היי לכולם

סנילי1

New member
את הדבר האמיתי את יכולה להשיג פה

בפורום ללא תמורה, אני משוכנע שיהיו לא מעט מתנדבים לעזור לך, או לפחות להזכיר לך.

vered 37

New member
פטיש חציבה

המלצה חמה ממני אלייך.. אולי כדאי שתחצוב קצת את המוח המעוות שלך ... תעשה בדק ראש ותכניס קצת טאקט לראשך??? מה דעתך ? דוקטורט יש לי בבלשנות אנגלית וצרפתית.. עבדתי קשה בשביל זה כמה שנים טובות..

זה מה שאני אומרת כל הזמן

סקס בלי כל התוספות שמוסיפות מסביב, כבר עדיף שלא לעשות כלום.

רק בגלל שאתה סנילי, אני אזכיר לך

שהתוספות המומלצות לסקס, הן רגש, חום,שיחה ועוד כמה דברים שבטח לא שמעת עליהם לפני כן. וזה לא מה שרק אני רוצה, בדרך כלל רוב הנשים רוצות את זה. הפתעתי אותך, הא??????? ולא אילן, את מקל הקסמים אשמח להשאיר לך כולל וזלין משובח

vered 37

New member
ואני שואלת סופי

למה אם הזכרתי מקל קסמים באופן כל כך פתוח אי אפשר לקחת את זה לכיוון חיובי... וכמו שידידנו פטיש חציבה קבע עובדה שאני עושה עליו דוקטורט. אז עכשיו שמי יקושר כל הזמן למקל ? זה אומר שאין לי סקס בלי המקל ואני חסרת אונים ? זה אומר שאני צריכה לקבל מסרים הזויים ובלתי הגיוניים ?

ראי התלהבות של אילן עינים ירוקות

ותביני מה מקל קסמים תמים, גורם לכמה מהגברים כאן.

אני בסך הכול צוחק מכל העניין,מסכן ה

"מקל" הזה הוא נהיה מפורסם,תיזהרי מפריצה הביתה ...

הסוכן64

New member
בפעם הבאה תסתיר את פנייך בתמונה

עכשיו אני מבין למה נשים קונות מקלות

vered 37

New member
ראיתי ולא הופתעתי

רק מילה אחת פאתטי... אבל יש לי רעיון אולי נקשור אותו לכסא .. נעביר לו זרם של 220V למוח שיאפס אותו קצת.. בנוסף איזו מכה קלילה על הראש עם מקל הקסמים.. אולי אולי אלהים יקרה נס או איזה קסם... ויהפוך ....לאילן קסם של בחור... מותר לחלום לא?

../images/Emo10.gifלמה להעלב???../images/Emo98.gif

על מקל קסמים אפשר לעשות דוקטורט, הרבה יותר עלוב עד בלתי אפשרי זה לעשות דוקטורט על מחירי הסבון

כי פתחת אותו במקום הלא נכון.

כולם עושים קולות של שגלנים מדופלמים, אבל מתחת לאוואנטה שולטת בדרך כלל התפיסה השמרנית, שלדבר על סקס זה בסדר רק דרך כתיבה ספרותית סטייל "לאישה" או דרך בדיחות, ואם מישהי מדברת על זה בצורה פתוחה וגלויה, אולי אפשר לתפוס עליה סיבוב. אל תדאגי, זה יעבור. תכניסי את הראש למים לכמה ימים, וכשתוציאי, כבר יתעסקו במשהו אחר.

vered 37

New member
ואם במים עסקינן

אני לא יודעת לנשום בתוך המים...! רעיון אחר בבקשה ...

בבקשה, למה לא?

יש עוד הרבה במקום שממנו זה בא. תיכנסי מתחת לארון ותעשי קולות של שטיח.

שחר חדש1

New member
מה לעשות ורד.........

שיש כאן מספר אנשים שלא מסוגלים להבין דברים פשוטים?הם פשוט תקועים בחיים הקטנים שלהם. זה לא אומר לגבייך כלום חוץ מאשר שאת אישה בריאה בנפשה. לגבי המסרים תשתמשי במחיקה ותמשיכי לאיכותיים.

למעלה