היי לכולם

היי לכולם

שמי ספי שוסטר ואני חדשה פה........ לפני כשנה וחצי שקלתי 170 קילו והיום אני שוקלת 99 ואני עדיין ממשיכה....... אני מחפשת בגדים זרוקים במידות גדולות, אם אתן מכירות, כרגע אני לובשת סוודרים ענקיים ומכנסיים שנושרות מעלי...... אני לא אוהבת בגדים מחוייטים......... אשמח אם תמליצו לי על חנויות מתאימות....... הרבה תודה ספי שוסטר

DREAM111

New member
אז קודם כל ברוכה המצטרפת

דבר שני כל הכבוד על הירידה היפה אשמח לשמוע איך עשית זאת. דבר שלישי הגדירי זרוקים

הירידה שלי במשקל באה עקב הרצון

העז שלי לרכב שוב על אופניים..........אז החלטתי......ושפוט אוכלת בן 600 ל800 קלוריות ביום.......בלי סוכרים........הרבה לחם........קישואים........תפוחי אדמה וכו

להלה30

New member
תלוי מה זה זרוק

יש את פלאוורס, שזה סוג מסוים של זרוק (סגנון יותר הודי) יש את כותון, שיש להם בגדים יותר מיוחדים, אבל יקרררררר בכל מקרה כל הכבוד על הירידה ותמשיכי ככה!!!

להלה30

New member
חנות של פלאוורס יש בכל הקניונים

מאיזה אזור את? יש חנות בעזריאלי, איילון, רננים וכו'...

בא לך לקנות ממני ג'ינסים רחבים?

לפי דעתי... אני חושבת שבגלל שרזית כל כך המון (וכל הפאקינג כבוד לך!!!!) כדאי לך עכשיו יותר להבליט את הגף שלך, מה שהסתתר כל הזמן הזה.... לא אומרת לך ללכת מחוייט אבל אני הייתי פעם פריקית והייתי זנוחה כזו ושולחית עם בגדים גדולים והיום אני משתדלת ללבוש מה שמחמיא לי... יותר צמוד פחות צמוד אבל לא רופף ולא מותאם לגוף זה סתם מסורבל לדעתי וכבר לא מתאים...אני לא יודעת בת כמה את אבל את נשמעת צעירה ואם רזית ואת בדרך להרזות עוד תשקיעי בעצמך...קצת איפור, תסרוקת יפה ובגדים שיעלפו את כולם, אין לך מושג איזה תענוג זה שאנשים רואים את הפיגורה שלך ומחמיאים לך... בכל מקרה עלי והצליחי ושיהיה לך רק טוב.

ובכן, כמו שכתבתי בהודעה הקודמת

אני לא מרזה כדיי להראות טוב........חשוב לי יותר להרגיש נוח....רחב וזרוק.........

אכן כל הכבוד על הירידה!

אבל מילה של זהירות - 600-800 קלוריות ליום זה לא בריא, במיוחד לגוף גדול. רצוי מאד להתייעץ עם דיאטנית - אולי הירידה לא תהיה מהירה כל כך, אבל בריאה הרבה יותר. בהצלחה!

את צודקת מאוד

אבל אצלי אין אמצע......הכל שחור או לבן או שאוכלת או שלא....... פסיכית קצת בנושא הזה..........

DREAM111

New member
היי

אז באמת כל הכבוד על ההצלחה ועל הרצון העז הזה. לגבי בגדים אם את אוהבת את הסגנון ההודי אז באמת כמו שחשבתי אתמול לומר לך שפלאוורס מומלץ בחום. יש להם כל מיני חצאיות נופלות בדים נשפכים וכדומה. אני יודעת שבראשון יש בקניון רוטשילד. כדרך אגב במאמרים יש את כתובת כל הסניפים שלהם. אשמח לשמוע אם מצאת את חפצך.

אני מוכנה לראות את הבגדים שלך

בתיקווה שימצאו חן בעיניי האם אתיכולה להגיע אלי כי אני לא ממונעת?

מאמי...

אין לי רשיון והלכתי לאתר שלך וממש יפה אבל את מבוגרת ולא נראה לי שהג'ינסים שיש לי הם יהיו לטעמך.

למעלה