היי לכולם!

L i l o s h

New member
היי לכולם!

יש למישהו/י מושג איפה אני יכולה למצוא (בלי להתעייף...) נעליים לקיץ במידה 41 ושלא יהיה צרות מידי?

DREAM111

New member
בטח שיש אז אני מאלה שלא מחליפה

את סי סרנו ביפו. יעקב המקסים מייצר נעלים במידות גדולות כולל רוחב נעלים. גם אני "סובלת" מבעיה של רגל רחבה ואין פעם שאני לא נכנסת לחנות ויוצאת לפחות עם זוג אחד. סי סרנו ביפו ליד השעון.

L i l o s h

New member
אני שמחה לגלות שיש חיה כזאת

אבל לפני שאני ממש קופצת מרוב אושר, אם הוא מייצר אותן בעצמו זה בטח עולה הון,לא?

DREAM111

New member
האמת ממש לא.

הוא במחירים כמו כולם בעצם ומה שכן הוא גם מוריד פשוט צריך להגיד נו מה אתה עושה בשבילי שאני אבוא שוב וכמו תמיד את האמרות הקבועות. מה שאני יכולה להודות שלא משנה כמה משלמים אצלו זה נעלים שמחזיקות מעמד זה לא נעלים של עונה אחת ונפרדנו זה יכול להיות אצלך זמן רב.

silvey

New member
האמת, לילך,שהייתי לפני זמן פעמיים

בחנות ביפו. אף פעם לא ראיתי את בעל הבית, תמיד מוכרות "עיפות" מהחיים שלא ניגשו אף פעם להגיד אפילו שלום, בלי לדבר על "אפשר לעזור לך?" סימפטי ומחייך. לכן, כל הנעליים ניראו לי תמיד כאוסף מגובב בלי כיוון וסטייל. ספרי לי איך את מוצאת תמיד ואני אף פעם לא!! האם ישנן שעות מסוימות או ימים שהוא נמצא? סיפרתי לך מזמן שאם זה אותו בעל בית מלפני שנים רבות אז אני זוכרת אותו (בימים ההםםםםםםםם) כגבר נאה מאוד
וגם איכות הנעליים אז היתה טובה מאוד, יחסית לנעליים ביפו...

DREAM111

New member
סילבי אני לא יודעת

לא קרה לי פעם שבאתי ויעקב לא היה, למרות שאני יודעת שהיום מאז שיש לו נכדות/ים הוא מתמסר לפינוק שלהם מידי פעם. המוכרות תמיד אדיבות אלי אולי כי כבר גם מכירים יש בחורה צעירונת מתוקה ואישה מבוגרת יותר שתיהן תמיד מסבירות פנים מציעות ונותנות נעלים בשמחה. נכון שאני גם לקוחה דיי קשה אני אוהבת לבדוק לראות ולבחור בעצמי אני לא סובלת שאומרים לי "וואו זה בדיוק עליך" וכדומה. אם בא לך לפני שאת הולכת לשם פשוט תתקשרי תשאלי עם יעקב נמצא ואם כן אז יאללה נוסעים לקנות. באמת אין פעם שלא מצאתי שם נעלים ומבחינת איכותן אני מאוד מרוצה יש לי כמה וכמה זוגות ממנו שהן כבר נחרשות על רגלי זמן רב ועדיין במצב תקין ונראות אחלה.

silvey

New member
כדי לאמת ששתינו מתכוונות לאותה חנות

אז אם באים מכיוון הדולפינריום מגיעים לשעון ופונים שמאלה, עוברים רחוב צר וקטן והחנות תיכף מצד ימין?

DREAM111

New member
החנות הזו היא על הכביש

אחרי הפניה שמאלה ברמזור שלפני השעון. יש שתי חנויות על הכביש השמאלית בניהן זה סי-סרנו השניה יש להם גם מידות גדולות אבל אצלו האמת אף פעם לא מצאתי משהו.

orlu

New member
הסבעייה שלו ששנים הוא לא החליף

גזרות ומתעקש ולא מוותר על הפלטפורמות שזה גס לאללה בעייניי אולי בכל זאת השוק יצא מהמיתון וישתלם לו לחדש עימומים

DREAM111

New member
פלטפורמות../images/Emo35.gif

ממש לא אני גבוהה ובן זוגי לא ממש אז אין סיכוי שאני אקנה פלטפורמות. אני אצלו קונה גם כפכפים גם סנדלים וגם נעלים סגורות אלגנטיות הכל שטוח לא פלטפורמה. עכשיו באמת ראיתי שיש לו גם קו של הפלטפורמה אבל אני לא אוהבת את זה אז לא קונה.

למעלה