היי לכולם:)

doc monti

New member
היי לכולם:)

רציתי לשאול בקשר לציוד של ברי: באיזה ציוד הוא משתמש בהופעות? (אני יודע שיש לו טלקסטר, גרטש וטקמין, הכוונה למגברים, פרה-אמפ ואפקטים נוספים, ואם גם מישהו יודע אז גם הציוד של גידי)

israel1986

New member
מצטער, בשבילי אתה עדיין

אגף מודיעין...
ומה רע בעיזים?

בלע, פעם זכרתי הכל בעל פה.

הינה מפיו של ברי עצמו: הנה רשימת הציוד:גיטרות חשמליות גרץ טנסי רוז בת 12 נקנתה בארץ ועלתה אז כ-8000 שקל,פנדר טלקסטר גוף 64 צאוור שנות השיבעים נקנתה בארץ ממיקי קטן שהיה בדורלקס, גיטרה 12 מיתרים של חברה גרמנית בשם פרמוס.יש לי גם אקוסטית וקלאסית של טאקמיני. יש לי מגבר מרשל קומבו וגם מגבר פנדר ויברולוקס ישן(מהבר-מיצווה)וכן סינט נורדליד.

doc monti

New member
אז לא כ"כ הבנתי...

עם איזה מגבר הוא מופיע? כי ראיתי על הבמה פנדר גדול ונדמה לי שגם פרה אמפ. לא יצא לי לראות את הפרמוס שלו, ואני גם בכלל לא מכיר דגם שלהם 12 מיתרים...

עם הקומבו

ועם הפנדר:) בדיוק כמו שברי אמר... ותסמוך עליו שהוא יודע איזו גיטרה יש לו ביד.

אשף

New member
חחח.. דווקא פה אני לא זוכר הכל...

לגבי מגברים - בהופעות במועדונים והפקות גדולות מגברים של המקום (לרוב JCM 800) בשאר, במה שאני ראיתי הפנדר קומבו (שהוא נראה לי כמו 120W). אפקטים - וואה וואה של ווקס, דילי של בוס, דיסטורשן של בוס (נראה לי DS1, לא בטוח) פאזז של MXR כמדומני, גם לא בטוח. אם אתה רוצה תשובה מלאה : 1) אני זוכר שצילמתי במצלמה של ענת בהופעת בכורה של הסיבוב, זה היה באותו שבוע של ניצנים, תחילת אוגוסט נראה לי. אז או שהתמונה שם, או שתחכה שענת תחזור הביתה בסופ"ש ותשאל אותה אם יש לה את התמונה. 2) תחפש ברשמי או שתשאל שם אם אין. 3) תלך להופעה... בהצלחה
אם יש תוצאות, תחזור ותפרסם.

doc monti

New member
אמממ...

עדיין לא הבנתי מה הקטע שלך עם המארשל "קומבו"... גם הפנדר הוא קומבו...

למעלה