היי לכולם

היי לכולם

אני לבדי כבר למעלה משנה אם סופרים מדוייק שנה ו5 חודשים והיתה לי הזדמנות עם בחור שמצא חן בעיניי לקיים מה שנקרא בילוי לילי זמן רב עבר מאז שקימתי יחסי מין עם גבר כלשהו ותאמינו לי שרעב לגבי העניין לא חסר לי היה לי פיתוי עצום לאמר כן יאללה בוא מה כבר יכול לקרות אהנה מסקס טוב עם גבר אבל לא יכולתי פשוט הרמתי טלפון וביטלתי הכול שכן רוצה מעבר לסקס , רוצה הכרות, חיוך, צחוק, חום , שיחה וכל אלה לא באים מסקס מתוכנן אז כנראה אצטרך להמשיך להיות לבדי עד שבאמת ארצה אחשוק...

היי אילנית

מזדהה עם כל מילה שכתבת כאן והאחד הזה יגיע את צריכה להיות עם המון המון סבלנות וסובלנות מקווה עבורך ועבורי שנמצא את האחד הזה.

סקס... אינו המהות... זה רק התבלין

ותתפלא, לא רק נשים חיות בלי סקס רק כדי לא להתפשר על הרגש - גם גברים. אתה יודע מה? בלי להכליל - לפחות אחד שאני מכיר טוב
לא מתפשר, ו-17 חודש כבר עברו חלפו להם...

ד ו ל ה

New member
גם אני נוטה לוותר על סקס ללא רגש...

אבל הבעייה עם הפתרון הזה היא שבגלל שהסקס הופך להיות מצרך נדיר, כשהוא כבר מתקיים, אנחנו נוטים לייחס לו משמעות גדולה ו"להפיל" עליו כל כך הרבה אמוציות שזה נהיה ארוע מלחיץ במקום שיהיה סתם משהו נעים. וככל שעובר יותר זמן, זה נהיה יותר מורכב ומסובך... לא חייבים להפוך את זה ל"אישו", לחכות לנסיך על הסוס הלבן או לנסיכה המושלמת. יש הרבה מאוד מערכות יחסים קצרות מועד שמעורבים בהם רגשות נעימים ואפשר פשוט להיות ולהנות גם אם לא מדובר באהבת חיינו... מומלץ בחום
דולה

תלוי במקום שלו בתוכינו...

אני כן טיפוס שנקשר, וסקס לגבי הוא משהו קושר מאד. זו הסיבה שאני בוחר כן להמתין עם זה עד שתבוא הנסיכה וארגיש מוכן לה - כי הזדמנויות יש הרבה, ולפעמים צריכים להיות יותר חזקים ולומר "לא", מאשר "כן"...
לא רוצה שוב להתאכזב, בעיקר לא מעצמי - ויותר מזה - לא רוצה לפגוע במישהו אחר.

מיקי 43

New member
נכון לא ממהרים למיטה

יש סלון ואמבטיה וחדר כבסה ואפילו בחצר באוטו ובחוף הים וגם בפאב השכונתי על הספסל בפינה

אבל יש לו משמעות גדולה.

כל אלה שאומרים שסקס לא מזיז להם כלום? לא מאמין להם. הכל פקה-פקה. סקס תמיד מעלה רגשות. לפעמים רגשות לא נעימים, כמו תיעוב עצמי, לפעמים רגשות נעימים, כמו ניפוח לאגו. זה לא שמלבישים על סקס משמעויות. יש לו משמעויות. בחברה שלנו, ובכל החברות שיצא לי להכיר.

אני מניחה

שהכוונה היא לא לסידורים קניות וספונג'ה............ כי זה זכור לי דוקא ואת זה הייתי שמחה לשכוח קצת.

אילנית יש היום מקלות קסמים

בכל המידות והצבעים. פרטים והכוונה בשירשור של ורד. היא עכשיו עושה דוקטורט על מקלות קסמים.

היי

אני שמחה לדעת שאני לא היחידה זה אומר שאני בסדר אצלי עובד הרגש בעניין ולגבי מקלות הקסם שהתיע פטיש סורי אני בעד הדבר האמיתי

כל הבחורות בעד הדבר האמיתי

אני בטוח בכך. אך כשאין רגש ואין בין זוג אין לפסול את מקלות הקסם. בכל זאת זה עדיף מלהכנס למיטה עם מישהו ללא רגש רק כדי לספק יצרים מיניים. ודבר בטוח ממקלות הקסם אין לחשוש ממחלות.

למעלה