היי לכולם!

rinani

New member
וואי תודה מתוקה!!!

במחנה הייתי בטוחה שאת בגיל של מתן

S a l i t

New member
טוב נו סתם

כדי שלא יגידו אחר כך שאני מבריחה תאנשים החדשים ש-א-ל-ו-ם!!! ברוכה הבאה! בוברור שיש מקום לעוד אחד
בייחוד עם הוא מגליל תחתון!!!

S a l i t

New member
בווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ועכשיו? תודי שנבהלת תודי תודי (את תישברי לי את הלב אם לא...
)

michaly babe

New member
אמאל'ה איזה פחד! התקף לב כאן ועכשיו

ברררר...... כולי פאניקה..!!! דפקתי צרחה וכל השכנים יצאו החוצה לראות איזה חתול נדרס..!!!

S a l i t

New member
Yeaaahhhh!!!

thats what Im talking about!!!!!!! ואגב מכירה את יניב בנדן? או את בתדודה שלו - אלה?

michaly babe

New member
סלית (או סלעית..) בובה,

אני יודעת שזה ישמע מופרח ואין סיכוי שתזכרי, אבל יכול להיות שהיית בכיתה ז' (נראה לי שאז..) במחנה פלמ"ח והשתתפת בהצגה של הטקס סיום??

michaly babe

New member
יפ יפ...

נכון שהיה מחנה מדהים? במבט אחורה (רגע מרגש..) זה היה השלב שבו התאהבתי בתנועה! פשוט השתתפתי בהצגת סיום (אולי אולי יש סיכוי שאת זוכרת?.. על סבא פלמחניק שמספר לנכדה שלו על ימיו היפים..) ופשוט השתתפה איתנו מישהי בשם סלית.. וזה לא נראה לי כזה שם נפוץ ככה ש...

kedeman

New member
רגע!!! איזה מיכל??

אני מכיר מיכל אחת מגליל תחתון ובמקרה גם היא מד"מית.... המממ... חשוד.... יש מצב שיש תמונה שלך בתמונות של האתר? מהערב האחרון של המד"צים של שנה שעברה?? ואני מצטער בקשר לגד וענק אבל בכל אופן נראה לי שהיה קצת מסובך עד לא אפשרי להכניס מישהו באמצע... אלא אם מישהו בדיוק יוצא... לא נורא פעם באה!

michaly babe

New member
האחת והיחידה!

ממצב שי? כן.. התמונה המזוויעה ביותר הנ"ל שייכת לי..! אבל אני מנסה להדחיק דברים כאלה.. ועוד שהם פתוחים לאוויר העולם!

fresh mishmesh

New member
שלום שלום למיכל../images/Emo140.gif

בואי להתארח בסוכה שלנו... (אם לא שמת לה זה היה שילוב של שני שירים נפלאים!)

למעלה