היי לכולם!

michaly babe

New member
פששש.. כל החבר'ה פה!

דבירו'ש מאמי! גם אתה?? טוף, עכשיו יצאתי דפוקה שמזמינה את עצמה..! אמרת שנבוא, ואני די לקחתי את זה ברצינות כי במילא דיברנו על זה אז שהיית!.. אפילו כבר דיברתי על זה עם נעם, והתכוונתי להגיד לחלימי! תגיד אם לא.. אני מרגישה נדחפת!!! זהו.. לא באה!

THE sky angel

New member
את מוזמנת לבוא אליי.. ../images/Emo13.gif

ודביר
אתה כל כך חצופי
אתה לא אמרת לי כלום מה אתה מנסה להפוך אותי לסתומה??? אפילו בבצפר כשאמרתי לך איפה הדש שלי אז עשית לי פרצוף שאתה לא יודע מה אתה מדבר!! שחור אחד!!!!!!!!!!! מקווה שהלך לך רע בבוק ריפורט- רק בגלל זה!

michaly babe

New member
היי לכולם!

היי לכל הבחורונים והבחורוניות! אני מיכל מגליל תחתון (אימפריית על במסווה!!!), מדמי"ת גאה ביותר ומכורת תנועה רצינית.. אז אולי מי שמכיר כבר יתחיל לקשר .. בלונדה קופצנית וחייכנית בעיקר! היה לי את המזל הענקקק ליפול בקבוצות פשוט הכי טובות שאפשר (30 מדצי"ם השחורים השולטים, 36 מסע חוף, ו16 המדהימים אחד אחד במדמי"ם). באמת משתדלת לצאת הרבה לטיולים כי זה פשוט הכי כיף לי בעולם (פספסתי יוסי יפה בגלל פולין..
) אז בגלל הקליטה המדהימה שלי, שמתי לב שאתם באמצע איזה משחק גמד- מגומד פה, ובכלל העסק מגובש ביותר.. אז יש מקום לעוד אחת..?

שלום מיכל.../images/Emo140.gif

אני גילי, נעים להכיר! היום בדיוק אנחנו מסיימים את המשחק! (חשוב לציין--שהיה ממש נהדר) ברוכה המצטרפת
שיהיה לך יום נעים וסופ"ש טוב מאוד. מאיזה מושב את בגליל תחתון? קבלי ח"ח זה על קליטה מהירה: ח"ח.

hadasbaril

New member
תמיד יש מקום!

(זה לא ארון צר מימדים אלא פורם אינטרנטי רחב שולים). את מוזמנת להצטרף ולספר לנו קצת יותר -את מי את מדריכה ואיפה?איך הולך לך? איזו פעולה שוווה עשית? או אם לא הצליח, אז בלוא לשתף תפורם. אני הדס, מורעלת כחולה שכיום חייה במדרשה ישראלית למניהגות חברתיתי, נחשון, מכינה קד"צ למנהיגות. בקיצור נחשון!כן,זה שם ארוך ומתוסבך אבל עם תעקבי תראי אותי מספרת על זה במשך השנה לכולם כאן.אני פה רק מידי פעם (טוב,כול פעם כמעט שאני קרובה לאינטרנט) אבל אם צריכה את מוזמנת לבקש.ברוכה הבאה!

michaly babe

New member
לכבוד הוא לי לקבל ח"ח.. התחלה טובה!

אני מגבעת אבני, שזה לא מושב, אלא ישוב קהילתי.. משהו כמו צורן אבל בקטן! ו... ווואו נראה שעמק חפר שולטים פה בפורום..!

THE sky angel

New member
מיכלי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מה קורה יפייפיה???? זאת מור'וש... ממעלה יוסף... ידידה של דביר... :) זוכרת אותי גם מפולין חיחי..:)? וגם אני אחת מהמלאכיות של יריב אם את זוכרת במדמי"ם! אההם אההם... חיחי.. :) אממ ברוכה הבאה מתוקה לפורומנו הקט..!! ו.. זהו! :)

michaly babe

New member
מורו'ש מתוקה!!!

היי בובה! איזה מגניב היה לראות אותך בפולין..!!!! דביר היה אצלינו לפני שבועיים, אמרתי לו שימסור לך ד"ש- אני מקווה לטובתו שהוא באמת עשה את זה! יכול להיות שאנחנו באים עוד שבועיים ככה לדביר, חסר לך שאת לא באה לראות אותי! ונראה לך שאני אשכח את המלאכיות של יריב אחרי שכמעט חתמתי קבע בקבוצה שלכם?? אווווו איזה כיף היה.. אני מתגעגעת למדמי"ם!!!

THE sky angel

New member
חחחחחח חמודונית../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

דבירר לא מסר אבל אני לא מתרגשת אני מכירה אותו... חיחי... אממ ותודיעו לי מתי אתם באים (יש חתיכים?? חיחי) ואני מחכה..!! וכן היה באמת מופלא לראות אתכם בפולין, וגם מצחיק! :) גמאני נורא מתגעגעת אוףף אני שונאת בצפר! אממ אמממ נדבר יפייפיה שלי...

rinani

New member
ברוכה הבאה...

היום בידיוק סיימנו את המשחק! גם אני מדמית ואני גם זוכרת אותך ... תגדי היית במקרה במחנה בני ישראל שהיינו בסוף כיתה ט'?

michaly babe

New member
כן! זה היה רגע היסטורי..

ההדרכה הראשונה שלי! הייתה חסרה להם מדריכה, אז יצאתי במקומה! היה פשוט מחנה מעולה.. עמק חפר היו איתנו באפריים, נכון? מאיזה מושב את?

rinani

New member
אני מאביחיל

את הדרכת עם מתן ונתי וואי במגמים זיהיתי שזאת את אבל לא הייתי בטוחה!! יש לך אי סי קיו? דרך אגב הייתם ממש מולנו במחנה הכוונה

michaly babe

New member
נכון!!!

ונראה לי שאפילו עשינו איתכם ערב חברתי.. או שזה היה עם אביחץ??... עכשיו באמת תסלחי לי כי יש לי זיכרון של נמלה מעוכה על סוליית נעל, אבל אני לא מקשרת מי את! אווף אני זוכרת כל כך עקום..! ואני מכירה שניים מאצלכם.. אדם, שהדריך את אביחץ ועוד אחד, נראה לי שהוא שכבה מעלינו- נתנאל.. או שגם בזה אני מעוותת עובדות?..

rinani

New member
אני יעשה לך סדר...

אני מאביחיל אבל לסניף שלנו קוראים אביחץ וכן עשינו ערב חברתי ביחד ואני באותה תקופה הדרכתי עם אדם... נתתנאל הוא פעיל מיא' ולסלעית כן אני מכירה את צביאל למה?

rinani

New member
סליחה הוא מיב'(נתנאל)

אני עדין לא התרגלתי לזה שאני ביא'

michaly babe

New member
נפל האסימון!!!

בטח שאני יודעת מי את.. סופסוף קישרתי! אני פועלת בדיליי אבל פועלת.. עוד יש לי את החיפושית מקלקר שנתת לי אז!...

rinani

New member
באמת???

חחח... איזה חניכים מגעילים הם מכרו אותם בשוק שהיה לנו אני עדין מדריכה את אותה הקבוצה.... תגידי יש לך אי סי קיו או למתן או לנתי?

michaly babe

New member
איי סי קיויים:

אז קודם כל שלי (כי אני הכי חשובה! סתם ..): 71652599 של מתן: 175348053 ולא נראה לי שלנתי יש אייסי, אבל בשבילך (תרגישי מיוחדת!) אני אברר מחר!

למעלה