזבי אל תתיחסי, תורידי מעצמך את הלחץ הזה, אל תעמיסי את זה על עצמץ הלחץ הגופני מספיק לא צריך גם נפשי שלך קאטי. ואם תרצי שנדבר על זה במסרים אשמח.

חחח תודה חמודה

את אכן צודקת בכל מה שאמרת! אני מנסה להתייחס כמה שפחות להיערות שלהם ואני מנסה לא לתת לזה להלחיץ אותי יותר מדי.

דנה EF

New member
העלת משהו חדש..

ושתי שאלות.. איפה את גרה..? אני גרה באיזור השרון וזאת בעיה להגיע כל יום לגבעתיים (מה שבכלל לא בטוח שאני אתקבל) הכניסה לבי"ס זה לא רק בכיתות ט' ובי'..? איך רק השנה התקבלת..? ביי

למעלה