ויקטורי איז אאורז.
B Blade Of Fire New member 10/8/05 #17 כפיר אני מזהיר אותך-אל תתחיל! אמרתי לך מיליון פעם-לא לדון סט. אנגר וזה כתוב בתקנון-לא לדון על דיסקים שהם לא פאוור!
כפיר אני מזהיר אותך-אל תתחיל! אמרתי לך מיליון פעם-לא לדון סט. אנגר וזה כתוב בתקנון-לא לדון על דיסקים שהם לא פאוור!
K Kfiriboy New member 10/8/05 #18 בסדר הפסקתי ../images/Emo13.gif אתה איש נחמד אתה מנהל משובח אתה כל יכול אתה ראש הפורום אתה בעל כבוד
T TheDruid New member 10/8/05 #19 חחח כפיר אם בא לך לשאול אותי שאלות לגבי הטעם שלי במטאל אז בפרטי אין לי בעיה ..
M Maha Kara milhAma New member 11/8/05 #26 כפיר ישר כוח.. ../images/Emo3.gif הידעת? פורום פאוור מטאל נמצא במקום חמישי ב'מוזיקה' בתפוז. הידעת? פורום מטאליקה נמצא מקום שלישי ב'מעריצים-לועזי' בתפוז. *חשה עצמי*
כפיר ישר כוח.. ../images/Emo3.gif הידעת? פורום פאוור מטאל נמצא במקום חמישי ב'מוזיקה' בתפוז. הידעת? פורום מטאליקה נמצא מקום שלישי ב'מעריצים-לועזי' בתפוז. *חשה עצמי*
M Maha Kara milhAma New member 11/8/05 #28 שמע... ציינתי את זה כי אני חושבת שי ש לך חלק בעניין.. (של פעילות פורום מטאליקה)..
K Kfiriboy New member 11/8/05 #29 ../images/Emo9.gif שוב תודה עדי אבל זה רק מקום שלישי בכל זאת וצריך לשאוף למצוינות דהיינו מקום ראשון
M McBlack New member 11/8/05 #23 היי בנאדם, יש לך שם וכאלה? אגב, אני מאיה. תהנה תשמע symphony x, הם מאותו ז'אנר של בליינד. פשוט מעולים |מזילה ריר|
היי בנאדם, יש לך שם וכאלה? אגב, אני מאיה. תהנה תשמע symphony x, הם מאותו ז'אנר של בליינד. פשוט מעולים |מזילה ריר|
T TarwenR New member 11/8/05 #25 וולקאם ../images/Emo24.gif לבליינד יש שיר טוב אחד אני לא אוהבת את הקול של הסולן...
ע עיני לילה New member 11/8/05 #40 רעות! שוב אאלץ לתקן אותך... blood on my hands זה שיר של דימונז אנד וויזארדז. הפרוייקט המשותף של בליינד גארדיאן ואייסד אירת'.
רעות! שוב אאלץ לתקן אותך... blood on my hands זה שיר של דימונז אנד וויזארדז. הפרוייקט המשותף של בליינד גארדיאן ואייסד אירת'.