לא.. החלטתי לא להגיש, בערך כמו חצי כיתה
T Tleilaxu New member 29/12/03 #27 ../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif לא.. החלטתי לא להגיש, בערך כמו חצי כיתה
B Bobbin Threadbare New member 29/12/03 #15 ברוכים הבאים ../images/Emo6.gif אני מקווה שבפעם השניה שאנסה לשלוח הודעה לפורום, היא אכן תקלט במערכת! ברוכים הבאים יקיריי! אגב, גם גבוה וגם חובב-חצילים? התחלה לא משהו... מה דעתך לוותר על 15 ס"מ מהגובה, ואולי גם על הסטיה החצילית?
ברוכים הבאים ../images/Emo6.gif אני מקווה שבפעם השניה שאנסה לשלוח הודעה לפורום, היא אכן תקלט במערכת! ברוכים הבאים יקיריי! אגב, גם גבוה וגם חובב-חצילים? התחלה לא משהו... מה דעתך לוותר על 15 ס"מ מהגובה, ואולי גם על הסטיה החצילית?
T Tleilaxu New member 29/12/03 #16 סטייה חצילית../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif יו טייק איט באק מיסטר!
ש שפנפן New member 29/12/03 #20 ברוכים הבאים ../images/Emo9.gif שלום לשניי החדשים מי אמר שלהיות נמוך זה כל כך רע והליות גבוה זה כל כך טוב? אני בן 16 מכפר סבא (אוהב חצילים)
ברוכים הבאים ../images/Emo9.gif שלום לשניי החדשים מי אמר שלהיות נמוך זה כל כך רע והליות גבוה זה כל כך טוב? אני בן 16 מכפר סבא (אוהב חצילים)
S superkid 16 New member 29/12/03 #25 אווו סוף סוף מישהו שאין לו בעיה עם חצילים! כמוני! אגב אתה גר קרוב אלי אני מרעננה
E Ez sLeeP New member 29/12/03 #24 שנעלה על גחלת החדשים? אז גם אני חדש. והודעות הפתיחה שלי ידועות בעילגותן הרבה. אז אפשר אפילו להתעלם, ולעבור הלאה. בכל אופן - הנני נדב, בן 17 מחיפה.
שנעלה על גחלת החדשים? אז גם אני חדש. והודעות הפתיחה שלי ידועות בעילגותן הרבה. אז אפשר אפילו להתעלם, ולעבור הלאה. בכל אופן - הנני נדב, בן 17 מחיפה.
F featherhead New member 29/12/03 #26 ב-רוך ה-בא../images/Emo187.gif המ. וזהו. בואו נבעט לאודיסאוס בתחת!!
T Tleilaxu New member 29/12/03 #28 אך למה? ../images/Emo2.gif האם גם אתה מהמתחרים על ליבה של הלנה הנאווה?
F featherhead New member 29/12/03 #30 אתה מתחכם..?../images/Emo123.gif לחם הוא שיח ואילו לחם גם הוא שיח, ואלון מתוכו עוד אלון מצמיח, כל בוקר עם שחר.
אתה מתחכם..?../images/Emo123.gif לחם הוא שיח ואילו לחם גם הוא שיח, ואלון מתוכו עוד אלון מצמיח, כל בוקר עם שחר.
T Tleilaxu New member 29/12/03 #29 ../images/Emo24.gif כיוון שכבר יצא לי, רק אגיד שאני גאה. להכיר ז'תומרת .