היי לכולם

• פותח הנושא k976
  • פורסם בתאריך

k976

New member
היי לכולם

אהלן חדש בפורום אייל נעים מאוד 28 רחובות רווק דו בארון מעדיף כך נתקלתי בפורום מקווה שאני לא גדול מידי . אשמח להצטרף לפורום מידי פעם אכתוב אני עובד קשה ואן לי הרבה זמן להיות במחשב אמצא את הזמן לכל דבר . לצערי אני לא שם תמונה במחשב כי כבר היה לי סיפור עם זה מעדיף שבמפגשים נראה אחד את השני אין כמו מראה עיניים ושמיעה תחביבי יש בכרטיס ואשמח לדעת מתי יש מפגש כדי שיכירו אותי וגם אני אכיר כל טוב לכולם מאייל

ברוך בואך אייל מקווה שתהנה כאן../images/Emo8.gif

אני אריאל נעים מאוד בן 22 מהרצליה משוחרר מהצבא ובקרוב מתחיל מכינה.

תודה ../images/Emo140.gif

עם מי יש לי העונג לדבר? אני הולך לעשות אותה בסמינר הקיבוצים.

drnaji

New member
בבקשה ../images/Emo9.gif

נאג'י נעים מאד
אני עשיתי מכינה בטכניון - אל תתקרב לשם
ועכשיו אני מסיים שני תארים אחד במתמטיקה והשני בסטטיסטיקה. ואחר"כ מתגייס ל6 שנים כי אני עתודאי. ממש ההפך ממך - אתה עשית צבא ורק עכשיו אתה מתחיל ללמוד
יש לך כיוון מה אתה רוצה ללמוד

אני יודע שהכיוון שלי הוא הומני

חשבתי על ללכת על מדעי המדינה ויחב"ל אבל נראה מה יקרה אחרי המכינה כי המכינה היא למעשה פתח לעתיד המקצועי שלי גם . מה איתך נאג'י? אתה יודע כבר לאיזה בסיס אתה הולך אחרי התואר ? איזה חיל אתה?

drnaji

New member
../images/Emo45.gif

במכינה אתה תחשפ מחדש למקצועות והלתחומים השונים ואולי אחרי המכינה תמצא את עצמך מתעניין יותר במדעמים למשל. קח את הזמן,יש לך שנה שלמה בשביל להשקיע במכינה ולרענן את המוח שלך
בקשר אליי,מממ..היו לי ראיונות בתחילת ינואר ויש לי עד אפריל לשנות את העדפיות שלי. הגעתי לראיונות כאשר אג"ת הוא בעדפות הראשונה שלי אבל אחרי הראינות ואחרי הרבה התלבטיות שמתי את חיל הים בעדפות ראשונה ואת אג"ת בעדפות שניה. בחיל הים במידה ואני אתקבל לשם אני אעסוק בהנדסת אנוש
משהו שלא ממש קשור למתמטיקה וסטטיסטיקה וזה מה שאני רוצה - להפתח לדברים חדשים ולא להיות תקוע על אותה משבצת כל החיים שלי. הבעיה שיש לי ציונים גובהים בשני התארים ולא נראה לי שבצבא ישמחו אם אני אלך למשהו שלא ממש קשור למה שהם שלמו לי כדי ללמוד אותו ולכן אני מצפה שיעשו לי בעיות אבל אני יודע שאני אסתדר איפה שלא ישמו אותי
מה עוד שאג"ת זה משהו שגם כן מעניין אותי וזה עוד בקריה איפה שרבים מהחברים שלי משרתים. והכי חשוב שבשניהם - יענו גם בחיל ים וגם באג"ת לא רוצים שאני אצא לקורס קצינים שזה מעולה כי קורס קצינים ממש אבל ממש לא בזין שלי עכשיו. הציעו לי עוד כמו חילים כמו חיל רפואה שפסלתי אחרי שידעתי שחלק מהתפקיד זה לעשות שמירות (חוצפנים
חא בשביל זה למדתי 3 שנים באוני
). והיה עוד חיל אוויר,מודיעין ועוד חיל שאני כבר לא זוכר שממש לא דיברו אליי. הייתי חייב לרשום 3 עדיפיות אבל רשמתי רק שתיים ונראה לי שאני אהיה או בחיל ים או באג"ת ולכן אני אשרת או בחיפה או בקריה. זהו,פספסתי משהו
יש עוד משהו שאתה מעניין לדעת

k976

New member
אהלן

שואל שאוכל להגיע ולהכיר שיכירו אותי

שלום אייל ../images/Emo9.gif

ברוך הבא לפורום הכי הכי באיזור, מקווה שתשתקע כאן איתנו, תיהנה
אני רן.

שעטנז

New member
ברוך הבאאא. ../images/Emo24.gif

תישאר פההה. חחחח אמרו לי שכיף פה, אז גם אני נשאר! =]