היי לכולם

vered 37

New member
מה זה משנה כמה וולט ?

באמיתי הרי אתה לא יודע להשתמש.. ואם במקרה תזכה לגעת במקל עם כל זרם שלא יהיה תאמין לי שאני בטוחה שלא תדע להשתמש גם בו ולענג מישהי... אז חבל חמוד לדבר על דברים שאין לך בהם נסיון ... גמר חתימה טובה לך.

לא אשבור לך את המילה שאני לא יודע

להשתמש באמיתי ומצטער שאיכזבתי אותך...פשוט לא נמשכתי אלייך .אולי בחושך זה היה הולך לנו.

vered 37

New member
שיטטטט עכשיו אתה

מבין למה קניתי מקל קסמים .. רק מהסיבה שלא נמשכת אליי...! לא נורא אילן ..השנה הזו אני בטוחה שתמצא מישהי שתמשך אליה אין לי ספק בכך.

שחר חדש1

New member
אילן.........

דווקא ביום הכיפורים אני מאחל לך שהשנה תחווה דברים אמיתיים ואז אולי תבין על מה מדברים פה ואולי גם תוכל לצאת מהמבוכה שאתה נמצא בה. אני מניח שחוסר מין ממנו אתה סובל הוא הסיבה לכל ההתנהגות שלך. מזל שאתה לא צם זה לא היה עוזר לך.

../images/Emo6.gif לשמחתי ,אני לא תלוי בחיי המין

של הפורום כמוך ולא מלקק לנשים פה בפומבי כמוך על מנת למצוא חן בעיניהן ושאולי בעקבות זה תוכנס לאחת מהמיטות...

שחר חדש1

New member
צר לי עליך ידידי

שאתה מבין את הדברים לא נכון. בסך הכל נתתי לך עיצה אמתית ואתה יוצא למלחמה נגדי. תעצור רגע, תקרא מה כתבתי לך בשרשור הקודם,תפנים , תיישם ואולי אז תוכל לראות את החיים באור אמיתי. כתבתי תגובה זו רק בגלל שהיום יום כיפור וכבר סלחתי לך . אהוד

לי צר עליך,מי אתה בכלל שאתה קובע

שחסר לי סקס בחיים? שמת לי מצלמה בחדר המיטות? לא יצאתי למלחמה נגדך ואין גם צורך לצאת רק אל תיסחף אחרי אותה חבורה קטנונית שמשקיעה בפתיחת כרטיסים מדומים בכדי לענות לי...

שחר חדש1

New member
להבדיל ממך

אני לא מסתתר מאחורי ניק אחר . אין צורך במצלמות כדי להבין מאיפה כל הכאב והתיסכול שלך.

איזה ניק ? הסוכן 64? ידוע שזה אני ו

הוא ניפתח בעבר בגלל אי יכולת להיכנס לכרטיס המקורי ולא ניתן למחוק את הכרטיס השני(הסוכן) אין לי כאב ותיסכול... ואל תפנה אליי.

נישה9

New member
סקס מזדמן

זה ממש לא פתרון לחיים, אבל כמו כל צורך - אכילה, שינה, מקלחת טובה, זה חלק ממה שמזכיר לי את קיומי במישורים נוספים. למדתי שהחיים הם לא שחור ולבן, אני יכולה להרשות לעצמי מידי פעם קצת אפור, זה לא נורא אם הכל במודע ונכנסים לזה ללא ציפיות, בעיקר מעצמי. לא מוכנה לתת לשדים ולשריטות מהעבר שלי לנהל אותי, קצת יומרני, אבל כשעיני פקוחות, ואני זקופה, יכולה לכבוש את העולם. ואם אין לי בן זוג ראוי, לא מגיע לי עונש על כך, ואין לי כל כוונה להתנזר מהחיים, כי לסקס יש משמעות וכח וחיות, ואני יודעת לשמור על עצמי, אני כבר ילדה גדולה. אז מידי פעם, להשתחרר ולהנות מזה בלי משקעים מיותרים, מטעין לי את המצברים. עד שיגיע האחד, אני מתכוונת לחיות ולא לטפח נואשות, תסכול ורעב שעלול לשבש יותר את שיקול דעתי.

יש משמעות וכח וחיות - כן

אבל זה לא באמת צורך. בלי לאכול ולשתות - מתים. בלי סקס - לא מתים.

נישה

היי לא שפטתי אלא רק ציינתי שאם לך למשל זה עושה טוב לקיים מין מזדמן בשל הצורך בכייפ אבל לי למשל קשה מאוד עם העניין קשה לי להכנס למיטה עם זר במיוחד כשאין שןם דבר שמחבר ביננו

t o t a l

New member
סקרן....

אי אפשר גם וגם? האם אחד מקלקל לשני? האם את סבורה שאם היית מפרגנת לעצמך לבלות לילה של סקס מהנה וחסר משמעות עם אותו גבר, סיכוייך להכיר גבר אחר עימו תהיה לך מערכת יחסים משמעותית, עמוקה ומהנה, היו נפגעים?

אני מחזיר אליך את השאלה

האם אתה סבור שפותחת השרשור מסוגלת לפרגן לעצמה לבלות לילה של סקס מהנה וחסר משמעות? והדגש על לפרגן, לא לעשות את זה כדי לגמור עם זה, כדי להוכיח לעצמה שגם היא יכולה.

תשובת פותחת השרשור

תראו חברים ניסיתי את שיטת הסטוץ הכרתי גבר שנמשכתי אליך מינית בטירופ וניסיתי גם במיטה הסקס אפילו היה מצויין אבל תחושה הריקנות שהרגשתי לאחר מכן הרסה אותי יותר שכן היא לא היתה נעימה כלל מה שרציתי הוא שהבחור רק יטוס לי מהעיניים ואז עלתה בי השאלה האם לא היה עדיפ כבר תסלחו לי לאונן וזהו

ד ו ל ה

New member
סקס מתוכנן...

עם אדם שאין לך איתו שום קשר רגשי או חברי מינימלי, משאיר לרוב טעם מאוד רע אבל אם הבחור מוצא לך חן, תתחילי להתקרב קצת ואז כשיהיו גם חיוך חום צחוק שיחה וחברות פתאום כבר לא תצטרכו לתכנן...זה יגיע מעצמו ויהיה נעים. ועוד משהו קטן...עם האוכל בא התאבון... מאוד קל לוותר על סקס אחרי שכבר המון זמן לא היית עם מישהו, אבל כשתתחילי להיות שוב פעילה מינית גם החשק יגבר פתאום. ועל זה כבר נאמר במקורות "משביעו רעב, מרעיבו שבע...) דולה (רעבה...מתי כבר ייגמר היום כיפור הזה)

למעלה