היי לכולם

TheDruid

New member
היי לכולם

אני חדש בפורום ואני חייב לשתף אתכם במשהו.. אני חולה על פאוור מטאל ואני ובתקופה האחרונה שמעתי שירים של מעל 12 להקות שונות בז'אנר.. ואני מודיע לכם כעת Blind Guardian היא פשוט הלהקה הכי טובה! זה שאני כבר שומע אותה שנתיים לא קשור ניסיתי אחרות ולא הולך לי.. חולה על הלהקה הזאת.. זה הוידוי הקטן שהיה לי..

Dream Slayer

New member
אכן אכן

כאילו שכולם פה כבר לא סיכמו את זה מיליון פעם ואני באופן אישי לא מבין מה עושים מהלהקה הזאת כל כך היא לא כללל כךךךך טובה היא פסדר חמוד לשמוע אותה מידי פעם לא יותר

TheDruid

New member
מה הקטע של העקיצה?

אתה מנסה להיות מצחיק?... כי לא הולך לך

slallum

New member
חמודון :)

רק רציתי להגיד שלהכנס לפה לפורום ולהגיד לנו "אני מודיע לכם כעת Blind Guardian היא פשוט הלהקה הכי טובה!" זה די מפגר, זה הכל

2LIRONOS7

New member
מספיק לרדת על הבחור...

בסה"כ הבנאדם בא לפורום ומתרגש מהלהקה הטובה שהוא התחיל להכיר, עזבו אותו, לא כולם הם silent readers. ברוך הבא לפורום איש

תודה לך על המידע המועיל והחיוני הזה

אני מסכים איתך, בליינד גארדיאן הלהקה הכי טובה בעולם, ואחרי ההודעה הרשמית הזו אני אוהב אותם יותר! אתה באמת צריך לשמוע עוד פאוור מטאל, לאהוב להקה אחת זה חבל..

חח אוהבים אותך דרואיד...../images/Emo3.gif

בליינד בהחלט מעולים.. אילו עוד להקות שמעת? וקצת פרטים עליך אם אפשר...
אני חני דרך אגב..

TheDruid

New member
תודה על הכנסת האורחים

שמעתי לדוגמא את הלהקות : Lost Horizon Sonata Arctica Hammerfall Helloween ועוד כמה .. המוזיקה מצוינת אבל לא יודע כאילו חסר תמיד משהו.. בלינד גוארדיאן מבחינתי היא ה-להקה. ומישהו ביקש לדעת עליי קצת יותר אז ככה קוראים לי קובי בן 17 וחצי

McBlack

New member
קובי? קובי דדון? ../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif

ואם לא, אתה מתכנן לפתוח פיצוציה בזמן הקרוב?

McBlack

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo9.gif

מושיזם בע"מ

למעלה