היי לכולם

EvilFlame

New member
!?

נגיד שניה,שאתה גר בכפר קטן ויש חבורה של אנשים שכל פעם באים ורוצחים אנשים,אתה היחיד שיש לך נשק (אקדח או רובה לצורך העניין) ואתה היחידי שיודע להשתמש בו. והרוצחים האלה לא מפחדים למרות שכבר איימתה לירות בהם והם המשיכו לרצוח אנשים,והם לא יפסיקו עד שהם ירצחו את כולם. עם תהרוג את הרוצחים האלה זה יהיה הריגה למען מטרה טובה או שההריגה היא הריגה ומה שעשיתה הוא משהו רע שיביא לרוע ועוד רוע. ובלי ההתחכמויות שתיקרא לעזרה תחשוב שאין אף אחד מכפר אחר שיעזור לך ואין אמצעי תקשורת ואין מטיילים..

imdark

New member
נתחיל עם זה

רצח זה לא דבר טוב או רע גם חיות הורגות ורוצחות אחת את השניה מוות זה טיבעי ויותר מזה אלמוות הוא לא טיבעי החידקים אשר מתפשטים בגופינו והורגים אותנו מה? זה לא רצח? אבל אני לא מדבר על זה אני לא מדבר על להגן על אצמך או להרוג כדי לחיות רובים קיימים כדי במכה אחת לקחת חיים של מישהו אחר לא כדי להגן ולא כדי לרפות הם ניבנו והונדסו ככלי רצח במהירות וממרחק ברגע שאתה נותן לילד רובה ביד אתה נותן לו מייד קונוטצייה שלילית כאשר אתה מלמד אדם אומנות לחימה אתה מלמד אותה דרכים להישאר בכושר אתה מלמד אותו להפוך אפילו את ההרג לדבר קשה ומסובך ולפי כך אתה גם מלמד אותו את שווי הקרב ואת שווי החיים אבל ברגע שיש לאדם, אפילו לילד את היכולת להרוג בשניה באותו רגע חיים הם חסרי משמעות ובחברה שבה יצורים תלויים זה בזה ולכל אדם יש אלפי קשרים עיבוד של אחד פוגע בכולם (בטבע לעומת זו כאשר יצור מת הוא מת בגלל שהוא לא היה מסוגל לחיות ואלו שמסוגלים לחיות ממשיכים וכך בסופו של דבר נוצרת האבולוציה בעזרת השונה בעזרת המוטציה) אבל בעולם של בני האדם בהרג של אדם אחד אתה קורה לרבולוציה לשינוי חד וישר אשר לא בהכרך הוא טוב ואפילו יותר מזה בהרג מהיר ומוח מסובך התוצאה יכולה להיות נוראית אתם מבינים אותי? ככל והיצור חכם יותר וככל שהוא מבין את המוות יותר כך הוא מתרחק יותר ממטרתו הטיבעית בחיים והיא לחיות ולהיתרבות

PurpleFilth

New member
כמו שאדם חכם אמר פעם....

"למילה 'טוב' יש הרבה מאוד משמעויות. לדוגמא, אם מישהו יורה בסבתא שלו ממרחק של 500 מ', אני אקרא לו צלף טוב, אבל לא בהכרח בנאדם טוב".

The Dark Wizard

New member
????

להרוג מטרות במטווח אי אפשר כי זה קרטון ... ובלי שטויות שתגיד לי שבשביל קרטון הרגו עץ כי השולחן שעליו עומד המחשב שלך הוא מעץ גם אם לא אני בטוח שיש לך משהו מעץ בבית, אולי אתה צמחוני בסדר, אבל צמחים לא מתים כשקוטפים אותם? תחשוב טוב לפני שאתה מדבר.

ToryMaster

New member
אתה רוצה לאכול

אתה צריך להרוג את החזיר שבורח ממך ביער, איך תעשה את זה? אתה מעורב במלחמה, אתה צריך להגן על עצמך, לפעמים זה ומר לפגוע באחרים, איך תעשה את זה? כלי הוא לא רע או טוב, הוא מה שהאדם שמשתמש בו עושה ממנו, אין לו ייעוד, הוא פשוט שם. תפסיקו להאשים אקדחים ורובים במוות וברוע. ובחייכם, אני יודעת שאתם דיסלקטים או וואטאבר, אבל לוורד יש בודק שגיאות כתיב מעולה, תיעזרו בו.

CAT4

New member
אנשים קטנים וחסרי מצפון

בונים את דינמיט כדאי לפוצץ מכרות, מבקים את האטום בשביל אנריגה ומבקעים את המימין כדאי ל.." ( שליחות קלנית אנשים יצרים כלים ונותנים להם שימוש והשימוש הוא מעמשעות הכלי ולא להפך

ToryMaster

New member
אני מצטערת

אני לא מתכוונת להיות רעה או משהו, אבל באמת, באמת, שקשה לי לקרוא ולהבין מה שאתב כותב.

RainBird

New member
וכמו שנאמר בעבר- אקדחים לא הורגים אנשים. אנשים הורגים אנשים.

Pink Roses

New member
מכר טוב-אדי גררו?

גם אני חדשה פה, סתם קוראת פה, ופשוט הייתי חייבת להגיב. אם זה כן אדי גררו אז ועוד איך יש סיבה למוות שלו..

WWE4ever

New member
לא זה לא אדי קוראים לו מיכאל

הוא היה דוד של אמא שלי והוא נפטר ב-22.12

Pink Roses

New member
אני מצטערת לשמוע

פשוט זה מוזר כי גם אדי נפטר לא ממזמן בגיל 38, ולפי הניק שלך והחתימה, חשבתי...

Inside evil

New member
חוקר ותיק בנושא המאגיה.

אני מקבל כל אחד ואחת כפי שהוא, והעיקר להחליף מידע כמה שיותר על מאגיה...

למעלה